Menopauza: Creștere În Greutate Și De A Exercita

O problemă care afectează un număr mare de femei este cu siguranță riscul ca menopauza afectează greutatea corporală. Aici, vom încerca să aprofundeze subiectul, de asemenea, sugerează unele tipuri de exercițiu util pentru a menține în formă și, prin urmare, pentru a evita cresterea in greutate.

prima întrebare la Care trebuie abordate este cu siguranță acest lucru: menopauza si cresterea in greutate merg mână în mână? Statisticile sugerează că ar putea fi, pentru că se pare că datele confirmă că l’cresterea in greutate este un fapt comun pentru multe femei, după menopauză. Chiar și aceleași statistici arată că aproximativ 30% dintre femeile în vârstă de 50 la 59 sunt nu numai excesul de greutate, dar cu probleme de obezitate. Este foarte important să înțelegem cum și de ce exercitii fizice ar trebui să practice în mod regulat pentru a pierde în greutate și păstrați-l apoi „sub control”.

riscurile asociate cu creșterea corpului în greutate dupa menopauza

În realitate, riscurile la care creșterea în greutate poate duce la sunt bine cunoscute: cele mai frecvente consecințe sunt hipertensiunea arterială și posibilitatea de a suferi boli de inima si diabet. Mai multa grasime se acumuleaza in jurul taliei, mai mult aceste riscuri crește. Din păcate, este posibil ca menopauza implică, de asemenea, creșterea talia: trebuie doar să te uiți în oglindă să înțeleagă că a venit timpul să adopte unele măsuri de contracarare (89 cm talie).

de Ce este atât de probabil să câștige în greutate dupa menopauza

Ce link-uri de greutate la menopauza? Este probabil ca aceasta este un amestec de factori, desigur, de asemenea, la îmbătrânirea organismului. Un factor important este nivelul de estrogen. În unele studii efectuate pe animale au relevat, cum ar fi estrogen par pentru a ajuta la gestionarea de greutate corporală: versurile au verificat că animalele studiate, cu niveluri scăzute de estrogen, au tendința de a mânca mai mult și să fie mai puțin activi fizic. În plus, un nivel scăzut de estrogen poate reduce, de asemenea, rata metabolismului, care este procesul prin care organismul transforma caloriile stocate în energie. Prin urmare, există posibilitatea ca acesta se întâmplă același lucru și la femei, atunci când nivelul de estrogen cădea din cauza menopauzei. Acest lucru ar putea ajuta să încetinească, l’cresterea in greutate. Lipsa de estrogen, prin urmare, au tendința de a „impigrire” anumite caracteristici ale corpului uman, de exemplu, consumul de zaharuri și amidon în sânge, prin aceasta, la creșterea depozitelor de grăsime și de a face mai mult și mai dificil de eliminare. Un remediu ar fi o terapie de hormon estrogenic, ceea ce poate ajuta la creșterea rata metabolica. Alți factori încă altă parte, sunt legate de varsta: modificările, de asemenea, cu privire la stilul de viață legate de imbatranire poate fi responsabil pentru cresterea in greutate. De exemplu, trivial, pentru o normală încetinirea activităților fizice. Statisticile spun că șaizeci la sută dintre adulți nu sunt suficient de active, și procentul de curs crește odată cu vârsta. În plus, de cele normale de pierdere a masei musculare din cauza de imbatranire duce la o scădere a metabolismului odihnă, facilitând, astfel, acumularea de grăsime. Încă: întotdeauna din cauza îmbătrânirii, odată pus în funcțiune, să folosească aceeași energie ca și în trecut, și să fie capabil de a ajunge la un nivel de consum care face uz de rezervele fizice de grăsime, și apoi începe pierderea in greutate, ar putea fi necesar pentru a crește cantitatea de timp și de l’intensitatea cu care te antrenezi.

Articol similar:  Cele mai bune piureuri de a începe ziua

de Ce fel de exercitii fizice după menopauză

răspunsul este destul de evident: cu cât sunteți mai activ, mai puțin probabilitatea va fi de cresterea in greutate. Institutele de cercetare sunt unanimi în a declara că totul este la numai 10 minute sau un pic mai mult pe zi de activități de aerobic, pentru a începe pentru a reduce talie. Diferența este evidentă prin compararea probelor de femei care exercita in mod regulat, comparativ cu altele care în schimb nu. În plus, l’exercițiu este încă fundamental, chiar și după pierderea in greutate pentru a menține rezultatele.

Alte beneficii ale exercitiilor dupa menopauza

activitatea fizică regulată aduce multe alte beneficii în plus față de pierderea in greutate, inclusiv:

– risc mai mic de osteoporoza
– risc mai mic de sindrom metabolic, accident vascular cerebral si a altor boli cardiovasculare
– Imbunatateste rezistenta’insulina
– Păstrează articulațiile și mușchii puternic
– Ajută intestinele să funcționeze corect, intestinale
– Usureaza simptomele de depresie si anxietate
– Îmbunătățește starea generală de sănătate

exerciții fizice sunt cele mai potrivite pentru a practica după menopauză

Ce tipuri de exercitii care pot ajuta cel mai bine să piardă în greutate și să mențină dreptul de greutatea corporală după menopauză?
Cu siguranta un bun program de formare, „puterea”, poate face cu ajutorul unui antrenor personal, poate ajuta la intarirea masei musculare și de a îmbunătăți metabolismul. Mai mult decât atât, exercițiu este, de asemenea, util pentru a menține densitatea osoasă care cu avansarea în vârstă tinde să scadă. Acest tip de antrenament este de a lucra alături de mișcarea reală, mersul pe jos sau cu bicicleta, de două sau de trei ori pe săptămână. Exemple de puterea de formare sunt masini clasice pentru greutati, gantere si bare, exercitii fizice, yoga, dar chiar și simplul act de grădinărit. De mișcare aerobic cu impact redus este, de asemenea, bun pentru inima si plamani. Să luăm, de exemplu, este una dintre cele mai bune alegeri pentru că o poți face oriunde și în orice moment. Alte exemple de exerciții de aerobic sunt de înot, ciclism, aerobic, terenuri de tenis și dans. Prin urmare, sunteți sfătuiți să-și exercite , chiar moderat, dar pentru cel puțin 30 de minute încercând să-l facă în toate zilele săptămânii. Alte „trucuri” care sunt utile sunt cele care adaugă mai multe activități obișnuite, cum ar fi, de exemplu, se spală la mașină jucăm de-a v-ați ascunselea cu copiii sau nepoții dumneavoastră, juca ping-pong, etc…

Articol similar:  Unde Ai Ascunde Porumb

Alte sfaturi pentru a vă ajuta asigura finalizarea cu succes a exercițiilor

Înainte de a începe un ciclu de formare poate fi de ajutor:

– și Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un antrenor personal.
– Alege activități plăcute, astfel încât să suporte mai mult de bună voie la oboseală.
– Găsi un partener în activitatea fizică pentru a vă ajuta să rămână motivați.
– Vand pantofi și haine sunt cele mai potrivite.
– Alegeți o dată pentru a porni și a începe.

După începerea l’exercițiu:

Practică de cel puțin 10 minute de warm-up înainte de a începe l’de formare reale, în scopul de ușor se dizolvă muschii majore și pentru a preveni clasic trauma rece. În cazul în care vă exercita în aer liber, mai ales în sezonul rece este recomandabil să se întindă și să slăbiți muschii care vor fi mai interesat de tipul de exercițiu care se angajează. În cazul în care observați noul durere în timpul antrenamentului ar trebui să oprească imediat și consultați medicul dumneavoastră personale.
Crește treptat distanța sau lungimea l’intensitatea de antrenament. Varia în funcție de tipul de antrenament, pentru a evita obtinerea plictisit și de a afecta cele mai multe muschii posibil.
În plus, desigur, pentru a obține cele mai bune rezultate și de a optimiza efortul, o buna nutritie este baza a tot ceea ce. Enumerate mai jos sunt câteva sfaturi:

– Alege cereale integrale, fructe, legume și proteine slabe.
– Stai departe de alimentele procesate.
– Ține un jurnal alimentar sau, pentru cei care nu sunt familiarizati, de a folosi diverse programe de calculator și/sau aplicații pentru a ține sub control cantitatea de calorii luate.
– Nu mânca prea târziu în seara.
– atunci Când mănânci, încercați să alegeți feluri de mâncare simple și mici porțiuni.
– Mânca cantități mici, dar mai des.

Articol similar:  Smi, resurse inadecvate pentru H24

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE