Cele Mai Eficiente Metode De A Proteja În Vârstă De Creier

oamenii de stiinta au un mesaj pentru toate persoanele în cauză pentru pierderile de memorie.

cercetătorii știu că l’activitatea fizică este util pentru a menține creierul sănătos în vârstă.
Cele mai recente descoperiri sunt adăugarea de detalii importante pentru această afirmație: l’exercițiu fizic pare să dea rezultate pozitive atât pentru prevenirea pierderii de memorie, atât pentru cei care deja suferă de demență senilă.
Și acest lucru pare a fi eficace nu numai pentru boala Alzheimer, dar, de asemenea, demență vasculară, un tip de pierderi de memorie cauzate de “atac de cord” tăcut în creier.

efecte au fost descrise în detaliu la recenta reuniune de Asociatia Alzheimer în Washington, D. C. L’activitatea fizică și a redus nivelurile de toxine în organism și crește l’fluxul de sânge la creier la pacienții cu modificări recente în memorie și riscul de demență.
De patru luni de exercitii intense pot ameliora simptomele de anxietate, depresie și iritabilitate la persoanele afectate de Alzheimer, chiar dacă aceasta nu ajuta pentru a îmbunătăți memoria.
Dar 6 luni de exercițiu da efecte benefice asupra memoriei și abilitățile de gândire la pacienții cu demență vasculară.

oamenii de știință spun că aceste rezultate, important mai ales pentru cei care nu obține îmbunătățiri de tratamente.

“nu există în Prezent nici aprobat de droguri este capabil de a obține aceste efecte,”, a spus dr. ssa Laura Baker, profesor asociat de geriatrie de la Wake Forest School of Medicine.

efecte puternice de’activitatea fizică

“L’exercițiu este în momentul de față l’s cea mai eficientă armă pentru a lupta cu simptomele de’s Alzheimer”, a declarat Stephen Rao, director al Schey Centrul pentru Neuroimagistică Cognitivă de la Clinica Cleveland.

Articol similar:  Centre de tratament pentru obezitate din copilarie, la prețuri accesibile tinerilor deprimat

“eu Sunt sigur că vă va crea un medicament eficace pentru prevenirea. Dar în momentul de față, cel mai bun lucru pentru a preveni l’Alzheimer este de a face o centrare de pe banda de alergare sau de mers pe jos.”
Rao a studiat, de asemenea, adulții mai în vârstă transporta o gena care ar crește riscul de a dezvolta boala Alzheimer. Cel puțin 1 american pe 5 este purtător de o copie a acestei gene, numite APOE4, care creste riscul de boli de la 3 la 15 ori , în funcție de dacă aveți unul sau ambele copii ale genei.
Toate’la începutul studiului, echipa Rao, voluntarii nu au arătat nici un semn de probleme de memorie sau tulburări de raționament.

Când oamenii cu gena APOE4 au activitate fizică regulată, creierul lor a rămas sănătos.
Ei au devenit vechi, ca oameni, fără riscul de gene.
Când au crescut nivelul de viață sedentar, cu toate acestea, Rao a observat tensiunea în imaginile din creierul lor structuri. Ele sunt, de asemenea, s-a înrăutățit rezultatele lor la testele de memorie și de gândire.
Cine este de a face exercitii fizice, cu toate acestea, de asemenea, are creierul cel mai conectat. Ea are mai mult alb, un tip de țesut care funcționează ca o rețea de cabluri electrice, care păstrează toate părți ale creierului sunt conectate la fiecare alte. Și creierul lor nu psihiatru, nici pierde volumul.

Pentru Rao, soluția este simplă. “Dacă sunteți familiarizat cu l’boala Alzheimer, sau sunt la risc la nivel genetic, ar trebui să faci o mulțime de activitate fizica. Și tu ar trebui să înceapă cel puțin din evul mediu.”

Doze mari pentru sanatatea creierului

studiile arată că un efort semnificativ este necesară pentru a obține aceste beneficii & #8211; cel puțin 3 ore, sau 180 de minute de activitate fizică de intensitate pe săptămână. Mult mai mult decât 150 de minute recomandat de către guvern orientări.

Articol similar:  Examen de urină

activitatea fizică Intensă acoperă totul, care te face să transpiri și gâfâi. Și care necesită inimii de a pompa 70 la’80% din clipă regulat.
Pentru cei care au mai mult de 65 de ani, acest lucru înseamnă de la 109 la 124 de batai pe minut.

experții spun că, în scopul de a se bucura de toate beneficiile pentru creier, este esențial să înțelegem dreptul doză de activitate fizică.
“adică toate’exercitarea cu aceiași termeni pe care i-am putea folosi pentru un medicament. Dacă nu ne ia doza corectă de medicament, nu vom obține rezultate”, spune Baker.

Baker studii adulții cu un risc ridicat de a dezvolta l’boala Alzheimer. Pentru ei a fost diagnosticat cu tulburare cognitivă ușoară sau au probleme de memorie mai gravă în comparație cu standardele de vârsta lor, dar fără a avea impact în viața de zi cu zi.
Ele pot fi independente și să mănânce, se spală și rochie în mod independent.
Dar ei fac mai mult efort pentru a completa lista de cumparaturi sau de a face conturi în bancă.
Oameni cu lumina deficite cognitive – care afectează 10-15% dintre adulții cu vârsta peste 65 de ani – de obicei, se bazează pe memento-uri și calendar pentru a doua zi.

Printre acestea, nu toate se vor dezvolta boala Alzheimer, dar unele.
Baker s-a împărțit la întâmplare persoanele cu tulburări cognitive în două grupuri: unul care a antrenat intens timp de 6 luni, și l’care se întinde în mod regulat. În acest studiu, cei care au antrenat intens a fost supravegheat de un instructor care a fost instruit să dea de 3 până la 4 ore de exercitii la 75 – 85% din ritmul cardiac maxim în fiecare săptămână.
Grupul care a fost stretching este exercitat pentru aceeași cantitate de timp, dar și-a menținut-o clipă scăzut.

Articol similar:  10 cele mai Bune Alimente Împotriva Sagging Pielii

După 6 luni, cei care au facut activitate fizica au îmbunătățit abilitățile de gândire și de memorie, iar rezultatele au fost mai mari pentru femei decât pentru bărbați.
Studii recente au examinat efectele combinate de activitate fizică și dietă sănătoasă, și s-a constatat că l’activitatea fizică crește beneficiile unei diete sanatoase, reducerea nivelurilor de beta-amiloid proteine boala pulmonară obstructivă în lichidul spinal.

Cele mai recente rezultate au arătat că pacienții cu tulburare cognitivă ușoară care desfășoară activități fizice intense timp de 6 luni, acestea au scăzut, de asemenea, nivelurile de toxine și îmbunătățit fluxul de sânge decât cei care au făcut doar stretching.
Baker își dă seama că acesta este un exercițiu foarte intens, mai ales pentru cei care nu sunt obișnuiți să. Și pentru cea mai mare parte este dificil de a face mari schimbări în stilul de viață ca aceasta. Este de a face noi studii pentru a vedea dacă este într-adevăr necesar la un regim la fel de intens, sau dacă aveți posibilitatea să urmați ritmuri mai plăcută .
“sfatul meu este de a începe foarte încet”, spune Baker, ” așteptați până la 6 săptămâni înainte de a ajunge la un nivel de foarte exercitii intense.”

© REPRODUCERE REZERVATE