Noi Medicamente Pentru Pierderea In Greutate, Dar Nici O Pilula Magica

Cu o rafală de noi medicamente care au apărut în ultimii ani, s-ar părea că răspunsul la încăpățânat kilogramele in plus este o simplă rețetă de la medic.

așteptările sunt mari: cele mai recente Știri despre dieta medicamente “campioni’colecții” si “produse revoluționare” apar lângă rapoartele de îngrijorare cu privire l’s epidemia de obezitate, care afecteaza aproximativ 36 la sută dintre adulții din Statele Unite ale americii. L’ultima medicamente pentru a finaliza cercul este Saxenda, numele de liraglutid, care Food and Drug Administration a aprobat în luna decembrie. Urmați aspiră pastile magice Contrave, Belviq și Qsymia, toate aprobate în ultimii trei ani.

Dar de fiecare dată când un nou medicament iese pe piață, speranța pare a fi decolorare. Tratamente – unele dintre pastile și alte preparate injectabile – de multe ori au un număr de limitări și efecte secundare, și pacienții se plâng de o scurtă eficacitatea. Încă o dată,în ciuda de a l’interesul imens de consumatori, nu c’este nici o pilula magica pentru a lua kilograme în exces.

Un ajutor pentru cazuri mult mai dificile

în primul rând, medicii de obicei prescrie medicamente pierdere în greutate doar la persoanele obeze au un IMC de cel puțin 30, sau pacienții supraponderali cu un IMC de cel puțin 27, și au hipertensiune arterială, precum și alte condiții legate de greutate. Oamenii care încearcă să lăsați-l’ultima kg dupa o sarcina, sau o burta umflata din cauza la prea multe beri, probabil, nu sunt candidați.

pacienții care nu au potrivit cerințelor pentru medicamente sunt adesea dezamăgiți de rezultate, cu toate acestea, relativ de succes, a declarat dr. Elias S. Siraj, profesor de medicină și director de program al diabetului zaharat la Temple University School of Medicine. În timp ce pierderea de o po’ s in greutate poate avea un impact puternic asupra sănătății, nu este spus că el are o cizelat fizic.

“Unii oameni sunt mai îngrijorat de l’aspectul de’de a fi obezi și nu sunt în măsură să fie la fel de fericit ca s-ar putea”, a declarat Siraj.

Articol similar:  Collutorio con clorexidina

experții consideră Qsymia, un medicament pe cale orală, una dintre cele mai eficiente medicamente, dar este responsabil pentru doar 5-10 la sută pierderea in greutate la majoritatea pacienților. L’ultimul concurent, Saxenda, pare să aibă o performanță similară.

Un studiu recent a constatat că 33 la sută dintre participanții care iau droguri injectabile a pierdut mai mult de 10 la sută din greutatea corpului lor și 63% pierdută cel puțin 5 la sută.

Printre grupul de control, care a primit doar sfaturi privind dieta și exercițiu, l’11 la sută dintre participanți au pierdut peste 10% din greutatea corpului lor, iar 27 la sută dintre participanți au pierdut cel puțin 5 la sută.

“(Saxenda) nu produce mult mai mult pierderea in greutate (în comparație cu alte medicamente),”, a spus dr. Xavier Pi-Sunyer, un profesor de medicina de la Universitatea Columbia Colegiu de Medici și Chirurgi, și autor principal al studiu recent, care a fost publicat în New England Journal of Medicine. (Novo Nordisk, producătorul de Saxenda, a sponsorizat studiul și a fost implicat în’de analiză a datelor.)

cu toate Acestea, ca Siraj, Temple University, a subliniat, “pierderea de greutate de la 5 la sută face o diferență semnificativă” în ceea ce privește riscul de diabet zaharat, colesterol si a tensiunii arteriale. Siraj este co-autorul unui editorial care însoțește studiul Saxenda, dar nu a fost implicat în cercetare.

Cum funcționează medicamente pentru pierderea in greutate

pacienții pot fi capabili să crească lor de pierdere în greutate, luând două tipuri diferite de medicamente, a declarat dr. Angela Fitch, director de management de greutate de la l’Universitatea din Cincinnati și este un diplomat al Consiliului American de Obezitate Medicina . Având în vedere că Saxenda are un mecanism d’acțiune diferite în comparație cu alte medicamente, pot fi combinate cu medicamente, cum ar fi Qsymia a crește beneficiile.

Saxenda este primul dintr-o clasă de medicamente diabet zaharat numit glucagon-like peptide-1 mimetică pentru a fi aprobat pentru pierderea in greutate. Acționează ca unul dintre hormonii naturali din organism, determină stomacul să-și păstreze mâncarea mai mult și spune creierului pentru a reduce foamea. (O’alte forme de Saxenda, numit Victoza, a fost aprobat de FDA în 2010 pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2).

Articol similar:  Informatică: Cursuri de European computer driving Licence - II

O’s o altă caracteristică care diferențiază Saxenda este că nu afecta chimia creierului, ca și alte medicamente pentru pierderea in greutate, a spus Fitch. Qsymia conține un amortizor de’pofta de mancare,phentermine de droguri, cu anticonvulsiv, topiramat, în timp ce Contrave are un anti-depresiv, bupropion, și medicamente anti-dependenta de naltrexonă. Belviq afectează nivelurile de o substanță chimică din creier numita serotonina pentru a ajuta oamenii să se simtă sătul mai mult timp.

Această diferență înseamnă că Saxenda pot fi mai sigure pentru cei care iau deja medicamente psihiatrice, cum ar fi antidepresive, a declarat Fitch. “Și aceasta include un număr mare de oameni,”, a spus el.

se luptă cu efectele secundare

recent succes de medicamente pentru pierderea in greutate, începând cu l’aprobarea Belviq în 2012, și-a încălcat un armistițiu de durată de 13 ani, în disponibilitatea de noi medicamente în acest domeniu.

o Parte din motivul pentru dell’așteptarea de noi opțiuni de tratament sunt multe eșecuri în pierdere în greutate. Fen-Phen a fost un mare succes în domeniul tratamentului’obezitate până când aceasta a fost vestea care a cauzat deteriorarea valve cardiace și a fost retrasă de pe piață. Medicamentul a fost o combinație de fenfluramină, care a acționat ca același chimice din creier, cum ar fi Belviq și un stimulent, phentermine.

Belviq nu are efecte secundare cunoscute, inclusiv dureri de cap, amețeli și probleme de memorie. Qsymia și Contrave sunt aprobate chiar dacă au fost demonstrat de a crește rata de inima, printre alte complicații potențiale.

Saxenda ar putea salva pacienții potențial de creștere în riscul de boli de inima. Un studiu recent a constatat că aceste efecte adverse au fost mai frecvente în rândul participanților care iau Saxenda, comparativ cu cei din grupul de control. Cu toate acestea, cercetatorii au monitorizat efectele secundare de până la aproximativ un an după ce l’începutul de a lua Saxenda; rezultatele unui studiu de follow-up de doi ani va fi anunțat în scurt timp, a declarat Pi-Sunyer.

Articol similar:  → Anencefalie - care este, Simptome și Tratament 【ACTUALIZAT】

studiul A constatat că cele mai frecvente efecte secundare ale Saxenda au fost greață și vărsături. Cele mai grave reacții adverse au fost pancreatită și a cancerului de sân, care are mai puțin afectate dell’1 la sută din participanții la grup Saxenda.

perspective de Schimbare pe’obezitate

îmbunătățirea disponibilității de noi medicamente pentru pierderea in greutate este produs de o schimbare în modul de gândire între cercetători și profesioniști de îngrijire a sănătății în curs de de’ultimul deceniu, a declarat Fitch. “Am împins faptul că … l’s obezitatea este o problemă medicală și nu o problemă personală,”, a spus el.

Chiar dacă Saxenda nu este atât de diferit în comparație cu alte medicamente pentru pierderea în greutate în termeni de pierdere în greutate, Fitch consideră că aceasta este o’importantă opțiune de tratament pentru modul d’de acțiune unic. Încă, ai putea deveni “produs revolutionar.”

Chiar dacă cercetătorii pot îmbunătăți opțiunile de medicamente pentru pierderea in greutate, pastile și injecții sunt “de improbabil instrumente pentru a rezolva l’epidemia de obezitate în viitor”, a declarat Siraj.

pe L’obezitatea implică multe căi și mecanisme în organism, și un medicament nu le poate rezolva pe toate, a spus el.

drogurile sunt pur și simplu un instrument pentru a fi utilizate, în plus față de dieta si toate’exercițiu.

“De la rădăcină, l’obezitatea este o boală asociată cu un stil de viață bazat pe alimente prea mult și lipsa de activitate fizică”, a declarat Siraj. “Dacă te uiți pentru o inversare de absolută (obezitate), este necesar să se corecteze stilul de viață.”

© REPRODUCERE REZERVATE