Pierde În Greutate În Timp Ce De Relaxare? Detalii De Un Studiu Pe Soareci

Arde de grăsime și a pierde in greutate în timp ce de dormit sau în timp ce de relaxare pare a fi o promisiune de șarlatani, cu toate acestea, noi cercetări genetice asupra cauzei’obezitate arată că acest lucru poate fi posibil.

oamenii de stiinta au descoperit o “a comuta” genetice prezente în celulele de grasime accelerează metabolismul și determină organismul să ardă excesul de grăsime, transformând-o în căldură, fără activitate fizică, potrivit unui articol publicat pe 19 August în New England Journal of Medicine.

După care cercetătorii au inversat lor genetice comutator,porci de guineea și-au pierdut jumătate din greutatea corpului lor. Și l’analiza de celule de grăsime și omului a stabilit că un astfel de proces ar putea lucra, de asemenea, pe oameni, potrivit dell’autor de căutare pentru Manolis Kellis, un profesor de informatică și biologie de la Massachusetts Institute of Technology din Cambridge, Mass.

“au Mâncat aceeași cantitate de întotdeauna. Nu o făceau mai multe exerciții fizice”, a spus Kellis despre cobai “Ars pentru energie sub formă de căldură, atât ziua cât și noaptea. Acest lucru înseamnă că ne-au inversat comutatorul de metabolism, aducându-l’de a stoca energie pentru a disipa energie.”

Această nouă descoperire genetică “s-ar fi ușor adresabile pe medicamente”, spune dr. Clifford Rosen, director de cercetare clinică la Maine Medical Center Institutul de Cercetare în Scarborough, Maine.

“Este un mare pas înainte, și l’industria farmaceutică ai atașează ferm”, a spus Rosen, care nu a fost parte a cercetării. Și el a adăugat că orice om de testare a unui medicament de ardere de grăsime va trebui să așteptați pentru cel puțin cinci ani.

Articol similar:  Durere În Partea Stângă A Capului Și Ale Ochiului: Cauze Posibile

pe L’obezitatea este o provocare cu caracter public, care afecteaza de 500 de milioane de oameni din lume și costă cel puțin 200 de miliarde de dolari în fiecare an doar în Statele Unite, potrivit cercetătorilor. Excesul de greutate contribuie la principalele cauze de deces, inclusiv atac de cord, probleme cu inima, diabet de tip 2 și cancer.

“Este o rană în societatea noastră, și să fie capabil de a inversa l’obezitatea poate avea un implicații sociale”, a spus Kellis.

studiile anterioare au gasit legaturi intre o gena numita FTO și l’obezitate, dar până acum oamenii de stiinta nu au fost capabili să înțeleagă cât de mutații în gena FTO că l’creșterea masei corporale.

Kellis și echipa lui au săpat adânc în această întrebare prin studierea țesutului adipos din 100 de persoane sănătoase de origine europeană.
Toate acestea au avut o greutate normala, dar jumătate dintre ei au avut o mutație care le-a făcut la risc pentru l’obezitate.
Oamenii de știință au descoperit că o mutație pro-obezitate activat alte două gene numite IRX3 și IRX5, care sunt interne celule producătoare de țesut adipos.

cei mai mulți oameni cred că puteți controla greutatea cu o anumită cantitate de activitate fizică în comparație cu produsele alimentare care se consumă, explică Kellis. Dacă vă arde mai multe calorii decat mananci, ar trebui să-și piardă unele greutate.

Dar organismul poate arde de grăsime chiar și prin căldură, într-un proces numit termogeneza. Acest proces este activat, de exemplu, atunci când ieși afară în frig, și l’organismul arde de grăsime pentru a menține corpul cald și activi.

Articol similar:  5 Combinații Periculoase Între Alimente și Medicamente

cercetatorii au descoperit ca genele IRX3 și IRX5 sunt controlorii de procesul de termogeneza, pentru a organismului de a stoca l’de exces de energie în celulele de grăsime, în loc să-l ardă.
Prin inhibarea acestor gene, oamenii de stiinta au crescut cantitatea de grăsime ars toate’în celulele în oameni care au fost la risc de obezitate.
Este demonstrat contrariul: consolidarea gene IRX3 și IRX5 reduce cantitatea de grăsime arsă în țesuturi prelevate de la persoane fizice care nu sunt predispusi la’obezitate.

“studiul nostru arată că manipularea genetică specifică circuitelor are efecte evidente pro și împotriva obezității,”, a spus Melina Claussnitzer, profesor de medicină la Centrul Medical Beth Israel Deaconess și Harvard Medical School din Boston.
“Este o descoperire importantă și demonstrează că, în plus față de o dieta si exercitii fizice, l’obezitatea poate fi combătută prin schimbări la nivel celular,”

“Această cunoaștere poate deschide calea pentru medicamentul, pentru a preveni l’obezitate sau inversa procesul de obezitate la pacienții mai în vârstă,”, a spus el.

Unele de cercetare pe animale de laborator au arătat că l’inhibarea genei IRX3 duce la pierderea in greutate, și de a crește în dell’energie ars, fără a afecta nivelul de activitate fizică sau pe’pofta de mancare. Cobaii părea să fie, de asemenea, rezistent la un high-grăsime dieta.

Această descoperire este o’inovare împotriva l’obezitate, pentru că l’genetică comutatorul este situat la’în celulele de grasime, a declarat Kellis. Până în prezent, cercetarea’obezitatea-au axat în mare măsură pe terapii care denaturează creierului pentru a reduce l’pofta de mâncare și pofta de mâncare.

cu toate acestea, oamenii nu ar trebui să ia în considerare această descoperire ca pe un sfârșit de’activitatea fizică și o dietă sănătoasă, a adăugat el, Kellis. Ai nevoie de a mânca sănătos și de a exercita pentru a menține inima în stare bună de sănătate și de a lua toate alte beneficii care decurg dintr-o corecteze stilul de viață.

Articol similar:  Identificarea unei mutații într-o proteină care provoacă o tulburare similară cu autism

© REPRODUCERE REZERVATE