Grăsimi Saturate: Cele Mai Recente Știri

grăsimi saturate, cum ar fi cele conținute în carne roșie și înghețată sunt bogate în grăsimi nu poate fi la fel de dăunătoare pentru inimă, în fond.
Potrivit unui raport, în British Medical Journal, acestea nu sunt asociate cu boli de inima.

veste Bună? Nu asa de repede. Aceasta este doar prima parte a poveștii, potrivit celor doi experți de nutriție: Frank Hu, MD, PhD, MPH, profesor de nutriție și epidemiologie la Harvard și Alice Lichtenstein, DSc, director al Cardiovasculare cadrul Laboratorului de Nutriție de la Universitatea Tufts.

oamenii care reduce consumul de grăsimi saturate tind să începi să mănânci mai multe glucide rafinate, și nesănătoase, cum ar fi pâinea, spun ei. Și neanch’acestea sunt sanatoase pentru inima.

D: rezultatele cercetării indică faptul că putem mânca toate grasimi saturate vrei?
“n”, spune Hu, “cred că este necesar să se separe cu atenție rezultatele. Când oamenii reducerea consumului de grăsimi saturate, dacă înlocuiți-le cu carbohidrati rafinati, cum ar fi pâinea și orezul alb și gogoși, acest lucru nu va duce la nimic bun, deoarece consumul excesiv de glucide rafinate, duce la o creștere în riscul de boli de inima” ,spune el.

autorii cercetării recomandăm să verificați cu atenție la ceea ce mananci, atunci când reduce grasimile saturate.

“Dacă veți compara grăsimi saturate și glucide rafinate, puteți observa că ele sunt atât de nesănătoase. În fond sunt echivalente în corelație cu riscul de boli de inima.

Potrivit Lichtenstein, studiul nu oferă o dovadă clară că grăsimile saturate nu provoaca probleme cardiace. “Dacă acestea nu sunt considerate a fi alimente cu care poți înlocui grăsimile saturate, este dificil să se obțină concluzii valide” ,spune el.

Articol similar:  Femeile însărcinate expuse la substanțe chimice

Q: care sunt concluziile?
“Cel mai bun sfat putem oferi este de a limita grăsimi saturate, cum ar fi carne și produse lactate (de exemplu, unt) , și înlocuiți-le cu grăsimi polinesaturate, cum ar fi uleiul de soia și porumb, și pentru a evita carbohidratii”, spune Lichtenstein.

Hu este schimbul de aceste afirmații. El spune că dacă înlocuiți grăsimi saturate în dieta lor cu grăsime mai multe beneficii, cum ar fi uleiuri vegetale, nuci, fructe de mare, veți vedea reduce riscul de probleme cu inima.

Q: cât de Multe grăsimi saturate puteți mânca pentru a rămâne sănătos?
Liniile directoare dietetice sugerează că nu mai mult de 10% din grăsimi saturate în dieta de zi cu zi. Hu definește “rezonabil” această valoare.
“grăsimi nesaturate provin din alimente care beneficii ca uleiul de d’ulei de măsline și nuci, trebuie să încercați să limiteze consumul de alimente nesănătoase, cu un conținut ridicat de grăsimi saturate, cum ar fi carne roșie, carne procesată, unt și produse similare,” , spune el.

Q. Și în ceea ce privește uleiurile pentru gătit?

Potrivit Lichtenstein, l’ulei de soia și de porumb poate înlocui grăsimile animale.
C’este, de asemenea, l’ulei de masline, ulei de rapita, uleiuri vegetale, și amestecuri, cum ar fi ulei de rapiță, de soia, de porumb și de șofrănaș, spune Hu.

“Cred că acesta este un bun mod de a urmări pentru majoritatea oamenilor. L’ulei de palmier și tropicale uleiuri vegetale au un conținut ridicat de grăsimi saturate.
Eu nu spun să nu le mănânce la toate…dar principala sursă de ulei de gătit ar trebui să fie ulei vegetal cu un conținut ridicat de grăsimi nesaturate, mai degrabă decât de grăsimi animale sau tropicale.”

Articol similar:  Reduce ridurile fine din jurul ochilor cu aceste 6 uleiuri esențiale

© REPRODUCERE REZERVATE