Cum de a Pierde 45 de kg și piardă în greutate Într-un Mod Sănătos

O vizită traumatic într-un magazin de îmbrăcăminte în urmă cu cinci ani a pus Ashley Keller în fața lui problemă cu greutatea.

“îmi amintesc că am stat în parcare după ce a încercat să cumpere de muncă pantaloni”, spune Ashley, 1 metru și șaptezeci, 28 de ani, care avea o greutate de 113 kg.

“am Purtat o dimensiune de 48 de ani, dar de această dată pantalonii nu au fost eficiente. Nu am putut înțelege. M-am gândit serios că producătorul a făcut rabat de la materiale și a redus dimensiunea. Dar apoi mi-am dat seama că pantalonii nu au redus, a fost talia mea care s-a extins. Și am avut de a face ceva.”

Faima continua

Ashley, reprezentantul de relații publice în terenuri Agricole, Indiana, s-a luptat cu greutatea ei, atunci când ea a fost un adolescent, dar este “rotunjită” ,cum spune ea, când a început să l’s universitate. “eu Iubesc deserturi – prăjituri,plăcinte, biscuiți – și la școală le-am mâncat în mod constant”, spune “și nu am făcut-o activitate fizică.” Când Ashley-a cunoscut pe actualul ei soț, în 2006, ea a cântărit aproximativ 90 de lire sterline. În timp ce participa, au mers de multe ori să mănânce, și Ashley nu trage înapoi. “am Mâncat un sandwich mare cu cartofi prajiti si inca imi era foame”, spune el.
Toate’timpul căsătoriei, în 2009, ea a pus la 22 de lire sterline.

Brandon a spus că el a iubit-o, indiferent de greutatea ei, dar Ashley a început să fie mai mult și mai frustrat despre lucrurile pe care el ar putea face. Urca treptele unei scări a lăsat-o fără suflare. Îndoiți în jos pentru a lega pantofi a fost greu. Chiar și stând a devenit incomod. “am Fost nefericit” spune ” știam că ceva trebuia să se schimbe.”

Articol similar:  De ce mâncăm mai mult atunci când este frig?

de asemenea, a Început să fie îngrijorat pentru sănătatea lui. Un unchi de-al lui a murit de un atac de cord, la 46 de ani, și ambii lui bunici a avut mai multe atacuri de cord. ” m-am văzut mort la o vârstă fragedă pentru probleme cardiace ”, spune Ashley. “simpla idee a fost pur și simplu îngrozitor.”

schimbări Mici, mari realizări

pe l’boboteaza în parcare, Ashley a avut curajul și s-au alăturat weight Watchers, în cazul în care liderul de grup a stabili obiective mici și ușor de atins pentru tine.

În trei săptămâni, Ashley a ajuns la primul punct de reper: a pierdut 5.4 kg, sau aproximativ 5% din greutatea sa, în principal prin reducerea consumului de dulciuri , mananca mai multe fructe și legume, precum și limitarea porții.
Următorul său obiectiv a fost să-și piardă 10% din greutatea sa inițială, și anume la 11 kg.
El a început să organizeze mese pentru săptămâna și să se pregătească alimente sănătoase pentru a aduce la locul de muncă. De asemenea, el a început să facă activitate fizică, pentru prima dată după ani de zile.
El a început, treptat, mersul pe jos timp de 15 la 20 de minute pentru două sau trei nopți pe săptămână.
Apoi, el a avut curajul de a încerca Zumba. “am Fost intimidat din cauza greutatii, dar m-am bucurat de dans în liceu, așa că am încercat”, spune Ashley. “imediat am iubit-o!”

schimbări mici, dar constante Ashley au dat roadele lor. “mi-a luat trei ani și trei luni, dar mi-a atins scopul pe 24 iulie, 2013, la o zi după 26 de ani”, spune el cu mândrie.
Succesul său l’are un impuls pentru a începe să ruleze. A finalizat programul de formare de nouă săptămâni de Couch-to-5k și acum se execută de trei ori pe săptămână; de asemenea, el a participat la două mini-maratoane.
“mama Mea și soțul meu au fost mai mari suporteri mele,”, spune Ashley. “ei Văd zâmbet am atunci când am rula.”

Articol similar:  The 10 best names of the kings for her prince

pentru a ajuta La dezvoltarea muschilor, a adăugat un antrenament intens la el exerciții de zi cu zi. Și continuă să o facă Zumba.
Ashley este încurajată nu numai de faptul de a fi pierdut, dar, de asemenea, de îmbunătățiri asupra sănătății sale. “Sincer, ma simt bine, ca niciodată înainte,” spune ” întotdeauna m-a luat raceala, gripa. Acum nu rareori se îmbolnăvesc. Sunt mai sănătos, mai puternic, mai fericit!”

ceea Ce a lucrat pentru Ashley:

Inspirație

Rossana încă pe noptieră, centura pe care a purtat-o când a cântărit 113 kilograme, ca un memento a ceea ce a ajuns să cântărească. (lui actuala centura este cu 30 cm mai scurt). De asemenea, el a postat fotografii înainte și după pe telefonul său mobil. “Dacă am o zi proastă, pot să le scot afară și a vedea etapele pe care trebuie atins.” , spune el.

Reînnoirea

după ce Ashley evitate contorul de fructe, dar acum direcția este imediat cum intri in supermarket.
“prima dată am cumpărat niște produse, am fost descurajat doar ca prima data am mers la sală pentru a instrui”, spune el. “Acum sunt foarte axat pe nutritie, am mânca o mulțime de fructe și legume. Am mânca o bucată de fructe la micul dejun, și două sau trei portii de legume la masa de prânz și cină. ”

exercite toate’în aer liber

Ashley iubeste sa fie toate’în aer liber. Face plimbări de seară cu soțul ei, s-a înscris în cursele pentru a păstra distractiv și interesant lecțiile sale de funcționare, și încorporează l’antrenament chiar și în timpul sărbătorilor. “anul trecut, am făcut o Ragnar, o cursa de 2 zile cu o echipa de 12 oameni, prin Cape Cod”, a concluzionat el.

Articol similar:  4 cele mai bune exercitii pentru a arde de grăsime slaba

© REPRODUCERE REZERVATE