Prăbușirea De la accident vascular Cerebral de Căldură: Simptome si Tratamente

prăbușirea de la accident vascular cerebral de căldură este boala este mai severă dintre cele legate de’excesul de căldură, și este considerat a fi o’urgență medicală. În cazul unei suspiciuni de colaps din cauza accident vascular cerebral de căldură, suna imediat o’de ambulanță.
Accident vascular cerebral de căldură poate provoca daune foarte grave pe creier și alte organe. Deși, de obicei, afectează persoanele de peste 50 de ani, chiar și tinerii pot fi la risc în anumite circumstanțe.

prăbușirea de la accident vascular cerebral de căldură se întâmplă de obicei după ce acestea au avut loc, alte simptome ușoare, cum ar fi crampe, sincopa de căldură (leșin), și accident vascular cerebral de căldură. Dar colapsul poate avea loc fara o notificare prealabila.

accident vascular cerebral de căldură are loc datorită expunerii prelungite la temperaturi ridicate, ceea ce duce la deshidratare și incapacitatea de a’organismului de a menține o temperatură internă adecvată.

În domeniul medical, definiți accident vascular cerebral de căldură la o temperatură a corpului mai mare de 40°, cu implicarea sistemului nervos central și alte simptome cum ar fi greață, confuzie, convulsii, uneori, leșin, comă.

Simptome de colaps de la accident vascular cerebral de căldură

principalul simptom al unui colaps de accident vascular cerebral de căldură temperatura corpului peste 40°, un alt semn este pierderea conștiinței.

Alte simptome:

” dureri de cap Intense
„Amețeli
„Transpirația este absentă
„Pielea uscată, roșie și fierbinte
„Crampe sau slăbiciune musculară
„Greață și vărsături
„Tahicardie
„Dificultăți de respirație
„Un sentiment de dezorientare
„Crizele
„Leșin

Colaps de căldură accident vascular cerebral: primul ajutor

Dacă bănuiți că un colaps de accident vascular cerebral de căldură, suna imediat o’ambulanta; orice întârziere în îngrijirea medicală poate fi fatal.

în așteptare pentru medici, puteți fi primul tratament prin mutarea pacientului de la un cooler, de preferință cu aer condiționat, și de a scoate hainele de pe suprafață.

Articol similar:  Hipotiroidism in timpul sarcinii: cum să-l trateze

Dacă este posibil, măsurați temperatura pacientului și să încerce să se răcească corpul, aducându-l la 37 – 38° (dacă nu este disponibil, un termometru, continuați cu procedurile de prim ajutor).

Unele dintre metodele să se răcească persoana poate fi:

→ Loc un ventilator langa pacient, și scăldat corpul cu un burete înmuiat în apă dulce
→ Se aplică gheață pe axile, zona inghinală, gât și spate. Aceste zone sunt bogate în vasele de sânge și de a accelera procesul de răcire
→ Lăsați persoana într-o cadă plină cu apă rece sau sub duș,
→ Dacă eforturile de salvare sunt lente pentru a ajunge, suna-l’spital, pentru a primi instrucțiuni

Factori de risc pentru colapsul de la accident vascular cerebral de căldură

prăbușirea de la accident vascular cerebral de căldură poate întâmpla mai ales la persoanele în vârstă care locuiesc în casa fără aer condiționat sau fără suficiente de recirculare d’de aer.
Alte la persoanele cu risc sunt cei care nu hidrateaza suficient și să bea un pic de apă, persoane cu boli cronice sau alcoolici.

prăbușirea de la accident vascular cerebral de căldură este strâns legată de’indicele de căldură, care este rezultatul de temperatura’aer adăugate la cantitatea de umiditate prezentă. Dacă l’umiditatea este mai mare decât 60%, transpirația este împiedicată, iar organismul este mult mai dificil de a disipa căldura.

riscul de boli cauzate de căldură crește, când l’indicele de căldură depășește 90°. Și-au’ bine, deci verificați întotdeauna’indicele de căldură, mai ales atunci când trebuie să ieși, ținând cont de faptul că aceasta crește cu l’expunerea in plin soare.

Dacă locuiți într-o’ zona urbană, vă sunt mult mai susceptibile de a suferi de un accident vascular cerebral de căldură, mai ales dacă sunt condiții meteorologice de căldură prelungit sau aer stagnant. L’asfalt și beton pe timp de noapte vor elibera căldura absorbită în timpul zilei , contribuind la creșterea temperaturii, chiar pe timp de noapte.

Articol similar:  10 Beneficii de Suc de Mure Pentru Sănătate - Sfaturi pentru Culturism

Alți factori de risc legate de prăbușirea de la accident vascular cerebral de căldură sunt:

– Vârsta. Sugari și adulți cu vârsta de peste 65 de ani este mai dificil să se adapteze la caldura, deci sunt deosebit de vulnerabile

– condiții Speciale de sănătate. În caz de boli de inima, ficat, plamani, hipertensiune arterială, condiții de obezitatea sau malnutriția, alcoolismul, sau o febra, este cel mai mare risc de accident vascular cerebral de căldură

– Medicamente. Prăbușirea de la accident vascular cerebral de căldură poate fi exacerbată de consumul de droguri, antihistaminice, pilule contraceptive, pastile, diuretice, sedative, pastile pentru tensiune, medicamente. Chiar droguri precum cocaina și metamfetamina poate crește riscul de colaps de la accident vascular cerebral de căldură.

– cu Diabet zaharat. Potrivit unui studiu prezentat la reuniunea anuală a Endocrine Societatea de cercetatori de la Clinica Mayo din Arizona, Naționale Oceanice și Atmosferice Administrației, iar Serviciul Național de meteorologie, la pacienții cu diabet zaharat sunt deosebit de vulnerabile și cu risc de colaps de la accident vascular cerebral de căldură.

se Consulte cu medicul dumneavoastră pentru a înțelege dacă aveți condiții fizice adecvate pentru a face față mai bine cu o situație de cald si umiditate mare.

Prevenirea colapsului de accident vascular cerebral de căldură

În cazul indicele de căldură mare, cel mai bun remediu este să stai în casă, într-un aer condiționat mediu.
Dacă trebuie să ieși, aveți posibilitatea să urmați aceste măsuri de precauție:

– Purtați pălării cu boruri largi, haine de lumină, confortabil, respirabil
– Aplica o crema cu un factor de protectie mai mare de 30 pe piele
– Bea multe lichide. Păstrați-vă hidratat de băut cel puțin 8 pahare d’de apă pe zi, în plus față de piureuri, sucuri de fructe, sucuri proaspăt stoarse. Integra, de asemenea, pierderea de săruri minerale cauzate de transpirație prin consumul de suplimente.
Să ia măsuri adecvate suplimentare măsuri de precauție dacă practici sport de toate’deschis.
Este recomandat să se hidrateze în mod adecvat înainte, în timpul și după l’de formare, și chiar dacă nu simți nevoia de a bea.
– Dacă este posibil, mutați-vă propria activitate’deschide la orele cele mai proaspete, ca la apusul soarelui sau dimineata devreme.

Articol similar:  Verde beton: Beneficiile pe planeta! - Eu Fără Frontiere

Alte sfaturi pentru a preveni colapsul de la accident vascular cerebral de căldură:

– a Verifica afară de culoarea urinei. O culoare este un semn de deshidratare. Bea multe lichide pentru a menține corpul hidratat constant.
– Verifica greutatea înainte și după l’activitatea fizică. Cu această metodă, puteți măsura lichid pierdut pentru a fi în măsură să recupereze corect.
– Evitarea cafea și alcool, deoarece acestea sporesc deshidratarea.
– Nu ia tablete de sare, fără a consulta medicul dumneavoastră. Cel mai bun mod de a absorbi minerale este de a bea sucuri de fructe.
– discutați cu medicul dumneavoastră despre un mai mare aport de lichide în caz de probleme la inima sau rinichi, sau epilepsie.
– în Cazul în care casa nu are un ventilator sau aer condiționat, încercați să-și petreacă cel puțin mai tare de ore de zi într-un loc răcoros și ventilat.
În casă, coborâți jaluzelele sau închide obloanele în timpul cea mai tare de ore, și păstrați ferestrele deschise pentru a crea circulație a aerului.

Dacă sunteți în vârstă și nu își pot permite să cumpere un aparat de aer condiționat, puteți consulta Municipalitatea pentru orice programe de asistență.

Ce să fac după un colaps de accident vascular cerebral de căldură

Dacă aveți doar reluată după un accident vascular cerebral de căldură, pentru a evita căldura și l’exercițiu până la noi ordine de la doctor.

© REPRODUCERE REZERVATE