Extract De Ciuperci Pentru A Trata L’Obezitate

O ciupercă folosită în medicina tradițională chineză poate ajuta pentru a trata l’obezitatea prin schimbarea compoziției de bacterii în’intestin, potrivit unui nou studiu realizat pe șoareci.

In cadrul studiului, cercetatorii au descoperit ca soarecii care au fost hraniti cu o dieta bogata in grasimi combinate cu un extract de ciuperci – numit de Ganoderma lucidum, sau “Lingzhi” – pentru două luni, au castigat mai putin in greutate decat soarecii care au fost hraniti cu aceeasi dieta, dar nu a fost dat l’extras.

“având în bune niveluri de securitate de Ganoderma, și faptul că acesta este similar în compoziție cu alte ciuperci pe care le consuma cu regularitate, Lingzhi poate fi considerat de către populația generală ca un cost-eficiente strategii pentru a pierde in greutate, împreună cu alte metode bine cunoscute, cum ar fi un mai mic aportul de calorii, l’exercitii fizice regulate si un stil de viață sănătos “, a declarat co-autorul studiului, John D. Young, de la Universitatea Chang Gung în Taiwan.

De asemenea, cercetătorii au descoperit că moleculele izolate din ciuperca au schimbat componența de bacterii intestinale la soareci care au fost hraniti cu o dieta bogata in grasimi. După consumul de l’extras, bacteriile intestinale de soareci au fost mult mai asemănător cu cel de masa șoarecii care au fost hrăniți cu dieta lor normala, mai degrabă decât la bacteriile intestinale de soareci hraniti high-grăsime dieta, dar fără a extrage.

“de Cele mai multe anti-obezitate efecte de Lingzhi par a fi din cauza acestui efect de modulare în compoziția intestinale microbi,”, a spus el pe Live Science co-autor al studiului, Hsin-Chih Lai, de asemenea,’la Universitatea Chang Gung.

Articol similar:  Sicilia, 400 de milioane de euro pentru a preveni comisarul

cercetările Anterioare pe șoareci au arătat că schimbările în compoziția de bacterii intestinale pot fi legate de dezvoltarea de obezitate și tulburări metabolice, potrivit cercetătorilor.

în Plus, atunci când cercetătorii în noul studiu, au luat intestin bacterii din fecale de soareci care au consumat l’extract de ciuperci, și transplantate bacterii în intestine de șoareci obezi care nu au fost tratate cu l’extras, au descoperit compoziția lor bacterii schimbat în cel mai avantajos mod.

și Totuși, Aggarwal a declarat că este sceptic cu privire la studiile de genul asta, care se concentrează pe cercetare de o “pilula magica” pentru a elimina-l’obezitate. El a subliniat că conceptul de bază al nou studiu pare a fi, “ne Da tuturor un high-grăsime dieta, și apoi vom vedea dacă putem inversa problema, oferindu-le o pilula magica.”

“de Ce nu facem un pas înapoi și de a corecta în loc de dieta?”, a spus Lukacs.

deși mulți oameni ar putea fi în căutarea pentru o soluție rapidă pentru a l’obezitate, “nu’este nici o pilula magica”, a spus el. “indiferent ce ai face, ai nevoie pentru a schimba dieta ta.”

noul studiu a fost publicat în (23 iunie), în revista Nature Communications.

© REPRODUCERE REZERVATE