Dependenta De Alimente

în ultima vreme, oamenii de stiinta sunt re-evaluarea și revizuirea, l’ideea că o persoană poate fi dependent de mâncare.

Unele experimente pe animale și în’omul, au arătat că, pentru unii oameni, aceleași centre de agrement din creier care sunt activate de droguri, precum cocaina și heroina sunt, de asemenea, activat de mâncare, mai ales de la care apetisant. Alimentele care sunt apetisante sunt cele care contin:

– Zahăr,
– Grăsime
– Sare

la fel ca drogurile, mâncarea foarte gustoasă activa substante chimice din creier, cum sunt dopamina, care provoacă un sentiment de bunăstare.
Când oamenii experimenta placerea asociate cu toate’o creștere a dopaminei în creier după o masă deosebit de gustoase, și simți imediat nevoia de a manca din nou.

semnalele de bine-fiind generate de o masă delicioasă pot depăși pe cele de plenitudine și de satisfacție. De aceea vom continua să mănânce, chiar dacă nu mi-e foame.

oamenii care arată că acestea au o dependenta de alimente poate dezvolta, de asemenea, o toleranță la alimente. Asta este, ei mănâncă mai mult și mai mult , dar mâncarea le satisface mai puțin și mai puțin.

Potrivit oamenilor de știință, dependenta de alimente pot juca un rol-cheie în’obezitate.
Dar chiar și cei cu o greutate normala pot avea o dependenta de alimente. Trupurile lor poate fi pur și simplu predispuși genetic să se ocupe mai bine de calorii in plus. Sau creșterea l’activitatea fizică pentru a compensa l’excesul de alimente.
Persoanele cu dependenta de alimente continuă să mănânce în ciuda consecințelor negative, cum ar fi l’cresterea in greutate sau la deteriorarea relațiilor interpersonale.
Și, la fel ca cel care este dependenți de droguri, sau de la joc d’jocuri de noroc, oameni dependenti de alimente va lupta pentru a opri comportamentul lor, chiar dacă au încercat de mai multe ori.

Articol similar:  Bajar de peso rápidamente

Semne de dependenta de alimente

oamenii de stiinta de la Universitatea Yale’s Rudd Center for Food Science & Politica au creat un chestionar pentru a afla dacă oamenii sufera de dependenta de alimente.
De asemenea, se întâmplă cu tine? Se întâmplă să fie :

– Mânca mai mult decât era de așteptat, anumite alimente
– Păstrați consumul de anumite alimente, chiar dacă nu mai ai foame
-Mănânci până te simți rău
– Fie preocupat de a nu fi capabil să mănânce sau să aveți nevoie pentru a reduce anumite alimente
– Dacă unele alimente nu sunt disponibile, facem tot ce este posibil pentru a le obține

chestionarul prezintă, de asemenea, întrebări cu privire la relația cu alimente în viața de zi cu zi. Aceste situații se aplică pentru tine?

– Consumul de anumite tipuri de atât de multe ori sau, în astfel de cantități care se oprește de lucru, petrece timp cu familia sau de a face activități recreative.
– Evitarea situațiilor sociale în care nu există hrană pentru teama de a exagera in consumul de
– Au probleme de performanță la locul de muncă sau de la școală din cauza timpului petrecut de alimentatie

chestionarul apoi vă întreabă dacă aveți simptome de abstinenta de la alimente. De exemplu, atunci când reduce consumul de anumite alimente (exclusiv bauturi cofeinizate), aveți simptome cum ar fi:

– Anxietate
– Agitație
– Alte simptome fizice

De asemenea, sondajul urmărește să măsoare l’impactul alimentelor asupra emoțiilor tale.
Aceste cazuri sunt potrivite pentru tine?

– Consumul de alimente care provoaca depresie, anxietate, dezgust de sine, un sentiment de vinovăție.
– simțim nevoia să mănânce mai mult și mai mult pentru a reduce emoțiile negative și de a crește sentimentul de bunăstare
– Mânca aceeași cantitate de mâncare nu reduce emoțiile negative sau creșterea placere cum era odată,

Articol similar:  Cum să le ajuta să se adapteze la de îngrijire a copilului

ajutor pentru dependenta de alimente

știința este încă în căutarea pentru un tratament pentru a vindeca dependenta de alimente.
Potrivit unor cercetători, de recuperare de la dependenta de alimente poate fi mult mai complicat decât alte vicii. Alcoolici, de exemplu, poate să se abțină de la consumul de alcool. Dar oamenii cu dependenta de alimente încă mai trebuie să mănânce.
Un nutritionist, un psiholog sau un medic specializat in dependenta de alimente poate ajuta pentru a opri l’obiceiul de a manca compulsiv.
C’este, de asemenea, un număr tot mai mare de programe specifice pentru a ajuta oamenii cu alimente vicii.
Unele, cum ar fi Dependenți de Mâncare, în Recuperare Anonim, se bazează pe un program de 12 pași bazează pe cele urmate de alcoolici, jucătorii d’dependenții de jocuri de noroc.
Altele, cum ar fi Dependenți de Mâncare, Anonim, utilizați programul în 12 puncte, combinat cu o dieta care oferă l’abstinenta de ingrediente, cum ar fi zahăr, făină rafinată și cereale.

© REPRODUCERE REZERVATE