Droguri De Pierdere În Greutate: 10 Lucruri Pe Care Medicul Vă Spune

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat patru medicamente în ultimii ani, conceput pentru a ajuta persoanele obeze adulte, pentru a elimina excesul de greutate, dar ceea ce consumatorii știu despre ea variază foarte mult. Oamenii se așteaptă ca aceste pastile acționa ca o magie și de a topi excesul de grasime “ dar rareori acest lucru se întâmplă”, spune Kim Gudzune, MD, MPH, profesor asistent de medicină și expert în obezitate de la universitatea Johns Hopkins Medicine din Baltimore.

droguri – phentermine și Topiramat (Qsymia), liraglutid (Saxenda), lorcaserin clorhidrat (Belviq), și naltrexonă clorhidrat și bupropion hydrochloride (Contrave) – poate da unii pacienți un avantaj atunci când vine vorba de a pierde în greutate, spune el, dar există, de asemenea, multe riscuri. Deci, dacă vă gândiți să luați medicamente, în primul rând, ia în considerare aceste fapte 10:

1. Dieta medicamente nu sunt pentru toată lumea. Dieta medicamente nu sunt destinate pentru cei care doresc să piardă câteva kilograme rapid, înainte de o reuniune de clasă sau o vacanta la mare, spune FDA. Este necesar de a suferi o problemă semnificativă în greutate, cum ar fi un indice de masa corporala (IMC) de peste 30 de ani sau o greutate, care face dificil pentru tine de a controla alte probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiune arteriala, colesterol ridicat sau diabet zaharat de tip 2.

2 . Dieta medicamente nu fac totul singuri. “medicamente pentru pierderea în greutate sunt pentru a fi folosit ca un supliment, nu un substitut, pentru eforturile de pierdere în greutate”, spune Nikhil V. Dhurandhar, Dr., președinte al Obezității Societate, și profesor si presedinte al departamentului de stiinte ale nutritiei de la Universitatea Texas Tech Lubbock, Texas. Încă nevoie pentru a face exerciții fizice și să urmeze o dieta saraca in calorii cazul în care obiectivul dvs. este de a pierde in greutate intr-un mod semnificativ.

Articol similar:  Conjunctivita: Ghid Complet

3. Pierderea in greutate nu poate fi la fel de drastice. Nu aștepta să scadă cu 20 sau 30 de lire sterline trimite pastile. “La pierderea in greutate la aceste medicamente pot fi modest”, spune Mazen Karnaby, fondator și CEO al Cedra Farmacie din Manhattan. Cei care cumpara Qsymia, în medie, se pot aștepta să-și piardă 5% din greutatea lor, sau 2 lire sterline pe 100, spune FDA. Oamenii care iau Saxenda avut o medie a pierderilor de greutate de la 4,5% la 5%, în teste, potrivit FDA.

4. Posibil să aveți nevoie să ia medicamente pe termen lung. “Luând un medicament timp de trei luni nu va fi, de obicei, funcția, și își recapătă greutatea pierdută de îndată ce vă opriți,”, a spus Dr. Gudzune. Înainte de a începe l’luând medicamente pentru l’obezitate, cred că, dacă acest lucru este ceva ce vrei să faci pentru o lungă perioadă de timp, spune el.

5. Medicamente pe piață nu toate funcționează în același mod. Unele medicamente bloc l’absorbtia grasimilor; unele reduce l’pofta de mancare. Cei care blochează grăsimi în alimentele pe care le mananci poate avea efecte secundare gastro-intestinale și neplăcut. “grăsimea este excretat prin fecale, ceea ce conduce pentru a rula la baie tot timpul”, spune Gudzune. Orlistat, care blochează l’absorbția de grăsime, care este vândut ca un medicament din contra, deci nu’ ca Alli, sau prin baza de prescriptie medicala medic ca Xenical.

6. Medicamentele pot fi costisitoare și nu sunt acoperite de asigurare. Aproximativ o treime din companiile de asigurări nu oferă acoperire pentru medicamente, și o altă treime nu are restricții asupra a ceea ce intenționează să aprobe, și atunci când, în conformitate cu Kaiser Sănătate. Medicamentele pot costa câteva sute de dolari pe lună, spune Gudzune.

Articol similar:  Metoda Bradley pentru controlul durerii în timpul travaliului și al nașterii

7. Reacțiile la medicamente sunt. “Nu toate vor răspunde la medicamente în același mod, dacă este dieta medicamente sau alte droguri”, spune Dhurandhar. Medicii au un număr mic de medicamente pierdere în greutate, din care să aleagă, și se poate lua timp pentru a găsi combinația potrivită pentru tine, „, spune el. FDA recomandă oprirea medicației după 12 săptămâni sau cam asa ceva, dacă tu nu vezi nici o pierdere în greutate.

8. Dieta medicamente pot avea efecte adverse. Acest lucru este valabil pentru toate medicamentele de orice boală, spune Dhurandhar. Qsymia poate crește rata de inima la unele persoane, potrivit FDA, și Contrave poate provoca convulsii. Efectele secundare pot face dificilă pentru continuarea tratamentului, observă Gudzune.

9. Nu toți medicii oferta de droguri pierdere în greutate pacienții. În 2013, l’the American Medical Association a recunoscut l’obezitatea ca o boală, dar nu toți medicii vor trata ca atare, spune Dhurandhar. Unii medici sunt reticente în a prescrie medicamente, pentru că ei cred că, “de ce expune oamenii la riscurile consumului de droguri pentru ceva care nu este o boala?”, spune el. Unii medici pot fi, de asemenea, reticente în a prescrie dieta medicamente, deoarece unele medicamente au fost retrase de pe piață în cursul anilor din cauza efectelor secundare și a riscurilor extreme, spune Gudzune.

10. Dieta medicamente nu pot fi utilizate în timpul sarcinii. Dacă sunt luate în timpul sarcinii, Qsymia poate provoca daune la fat, spune FDA. De asemenea, Belviq, nu ar trebui să fie utilizat atunci când gravidă sau dacă încercați să rămâneți gravidă. Același lucru cu Contrave. Femeile de vârstă fertilă trebuie să utilizeze în mod constant metode contraceptive în timpul l’dacă luați aceste medicamente și de a face teste înainte de a începe tratamentul să fie sigur că nu va fi conceput.

Articol similar:  Papaya scăzut în calorii și digestiv

© REPRODUCERE REZERVATE