Paduchi: Ghid Complet

 • Simptome
 • >> Cauze

 • >> Pregătirea pentru examenul medical
 • >> Teste și diagnostic
 • >> Tratamente
 • >> obiceiuri de viață
 • paduchii sunt aripi mici insecte care se hrănesc cu sânge. Acești paraziți răspândi cu ușurință & #8211; mai ales în rândul elevilor – prin contact apropiat între oameni și schimbul de spații și obiecte personale.

  Există diferite tipuri de păduchi:

  Paduchi. Cresc pe scalp. Și-au’ s posibil pentru a le observa, mai ales pe ceafă și în spatele urechilor.
  Nit de corp. Acești păduchi direct pe îmbrăcăminte și lenjerie de pat, hrănește pielea moarta. Afectează în special pe cei care nu pot înota sau schimba hainele în mod regulat, cum ar fi persoanele fără adăpost.
  pubian Paduchi. Acești păduchi dezvolta pe’s zona pubiană și, mai puțin frecvent, pe părul de pe piept, gene sau sprancene.
  Puteți avea păduchi, chiar dacă urmați o bună igienă personală. Dacă nu este tratată corect, boala poate deveni recurente.

  Sintomi

  simptomele de prezența păduchi sunt:

  ” Prurit intens
  „Stârni senzație de mișcare păr
  „Paduchi pe cap, pe corp sau pe haine. Păduchi adulți au dimensiunea unei semințe de susan.
  „Ouăle de păduchi (nit) pe păr. Nit arata ca pietre mici. Ele pot fi confundate cu matreata, dar sunt mult mai dificil de a perie cu pieptene.
  „Mici semne rosii pe scalp, gat si umeri

  atunci Când pentru a vedea medicul

  de obicei paduchii pot fi eliminate cu un sampon special vândute în farmacii fără prescripție medicală.

  Consultați medicul dumneavoastră dacă:

  – sampon-the-counter non-ucide paduchii – medicul va prescrie unul mai puternic
  – sunteți gravidă – nu folosi sampon antipidocchi fără să discutați cu medicul dumneavoastră despre
  – Aveți infecții sau julituri din cauza frecare.

  puteți prinde păduchi de a intra în contact cu ouă sau păduchi adulți. Trapa ouă într-o săptămână. Păduchii de cap nu pot zbura sau de mers pe jos. Diseminarea de metode sunt:

  → directe de Contact cap-la-cap sau corp-la-corp. Acest lucru poate apărea în rândul tinerilor copii care se joacă sau a membrilor de familie în strânsă legătură unul cu celălalt.
  → Proximitate cu obiecte contaminate. Hainele păstrate în dulapuri, dulapuri sau cârlige strat în școală, poate fi un vehicul pentru răspândirea păduchilor de cap. De asemenea, perne, pături și piepteni poate deveni contaminate dacă sunt ținute împreună în același mediu.
  → Obiecte partajate între prieteni sau membri ai familiei. Acestea includ perii, piepteni, perne, prosoape, animale împăiate.
  → Contact cu mobilier contaminate. Putem fi contaminate prin a culcat pe un pat sau pe un covor infestate cu păduchi. Paduchi cap poate supraviețui timp de două zile în afara corpului.
  → Contact Sexual. Păduchi de osul pubian poate fi răspândit prin contact sexual, și, de obicei, sunt populare în rândul adulților. Prezența păduchilor în pubis de copii poate fi un semn de abuz.

  Prepararsi alla vizita medicala

  În general, păduchii pot fi eliminate cu sampon adecvat antipidocchi și spălarea de obiecte de la domiciliu pot fi contaminate, cum ar fi lenjeria de pat, prosoapele și hainele.
  Dacă aceste metode nu funcționează, consultați medicul dumneavoastră.

  Articol similar:  Prospectul medicamentului Angiopril

  Aici sunt câteva sfaturi pentru a obține gata pentru vizita la medic.

  Ce să fac

  1. Face o listă cu toate simptomele, chiar și cei care pot părea fără legătură cu motivul pentru vizita
  2. Scrie toate informațiile dvs. personale, inclusiv cauza probabilă a infecției, obiecte contaminate, sau care pot fi contaminate cu păduchi.
  3. Face o listă de orice medicamente sau suplimente pe care le luați.
  4. Adu cu tine’ un membru al familiei sau un prieten, pentru a ajuta la memoreze informațiile prezentate de către medic
  5. Face o listă de întrebări pentru a cere medicul dumneavoastră. La momentul vizitei este limitată, și de a face o listă va ajuta să vă gestionați mai bine.
  Unele importante întrebări sunt:

  – Cum pot trata paduchi cap?
  – este un medicament generic corespunzător prescris?
  – Cum pot elimina paduchii din casă?
  – Cine să-I informeze despre situația mea?
  – Ce ar trebui să fac pentru a preveni păduchi de raspandire din nou?
  – situația mea este temporară sau cronică?
  – Există broșuri sau site-uri web pe care le puteți consulta pentru a ma informa?
  – trebuie să fac vizite de control?

  în Plus față de aceste întrebări, nu ezitați să puneți întrebări suplimentare, dacă simți nevoia.

  la Ce să se aștepte de la medicul dumneavoastră

  medicul probabil va cere o serie de întrebări:

  – Când a început să aibă simptome?
  – Ca a fost infectat cu păduchi?
  – C’este cineva care ar fi putut fi infectate?
  – Cât de grave sunt simptomele?

  Ce să fac

  În caz de paduchi pubieni, pentru a evita schimbul de obiecte personale, cum ar fi perii, prosoape, perne. Se spală cu grijă și pentru a dezinfecta rufele elemente cu apă caldă.
  În caz de paduchi in pizda, evita-l’activitatea sexuală.

  Teste și diagnostic

  în Timpul vizitei, medicul va verifica pentru prezența păduchi folosind o lupă și o lumină specială, numit Lemn de lumină pentru a identifica nit.

  Paduchi

  Dacă ați găsit un paduche adult sau nit la o distanță de 6 mm de scalp, puteți face un diagnostic de păduchi. Dacă există păduchi, care sunt în viață, și dacă lindinile sunt mai îndepărtate de 6 mm, l’infestare, probabil, nu mai este activ, dar nit trebuie să fie eliminate pentru a evita ca ai putea fi infectat din nou.

  Nit a corpului

  Daca gasiti paduchi sau lindini de pe haine sau de pe foi, puteți face un diagnostic de păduchi în organism. Și-au’ s posibil pentru a vedea un păduche pe piele în cazul în care banda de mâncare.

  pubian Paduchi

  puteți face diagnosticul de pubian păduchi pubian dacă puteți vedea păduchi în’zona osului pubian, sau pe alte parului, cum ar fi sprancene sau parul de pe piept.

  Articol similar:  În fiecare an 3 miliarde de droguri în fum

  Tratament și medicamente

  de a Folosi medicamente impotriva paduchilor de cap așa cum este indicat. Utilizarea excesivă poate provoca iritații ale pielii.

  Paduchi

  aici sunt tratamentele utilizate pentru păduchi în cap:

  – peste tejghea Produse. Drogurile cele mai frecvent utilizate împotriva păduchilor sunt sampon pe baza de piretrină (Rid, altele) sau permetrin (Nix). Aceste șampoane funcționează cel mai bine dacă urmați îndeaproape instrucțiunile de l’de utilizare. În unele locații geografice nu pot fi păduchi, care sunt rezistente la medicamente. Consultați medicul în cazul în care sampon de la tur nu sunt suficiente pentru a elimina-l’infestare.

  – baza de Prescriptie medicala de droguri. Malation (Ovidiu) este un alt nonsteroidal anti paduchi, care trebuie să fie aplicat pe păr și pe scalp. Fiind inflamabile ar trebui să fie ținute departe de surse de căldură, cum ar fi un uscător de păr și țigări.
  În cazul femeilor însărcinate și care alăptează, consultați medicul înainte de a dell’de utilizare.

  – un alt remediu util este o lotiune de alcool benzilic (Ulesfia), să fie aplicat pe păr și apoi se clătește. Se repeta tratamentul dupa o saptamana. Ca posibile efecte secundare pot avea iritații ale pielii, de asemenea, medicamentul este contraindicat pentru copiii sub 6 luni.

  – lotiune de Ivermectina (Sklice) este un tratament mono doza, pentru a fi aplicate pe cap, și apoi se clătește după ambreiajului. Nu repetați tratamentul fără a consulta medicul. Ca efecte secundare pot avea iritații la nivelul scalpului și ochi, piele uscată, senzație de arsură. Medicamentul nu este recomandat pentru copii sub 6 luni.

  – Spinosad suspensie, de actualitate (Natroba) este un nou medicament antipidocchi. Aplica-l pe par timp de 10 minute și apoi se clătește. Tratamentul trebuie repetat după o săptămână numai dacă există încă păduchi live. Ca efecte secundare pot avea pielea uscata si iritata. Procedura nu este recomandată la copii sub 4 ani.

  În concluzie, lindan este un alt tratament care poate fi prescris. Cu toate acestea, din cauza creșterii rezistenței la medicamente și posibilele efecte neurologice, lindan este, în general, nu mai prescris.

  Nit a corpului

  nit a corpului nu necesită tratament special. Și-au’ necesar’ai grijă de igienă personală și curățenie de îmbrăcăminte, în plus, se consulte cu medicul dumneavoastră dacă nu’infestare persistă.

  pubian Paduchi

  paduchii de osul pubian pot fi tratate cu anumite medicamente contra. Urmați cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Consultați medicul în caz de păduchi pe gene sau sprancene.

  auto-Ingrijire

  Orice sampon sau medicamente baza de prescriptie medicala este folosit pentru a ucide păduchi, de asemenea, trebuie să urmați câteva reguli de igienă personală și în casă.
  Asigurați-vă că pentru a elimina toate nit, se spală toate lenjerie de pat și mobilier din casa. Cea mai dificilă sarcină este de a evita din nou răspândirea de păduchi de la școală sau acasă.

  Stilul de viață și obiceiurile

  puteți șterge’păduchi infestare prin unele elaborate proceduri.
  Aici sunt câteva practici pentru a ucide păduchi:

  Articol similar:  Vindecare prin natura și miracole

  – Folosiți în șampoane și loțiuni. Aplica sampon special ( Nix, Rid, altele) conform instructiunilor de pe pachet. Dacă este necesar, se repetă tratamentul după o săptămână. De obicei, aceste medicamente nu sunt recomandate sub 2 ani.
  – pentru a Pieptene parul umed. Pieptene prin păr cu un pieptene pentru a parcelei gros și elimina păduchi, repetarea’funcționare la fiecare trei sau patru zile. Aceasta este procedura recomandată la copii cu vârsta sub 2 ani.
  – Dupa sampon, se spală părul cu l’oțet. Apuca de blocare și un sistem de blocare cu un prosop inmuiat d’oțet și să treacă întreaga lungime a parului pentru a elimina nit. Sau ține-ți părul în baie’oțet timp de câteva minute.
  – se Spală toate capetele infestate. Se spală lenjerie de pat, jucării umplute, rochii și pălării, la o temperatură de cel puțin 50°.
  – Sigilate în vid-ambalate în recipiente la haine care nu sunt lavabile.
  – Praf. Du-te l’aspirator cu atenție.
  – Acoperirea mobila. Utilizați folii de plastic de pictor pentru a acoperi mobilierul și pentru a preveni contaminarea de mai păduchi. Evita această procedură, dacă aveți un copil mic care ar putea fi prins în plastic și se sufoce.
  – Dezinfecta piepteni și perii. Folosiți apă caldă și săpun sau alcool să se spele perii și piepteni.

  de Prevenire

  În’mediul școlar și în pepiniere este dificil de a preveni răspândirea păduchilor.
  Copiii și obiectele lor personale sunt în permanent contact strâns între ele.
  Infecția de păduchi, nu este un semn de proastă igienă nici nu ar trebui să fie considerat un eșec ca un părinte.

  Unele medicamente contra ei pretind a fi repelent impotriva paduchilor de cap, dar nu există suficiente dovezi științifice pentru a dovedi eficacitatea lor.
  Unele studii au arătat că unele substanțe naturale, cum ar fi l’ulei de cocos , l’ulei de măsline și ulei de arbore de ceai, poate fi eficace repelent impotriva paduchilor de cap.
  Toate aceste produse sunt clasificate ca fiind naturale și, prin urmare, nu sunt reglementate de Food and Drug Administration.

  pe L’mai bună abordare este de a pune în aplicare procedurile de curățare sunt concepute pentru a elimina păduchi și nit și prevenirea lor în viitor răspândit.

  Cere copiii pentru a evita contactul între cap-la-cap cu alți copii în timpul jocului.
  Evita ca copilul să împărtășească obiecte personale, cum ar fi piepteni, pălării, prosoape,eșarfe, și căști.
  Evita zonele publice unde pălării și haine sunt agățate de un cârlig în comun.
  Desigur, este puțin probabil ca copilul va elimina orice fel de contact poate provoca răspândirea păduchilor.

  copilul Dumneavoastră poate avea nit pe păr, dar fără infestare. Nit mai puțin de 6 mm’linia parului ar trebui să fie tratate pentru a evita dezvoltarea de clocit.
  Lindinile sunt mai îndepărtate, sunt un semn al unei probabile vechi infestare, dar trebuie să fie eliminate.

  © REPRODUCERE REZERVATE