Diabet Gestational

femeile gravide care nu au avut diabet inainte, dar care s-au ridicat de glucoză din sânge în timpul sarcinii, care suferă de diabet gestational. Potrivit unei analize efectuate în anul 2014 din Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, se întâmplă în 9,2% din cazuri. Nu știm ce cauzeaza diabet gestational, dar avem unele indicii: placenta sprijină copilul în timpul de dezvoltare, hormonii placentei pentru a ajuta copilul să crească, dar acesti hormoni bloca, de asemenea, l’acțiune de’insulina mamei în corpul său. Această problemă se numește rezistență, deoarece’de insulină. L’rezistenta la insulina, este dificil de a utiliza l’insulină în corpul mamei, și poate solicita până la de trei ori mai mult.

diabet gestational începe atunci când organismul nu este capabil să folosească toată l’de insulină de care are nevoie pentru sarcina. Fara insulina, glucoza nu poate fi transformată în energie. Glucoza se acumulează și apoi în sânge la un nivel ridicat (hiperglicemie).

2. Cum diabetul gestational poate afecta copilul dumneavoastră

diabetul gestational afecteaza mama târziu în timpul sarcinii, după ce copilul a fost instruit, în timp ce în creștere în sus, și din acest motiv nu produce malformații congenitale care pot apărea la copiii ale caror mame sufera de diabet inainte de sarcina. Cu toate acestea, diabetul gestational nu este tratată sau insuficient controlat, poate afecta copilul dumneavoastră. Atunci când suferi de diabet gestational, pancreasul lucrează mai mult decât în mod normal pentru a produce insulina, dar l’insulina nu reduce nivelul de glucoza în sânge. Deși l’insulina nu traversează placenta, se intampla exact opusul la glucoza si alte substante nutritive, astfel încât glucoza, care traversează placenta, se termină, de asemenea, în sângele copilului. Acest lucru determină pancreasul copilului să producă mai multă insulină pentru a scăpa de glucoză în sânge. Din momentul în care copilul are nevoie de mai mult și mai multă energie pentru a crește și a se dezvolta, l’plus de energie este stocat sub forma de grasime. Acest lucru poate duce la macrosomia, sau un copil “excesul de greutate”: copiii cu probleme de macrosomia, pot fi deteriorate în timpul de livrare. Deoarece insulina suplimentare, nou-nascuti pot avea niveluri foarte scăzute de glucoză în sânge în momentul nașterii și sunt la risc crescut de probleme respiratorii. Copiii cu insulină în exces, devin copii cu risc de obezitate și adulți la risc pentru diabetul zaharat de tip 2.

Articol similar:  Fadoi-Iss, sport, întârzie procesul de îmbătrânire

3. Cum de a trata diabetul gestational

Pentru diabet gestational pot afecta atât mama cât și copilul, este necesar să se înceapă tratamentul cât mai curând posibil. Tratamentul pentru diabet gestational are scopul de a menține nivelurile de glucoză din sânge egale cu cele din femeile gravide care nu suferă de ea, și include planuri speciale de masă și l’planificat activitatea fizică. În plus, aceasta poate include, de asemenea, de testare a glicemiei și a insulinei.

aici sunt valorile sugerat pentru femeile care sufera de diabet gestational in timpul sarcinii, chiar dacă obiectivele mai mult sau mai puțin stricte, pot fi cele mai adecvate pentru fiecare individ.

• Înainte de masă: 95 mg / dl sau mai puțin
• 1 oră după masă (postprandial): 140 mg / dl sau mai puțin
• 2 ore după o masă (postprandial): 120 mg / dl sau mai puțin

Veți avea nevoie de ajutor de la un medic, asistenta sau alte de îngrijire a sănătății, astfel încât tratamentul pentru diabet gestational pot fi modificate în funcție de nevoi. Îngrijirea ajută pentru a reduce riscul de cezariana livrare și copii este foarte mare nevoie. Începând imediat, tratamentul pentru diabet gestational, poti avea o sarcina sanatoasa și, la naștere, copilul va fi capabil de a evita probleme de sănătate. Aceasta patologie poate fi un motiv de îngrijorare, dar vestea bună este că, de lucru pentru a reduce nivelurile de glucoză din sânge, vă puteți transforma îngrijorare într-o sarcina sanatoasa pentru tine, și o viață sănătoasă pentru copilul tău.

4. Ce se întâmplă după aceea?

diabet gestational, de obicei, dispare dupa sarcina. Dar, odată ce ai avut diabet gestational, șansele sunt 2 din 3 de recurență la sarcinile ulterioare. La unele femei, cu toate acestea, sarcina dezvăluie diabet zaharat de tip 1 sau de tip 2, chiar dacă este dificil, în acest caz, să știu dacă subiecții au diabet gestational sau care au început să arate simptome de diabet zaharat în timpul sarcinii. Aceste femei vor avea nevoie pentru a continua tratamentul pentru diabet după sarcină.

Articol similar:  Avea o credință apă

Multe femei care au diabet gestational au tendința de a dezvolta diabet zaharat de tip 2 ani de diabet mai tarziu in timp. Se pare că există o legătură între tendința de a suferi de diabet gestational, diabetul zaharat de tip 2: de fapt, ambele implică rezistența’de insulină și unele modificări de stil de viață poate ajuta la prevenirea diabetului după diabet gestational.

5. Pierde in greutate pentru a reduce riscul de diabet zaharat

Depășește 20% din greutatea ideala? De a pierde cateva kilograme pot ajuta pentru a preveni dezvoltarea diabetului de tip 2. A face alegeri alimentare sănătoase și să urmeze câteva reguli simple de zi, cum să consume o varietate de alimente, inclusiv fructe și legume proaspete, limita l’aportul de grăsimi la 30% (sau mai puțin) de calorii pe zi și limitarea porțiilor. Obiceiurile alimentare sănătoase pot ajuta foarte mult în prevenirea diabetului zaharat și a altor probleme de sănătate.

pe L’exercitii fizice regulate vă permite organismului de a utiliza glucoza fără insulină în plus. Acest lucru ajută la combaterea rezistenței tot’de insulină și că este ceea ce face l’fundamentale de exercitii pentru persoanele care sufera de diabet. Cu toate acestea, să fie atent: nu începe un program de exercitii fără a consulta mai întâi cu medicul dumneavoastră.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE