Melanomul: Testul Cu Laser De La Locul De Biopsie Pentru Diagnostic?

cancer de piele rămâne una dintre cele mai comune printre Americani, și pozitiv biopsii pentru a analiza leziuni, care ar putea fi periculoase melanoame au fost mult timp folosit.

Acum, spun cercetatorii au dezvoltat un test noninvaziv care detectează melanom fără a fi nevoie de biopsie.

oamenii de știință condusă de Aneta Stefanovska, de la Universitatea Lancaster din Anglia, spun că au folosit un laser pentru a observa mici diferențe în fluxul de sânge mai jos de leziune, diferențierea melanom la non-canceroase.

testul, care durează aproximativ 30 de minute, a fost efectuat pe 55 de persoane cu forme neregulate. Controlul biopsii au arătat că testul a fost 100% corecte, în’pentru a identifica pacientii cu melanom.

“Ne-am folosit cunoștințele de fluxul de sânge pentru a identifica semnale care se diferențieze maligne de la normal în”, a spus Stefanovska într-o conferință de presă la universitate.

noul test “are o sensibilitate de 100% și 90.9% specificitate, ceea ce înseamnă că melanomul este identificat în fiecare caz în care este prezent, și a exclus 90.9% din cazurile în care nu este.”, a adăugat el.

co-autor al studiului, dr. Marco Rossi, Universitatea din Pisa, în Italia, a subliniat că “melanomul malign este un cancer care este deosebit de agresiv și provoacă o creștere rapidă a vaselor de sânge, ceea ce înseamnă că diagnosticarea timpurie este esențială pentru un prognostic bun. Actualele instrumente de diagnosticare în posesia medicilor, urmată de biopsie, ceea ce duce la multe retrageri, invazive și inutile.”

noul test ar putea ” conduce la o reducere substanțială de biopsii efectuate în prezent”, a spus Roșu.
Doi experți de la melanom în Statele Unite ale americii au fost prudent optimist cu privire la test, dar ei spun că mai mult de cercetare este necesară.

Articol similar:  6 Retete Cu Mazare

“studiul prezentat are multe limitări, prin urmare, sunt necesare studii suplimentare înainte de a putea fi folosit”, a spus dr. Hooman fost tradus în diferite limbi, profesor asistent clinic de dermatologie de la Icahn School of Medicine at Mount Sinai din New York.

în Funcție a fost tradus în diferite limbi, una dintre limitările testului este că fluxul de sânge de la pacientul trebuie monitorizat timp de 30 de minute. “În ambulatoriu dermatologie aglomerat New York city, monitoriza un pacient pentru o jumătate de’acum ar fi imposibil”, a spus el.

a fost tradus în diferite limbi, de asemenea, consideră că este necesar un studiu mai mare, cu un număr mai mare de pacienți diferiți, pentru a confirma l’eficacitatea testului.

dr. Katy Burris este un dermatolog de la North Shore-LIJ Sistemului de Sănătate în Manhasset, new york, A spus că “ca și cu multe alte tipuri de cancer, depistarea precoce înseamnă de multe ori un rezultat mai bun, asta este ceea ce fiecare medic speranțele pentru fiecare pacient. Dar trebuie să ne amintim că acest lucru este doar un studiu, și este nevoie de cercetari suplimentare pentru a determina cât de precis este acest dispozitiv în’identificarea melanom.”

cercetarea a fost publicată în toate’la începutul lunii în revista Nature Rapoarte Științifice.

© REPRODUCERE REZERVATE