Oamenii De Stiinta Descoperi Cum Gena Funcții De’Obezitate, Indicii Pentru A O Vindeca

oamenii de stiinta au dat seama cum gena este legat de’obezitatea este cresterea in greutate, oamenii, o constatare izbitoare, care ar putea deschide ușa pentru o nouă abordare a problemei, dincolo de dieta si exercitii fizice.

lucrarea de cercetători a rezolvă un mare mister: începând din 2007, au înțeles că o gena numita FTO, care este legat de’obezitate, dar nu a putut înțelege în acest fel, și-au putut conecta pe toate’pofta de mancare sau de alți factori .

Acum, unii dintre noi experimente arată că un defect în gena face stocarea l’de energie derivate din alimente, mai degrabă decât să-l ardă. Manipulării genetice pe animale de laborator și pe celule umane indică faptul că acest proces poate fi inversat, și există speranța că ar putea fi dezvoltat un medicament sau un tratament pentru a face o astfel de manevra.

studiul A fost realizat de oamenii de stiinta de la MIT și de la Universitatea Harvard și publicat online miercuri de New England Journal of Medicine.

descoperire senzațională provocare l’ideea că “oamenii devin obezi practic din cauza lor alegere, alegerea de a mânca prea mult sau de a nu face exerciții fizice”, spune Melina Claussnitzer, un expert în genetică de la Beth Israel Deaconess Medical Center.
“Pentru prima dată, geneticienii au evidențiat un mecanism de în’obezitate, care nu a fost asumat” și oferă o a treia explicație, sau factor implicat.

oameni de Știință independenți lăudat descoperire.

“mare”, spune Clifford Rosen, un om de stiinta de la Maine Medical Center Institutul de Cercetare și editor asociat la revista de medicină.

“Mulți oameni cred că l’obezitatea este asociată cu faptul de a manca prea mult,” dar celulele de grasime joaca un rol pe cât de alimente este folosit, a spus ea. Cu această descoperire, “se deschide calea pentru un medicament care este capabil să opereze aceste celule într-un mod diferit.”

Articol similar:  12 sfaturi pentru a avea grijă de fertilitate

un Soi de anti-obezitate medicamente sunt deja pe piață, dar sunt utilizate în general pentru a pierde in greutate pe termen scurt, și sunt îndreptate către creier și toate’pofta de mancare, nu vând direct metabolismul.

cercetătorii nu știu să spun cât timp va dura înainte de un medicament bazat pe noile descoperiri vor fi produse. Dar este dificil care va fi inventat o pilula magica care le permite să mănânce la fel de mult cum doriți, fără a pune pe greutate.
Și acest tip de abordare poate avea un impact asupra altor factori, atunci ei vor avea nevoie de teste riguroase pentru a asigura siguranța acestora.

gena defect nu explică întreaga problemă a’obezitate. Acesta a fost găsit în 44% dintre europeni, dar în numai 5% din negri, atunci este evident că alte factorii genetici sunt în joc, și, de asemenea, alimente și l’activitatea fizică conta.

Au defect genetic nu înseamnă neapărat că l’obezitate, dar poate predispune la această afecțiune.
Oameni cu două defecte copii ale genei (una de la tată și una de la mama) , cu o greutate medie de 3 kg mai mult decat cei care nu au.
Dar unele au fost, evident, mult mai grele, și, de asemenea, 3 kg poate face diferența între o greutate sănătoasă și nesănătoasă, a explicat dr. Manolis Kellis, professiore la MIT.

El și Claussnitzer sunt în căutarea unui brevet pentru munca lor. A fost făcut pe oameni din Europa, Suedia și Norvegia, și finanțat de către Centrul German de Cercetare pentru Mediu, Sănătate și altele, inclusiv Institutele Naționale de Sănătate.

pe L’obezitatea afecteaza 500 de milioane de oameni din întreaga lume și duce la o serie de boli.
Statele Unite ale americii, aproximativ o treime dintre adulți sunt obezi, iar o altă treime sunt moderat supraponderali.

Articol similar:  Cancer de san O perspectivă Poezie Interschimbabilitatea

gena FTO indirect afectează l’obezitate, și acționează ca principalul comutator care controlează alte două gene care controlează termogeneza, sau l’energie, care este ars.
Este bine cunoscut faptul că țesutului adipos brun sau bej – așa-numita “fat” – arde calorii, în timp ce alb de grăsime care se acumulează. Corpul produce în mod constant celulele de grăsime, și cele două gene pentru a determina dacă acestea vor fi maro sau alb.

Într-un experiment raportat în jurnalul medical, oamenii de stiinta au blocat l’efectul genei defecte în șoareci și au descoperit că acestea au devenit 50% mai mult decât în macră de alte porci de guineea, în ciuda unei diete bogate în grăsimi, și au fost de ardere de energie chiar in timp ce dormi.

În alte experimente pe celule umane, blocarea genei au crescut l’energie ars de celule de grăsime. Repararea problemei de gene în celulele umane a restaurat, de asemenea, o funcție metabolică normală.

cercetătorii nu știu l’impactul asupra dell’să aibă doar o singură copie a genei defecte, dar ei cred că efectele sunt minore în comparație cu’au două.

mai Multe companii încearcă să dezvolte un tratament care pot stimula producerea de grasime maro, și nouă cercetare sugerează noi abordări.

“Este o țintă potențială” pentru dezvoltarea unui medicament, a spus dr. Sam Klein, un cercetător pe’obezitate de la Universitatea Washington din St. Louis.
El a declarat munca ” de studiu” si “tur de forță științific”.

dr. Rudolph Leibel, un expert in obezitate de la Universitatea Columbia din New York, el a folosit același cuvânt “tur de forță”. Cu toate acestea, unele cercetări anterioare indică faptul că gena FTO pot afecta alte aspecte ale’obezitatea ca l’apetitul si comportamentul.
“Este posibil ca diverse mecanisme sunt implicate,” și a ars grăsimea este doar o parte din poveste, a spus el.

Articol similar:  Fibre solubile sau Insolubile - ceea Ce este Diferența

© REPRODUCERE REZERVATE