Halouri Și Rachete De Semnalizare: Un Ghid

lumina este un element esențial pentru viziunea noastră. Putem vedea obiectele care ne înconjoară multumesc pentru lumina pe care o reflecta, și care ajunge la ochii noștri. Lumina, cu toate acestea, uneori, poate provoca disconfort atunci când se produce halouri și rachete de semnalizare.

halouri sunt cercuri de lumină care părea să fie plasate în jurul valorii de o sursă de lumină, cum ar fi farurile de la masini. L’orbire apare atunci când lumina care intră în’ochii creează probleme de vedere mai degrabă decât să-l îmbunătățească.

lumina pot fi:

” Enervant. Când încercarea de a vedea ceva sub o lumină care este prea luminos, puteți strabism și privirea. De multe ori ochii sunt plini de lacrimi.
„Dezactivarea. Strălucirea poate crea probleme de vedere. Lumina risipește în’ochi și c’e un contrast mai mic dintre imagini. În contrast redus devine mai rău, în condiții de lumină scăzută.

Cauze de orbire și halouri

halourile apar de obicei în medii întunecate și slab luminat. L’orbire este mai frecventă în timpul zilei.
Ambele tulburări pot fi cauzate de o tulburare în ochi, dar de multe ori sunt, de asemenea, o reacție normală la o iluminare puternică.

Aici sunt principalele cauze ale halourile și reflexiile:

cuvântul” Cataractă. Cataracta suferinzi de multe ori au o viziune cu halouri, și are de multe ori sentimentul că luminile sunt prea luminos
În condiții normale, lentila toate’dell interno’ochiul este clar, și lumina trece prin cu ușurință. Cu l’debutul de cataracta, cristalinul devine mai întunecată, făcând viziune mai puțin ascuțite, și, de asemenea, lumina este absorbită diferit de’s.

Articol similar:  Prospectul medicamentului Folifer

” Probleme comune pentru ochi. Unele dintre problemele care împiedică toate’ochi în mod corespunzător pentru a concentra lumina pe retina poate provoca halourile și reflexiile. Retina este captuseala de partea din spate a’ochiul și este esențială pentru buna viziune.

Cele mai frecvente defecte care pot provoca orbire și halouri sunt:

– Miopie. (dificultate de a vedea obiectele care sunt departe, ea devine mai rău în întuneric)
– Hipermetropie (dificultate de a vedea obiectele din apropiere, din cauza formei globului ocular)
– Prezbiopie (dificultate de a vedea de aproape, este un defect comun cu l’avans’vârstă)
– Astigmatism (vedere încețoșată din cauza corneană în formă neregulată)

” Procedurile de intervenție în ochi. Unele intervenții, cum ar fi proceduri cu laser LASIK și PRK poate provoca halourile și reflexiile. Cele mai moderne forme sunt mai puțin susceptibile de a provoca acest tip de probleme.

” Alte cauze de orbire pot fi cauzate, de exemplu, atunci când de conducere la apus de soare, sau să respecte un câmp de zăpadă în mijlocul zilei.

laser pointer îndreptate în’ochi poate provoca forme de orbire sunt foarte grave.
Flash de camere poate provoca o orbire brusca, care durează câteva secunde.

Prevenirea și tratamentul halourile și reflexiile

în funcție de cauza de orbire și halouri, puteți găsi remedii pentru cont propriu, sau poate fi necesar să se consulte un oftalmolog.
Aici sunt unele măsuri de precauție pentru a limita efectul de orbire și halouri:

✓ ochelari de Soare. Pentru a reduce efectul de orbire pe timpul zilei, poti purta ochelari de protecție. Polarizat ochelari de soare pot evita unele tipuri de rachete de semnalizare, ca reflectare a luminii pe’de apă.
✓ Viziere în vehicule. Păstrați viziera coborâtă în timp ce de conducere, în scopul de a evita lumina directă a soarelui hit-uri ochii
✓ Lentile. L’ochi medicul poate recomanda lentile adecvate pentru a evita efectul de orbire și halouri în cazuri de defecte de vedere

Articol similar:  Shala și Bucătărie: Yoga și alimentația sănătoasă împreună

leacuri pentru strălucește și halouri sunt:

✓ Corectarea vederii. În caz de defecte ale vederii, cum ar fi miopie sau hipermetropie, lumina nu este reflectată corect pe retină, așa că ochelarii pot ajuta la rezolvarea acestei probleme. Vă rugăm să consultați cu medicul dumneavoastră dacă halouri sau reflexiile deranjante punctul dumneavoastră de vedere, astfel încât să puteți găsi lentilele cele mai potrivite pentru starea ta.
✓ Tratamentul cataractei. În cazul în care cataracta este într-un stadiu incipient, o pereche de ochelari pot fi suficiente pentru a îmbunătăți vederea, și ochelari de soare pentru a reduce efectul de orbire.

În cele mai grave cazuri, se recurge la’chirurgie în care medicul înlocuiește lentila neclare cu un cristalin artificial.

lentile multifocale pentru cataracta poate cauza orbire sau halouri lentile monofocale. Lentilele multifocale, cu toate acestea, vă permite să se concentreze pe obiecte atât de aproape și de departe.

Consultați-vă medicul despre tipul de lentile pentru a fi implantat în timpul l’operație, și să câștige ilustrează riscurile potențiale de halouri sau strălucește ca urmare a’operație.

© REPRODUCERE REZERVATE