Grăsimea Nu Este Si Nu’’Scopul Liniile Directoare Dietetice

expertii in nutritie sunt salutând decizia federal să renunțe la restricții recomandate în consumul total de grăsimi în viitor Directoare Dietetice pentru Americani, 2015.

În ultimii zece ani, cercetările au arătat că o dietă bogată în grăsimi sănătoase poate fi mai bine pentru oameni, în special dacă grasimile ajuta consumul echilibrat de alimente care conțin niveluri ridicate de sare, zahar si cereale rafinate, a scris dr. Dariush Mozaffarian, decan de la Universitatea Tufts’s Friedman Școală de Nutriție Știință și Politică în Boston,într-un articol în care își exprimă punctul de vedere cu privire la federal de guvernământ.

raportul apare în iunie 23/30 număr al Journal of the American Medical Association.

Aceasta cercetare a condus pe oamenii de știință să abandoneze în liniște restricțiile actuale recomandat pe grasimi alimentare după cum este indicat de liniile Directoare Dietetice pentru Americani reuniune a Comitetului de 2015, a spus el.

Pentru prima dată din 1980, comisia nu a propus limitarea consumul total de grăsime în raport tehnic, care a fost lansat tot’la începutul quest’an.

diete sarace in grasimi au avut consecințe nedorite, ceea ce duce pe oameni departe de alimente sanatoase care sunt bogate în grăsimi și alimente bogate în zaharuri adăugate, amidon și cereale rafinate. Acest lucru a contribuit la alimente l’s epidemia de obezitate și diabet zaharat în America, a spus Mozaffarian.

“Am într-adevăr nevoie pentru a proclama că noțiunea de o dieta saraca in grasimi este mort”, a spus el Mozaffarian. “Nu există beneficii de sănătate în ea.”

liniile directoare dietetice în curent susțin că doar 35% din caloriile zilnice trebuie să provină din grăsimi. Recomandarea comisiei este de a cădea l’întregul concept, el a menționat Mozaffarian.

Articol similar:  Ministrul UTILIZEAZĂ evaziuni fiscale

” ceea Ce este cu adevărat remarcabil este faptul că au lansat o declarație dramatică despre având pentru a șterge limita de grăsimi totale, dar, în realitate, nu au liniște ignorat tot”, a spus el. “nu’e capitolul pe grăsime. Acolo’este o declarație pe grăsime.”

Pe baza recomandărilor comisiei, Departamentul de’Agricultură în Statele Unite și Departamentul de Sănătate și Servicii Umane sunt de așteptat să emită o listă actualizată de liniile directoare dietetice până la sfârșitul’anul în care omite nici o limită privind consumul total de grăsimi, Mozaffarian, a spus.

Sotiria Everett, un dietetician inregistrat la Katz Institutul pentru Femei’s Health în Lake Success, New York, a declarat, “Acest lucru pare să urmeze tot mai multe dovezi științifice că reducerea totală de grăsime nu poate aduce nici un beneficiu pe niveluri de inima-sănătate și colesterol, mai ales pentru că răspunsul consumatorilor la limitările inițiale pe fat a condus la o creștere în consumul de carbohidrati rafinati si zaharuri adăugate. ”

pe L’eliminarea restricțiilor privind grasimi sanatoase va permite americanilor să adopte obiceiuri alimentare care dieta mediteraneană, care a fost demonstrat pentru a îmbunătăți starea de sănătate a inimii, chiar dacă acesta include alimente cu un procent ridicat de grăsimi, a declarat Everett.

“Multe dintre obiceiuri alimentare care susțin sănătatea inimii, cum ar fi dieta mediteraneană, sunt formate prin consumul de grăsime, care este mai presus de 35 la sută, în mare parte, deoarece de’importanța alimente cu un conținut ridicat de grăsimi nesaturate, cum ar fi l’ulei de măsline, nuci și pește gras”, a spus el.

majoritatea de grasimi alimentare ar trebui să provină din grăsimi nesaturate, de origine vegetală, care au fost demonstrat de a imbunatati nivelul de colesterol din sânge și reduce riscul de boli de inima si diabet zaharat de tip 2, a continuat Everett.

Articol similar:  Cum de a crește imunitatea copilului tau?

Dar, de asemenea, o cantitate limitata de grasimi saturate sunt în regulă, mai ales dacă acestea provin din surse vegetale cum ar fi nuci sau avocado, el a spus Mozaffarian.

Mozaffarian a susținut că aceste noi orientări ar trebui să ofere o mai mare claritate, pentru că acum oamenii pot alege alimentele în funcție de calitatea lor de ansamblu, mai degrabă decât individuale nutritive conținute în ele.

“Acest lucru nu înseamnă că untul este bun pentru tine, sau că bacon este bun. Aceasta înseamnă că avem nevoie să ne gândim la calitatea de ansamblu a hranei noastre,”, a spus el.

De exemplu, alimente bogate in grasimi, cum ar fi uleiuri vegetale, nuci și lactate poate fi foarte sănătos, în timp ce produsele alimentare scăzut de grăsime alimente, cum ar fi sandwich-uri, orez alb, biscuiti, chips-uri de cartofi alimente scăzut de grăsime sunt groaznice, a spus Mozaffarian.

Dr. Suzanne Steinbaum, director de Femei’s Sanatatea Inimii la Lenox Hill Hospital din New York, a spus, “Aceste noi orientări au scopul de a aduce înapoi sănătatea în dieta americană prin încurajarea consumului de fructe, legume și grăsimi sănătoase. Sperăm că acest lucru va ajuta pentru a reduce l’epidemia de obezitate, “.

Mozaffarian speră că alte programe federale vor urma l’exemplu. De exemplu, l’eticheta nutrițională pentru produse alimentare, în prezent, folosește o limita de 30 la sută, iar pentru a calcula ceea ce ar trebui să fie, l’aportul de grăsimi unei persoane medie zilnică, și Școala Națională de Prânz Program a fost recent interzis lapte integral, și menținerea non-grăsime din lapte îndulcit cu zahăr în meniul de la cantină, a spus el.

Articol similar:  Compania de cosmetice brasileira

“Cred că publicul și medicii ar trebui să împinge guvernul să facă ceva pentru a aduce programele sale în pas cu știința modernă”, a spus el.

Ambele Mozaffarian și colegul său, dr. David Ludwig, director al Nou Echilibru Fundația de Prevenire a Obezitatii la Centrul de Copii din Boston’s, Spital, au fost susținute în parte de subventii de la National Institutes of Health.

© REPRODUCERE REZERVATE