Diabet Zaharat De Droguri Vă Poate Ajuta Să Piardă În Greutate

Unele tipuri de medicamente utilizate de către persoanele cu diabet zaharat de tip 2 a vă ajuta să piardă în greutate. În conformitate cu o echipa olandeză, aceste medicamente reduce l’pofta de mâncare și crește senzația de sațietate.

Potrivit Liselotte van Bloemendaal, un student de doctorat la Centrul de Diabet, în Amsterdam, atunci când mâncăm, suntem eliberați de diferite hormoni (inclusiv BPL – 1) care transmit informații sistemului nervos, la sfârșitul regulat l’pofta de mancare. „Cu o imagistica prin rezonanta magnetica functionala, care măsoară l’activitatea creierului prin identificarea schimbari in fluxul de sange), am examinat centrii recompensei din creier de la subiecții obezi, cu sau fără diabet zaharat de tip 2, și am măsurat răspunsul la’ așteptările. Cu administrarea de medicamente pentru diabet zaharat, creierul nu se aștepta atât de mult alimente ca o recompensă. Potrivit cercetătorilor, atunci, acest tip de medicamente poate reduce dorința de alimente.”

Van Bloemendaal spune că aceste rezultate pot fi utile pentru noi tratamente pentru l’obezitate. Doresc, de asemenea, pentru a verifica dacă aceste medicamente pot reduce, de asemenea, dorința de droguri, alcool și nicotină.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE

Articol similar:  Bula face remediu Climadil