Ca Probioticele Pot Scuti L’De Anxietate Socială

esti, Probabil, conștient de beneficiile probioticelor (aka bacterii “prieteni”) pentru sănătatea’sistemul digestiv, care includ reducerea umflarea, management de IBS (sindromul de’de colon iritabil), și de a ajuta impotriva diareei cauzate de administrarea de antibiotice sau în deplasare. Ceea ce poate nu știți este că probioticele sunt, de asemenea, legate de o mulțime de beneficii pentru sănătate, de la piele și de sănătate orală, de susținere a sistemului imunitar, reducerea colesterolului, și, de asemenea, pentru controlul greutății.

Acum, un nou studiu, publicat în revista Psychiatry Research arată că consumul de aceste bacterii “bine” în alimentele fermentate pot ajuta, de asemenea, stopa l’de anxietate socială. Studiul, de la Colegiul William și Mary, s-a implicat mai mult de 700 de studenți (în special femei), s-a înscris într-o clasă pe psihologie. Fiecare participant a completat un chestionar despre consumul de alimente fermentate, precum iaurt sau varza murata. De asemenea, au răspuns la chestionarele de personalitate conceput pentru a evidenția modele de nevrotism (o trăsătură de personalitate) și de anxietate socială. În final, cercetătorii au descoperit că oamenii cu personalitate nevrotică au mai multe sanse de a experimenta anxietate socială, și că consumul de alimente fermentate a fost legat de o șansă mai mică de simptome.

Acest studiu fascinant adaugă la o serie de cercetări privind efectele potențiale ale probioticelor asupra bunăstării psihice. Un studiu la animale, de la Universitatea McMaster din Ontario, a schimbat bacterii intestinale de soareci cu diferite personalități. Agresiv șobolanii au devenit timid, după ce a primit microbi de la contrapărți nerăbdător, și vice-versa. Soareci agresiv a devenit calm, atunci când cercetătorii și-au schimbat intestinale microbi de a schimba dieta lor.

Articol similar:  Să recunoaștem Sindromul Kawasaki

Un om studiu realizat de UCLA a constatat că femeile care au primit un iaurt bogat în probiotice , mai degrabă decât un placebo experimentat schimbări în creier care au redus răspunsurile lor emoționale, cu imagini de fețe furioase sau fricos. Oamenii de stiinta spun ca aceste efecte sunt rezultatul o “autostrada de comunicare” între’intestin și creier, și arată că bacteriile intestinale sunt puternic influență a creierului.

Chiar dacă mare parte din această cercetare este încă în fază incipientă, să consolideze dieta ta, prin încorporarea aceste patru tipuri de alimente sunt bogate în probiotice, este un simplu (și gustoase) de a exploata beneficiile potențiale.

Varza
Nu cred că doar pentru că-l’s Oktoberfest! Mananca aceste delicatese toate l’de an , natural, ca un fel de mâncare ușor, adăugați-l la salate și sandwich-uri, sau pune o bucată pe partea de sus de supe, linte sau fierte, proaspete, piure sau cartofi.

Kimchi
Adauga acest discontinue coreeană, de obicei, realizate din varza fermentate ridichi sau castraveti, sau folosit pentru a aroma omlete, salate vegetariene, orez sau fidea, sau de a folosi kimchi ca un topping pentru pizza, tacos, sau “dezinfectarea” proteine slabe, cum ar fi fructe de mare, carne de pasăre , sau fasole.

Iaurt
Dulce sau cimbru. Folosit iaurt simplu, asezonate cu usturoi, piper negru și ierburi ca un sos sau salata, varza, cartofi, sau garnituri vegetariene proaspete, cum ar fi castraveți. Îndulci iaurt cu fructe, ierburi și condimente, cum ar fi scorțișoară, ghimbir, cuișoare, cardamom, sau menta. Se amestecă în nuci, cereale integrale, ca fulgi d’ovăz, sau quinoa proaspete sau fierte, fulgi de cereale sau inghetata in straturi.

Articol similar:  Email nuante semnat de către Bruna Marquezine a duce în formula și de a distruge unghiile de la cineva care foloseste. Este adevărat acest lucru?

Chefir
Bea chefir de la natural, adăugați-l la piureuri, sau includerea de componente suplimentare, cum ar fi fructe și ciocolată neagră, și se toarnă în forme pentru inghetata. Chefir natural poate fi de asemenea utilizat pentru dressing în moduri care sunt dulci și utilizate pentru sosuri și condimente. Daca nu mananci produse lactate, este posibil de a găsi versiuni de origine vegetală, iaurt și chefir.

Dacă vă gândiți cum să completeze, o fac doar dacă sunt în stare bună de sănătate; în caz contrar, se consulte mai întâi cu medicul dumneavoastră. Dacă aveți orice alergii sau intoleranțe ai citit liste de ingrediente atent – unele probiotice poate conține derivați de gluten, soia sau lapte. Uita-te pentru cele care conțin 5 miliarde CFU, sau unități formatoare de bacterii. UFC indică numărul de activ culturi vii de pe pastila. Discutați cu medicul dumneavoastră sau nutritionist personal pe care brand-ul sau tulpini de bacterii sunt cele mai bune pentru tine. Asemenea asigurați-vă că pentru a verifica data de expirare, în continuare pastile refrigerate sau departe de surse de căldură și lumină (verifica’eticheta) pentru a mentine bacteriile, și să nu depășească doza recomandată.

© REPRODUCERE REZERVATE