Pierde In Greutate, Mananca Mai Putin, Iar’ Cel Mai Important

Una dintre preferatele familiei mele este “Provocare tot’ultimul kilogram”. Chiar dacă unii spectatori nu apreciază când oamenii au făcut presiuni atât de greu pentru a pierde in greutate, spectacolul probabil încurajează unii oameni care sunt supraponderali să-și recapete controlul asupra vieții lui.

Dar una dintre cele mai frustrant de spectacol, cel puțin pentru mine, este copleșitoare accent pe’ exercițiu fizic. Pentru că atunci când vine vorba de a atinge o greutate sanatoasa, ceea ce mananci este mult, mult mai important.

Gândiți-vă: dacă un om supraponderal consuma 1000 de calorii mai mult decât el este de arsură și vrea să fie în echilibru energetic, o poti face prin l’exercițiu. Dar l’exercițiu, consuma mult mai puține calorii decât ai crede. Treizeci de minute de jogging sau înot poate arde 350 de calorii. Mulți oameni, de grăsime sau se potrivesc, nu putea să îndure un regim de 30 de minute de exercitii fizice zi de zi. Ele pot antrena o de câteva ori pe săptămână, de exemplu.

Sau ar putea obține aceeași reducere de calorii, prin eliminarea a două sucuri de la o jumătate de litru pe zi.

mărturisesc că oamenii trebuie să fie mai activi, sunt omniprezente în mass-media. L’importanța’exercițiu pentru buna gestionare a greutate este îmbunătățită atunci când oamenii se plâng de lipsa de exercițiu clase în școli ca fiind cauza dell’s epidemia de obezitate. Programul de Michelle Obama Să’s Muta pune l’s accent pe’ exerciții fizice, ca o componentă fundamentală în lupta împotriva l’excesul de greutate, și l’obezitate.

pe L’exercițiul fizic are multe beneficii, dar există probleme în’bazându-se pe ea pentru controlul greutății. În primul rând, nu este adevărat că americanii, în general, nu asculta de cereri pentru a face mai multe activități fizice. Din 2001 până în 2009, proporția de oameni suficient de active la nivel fizic este crescut. Dar, de asemenea, a crescut procentul de americani obezi. Primul nu a împiedicat-al doilea.

Articol similar:  10 Obiceiuri de moarte afecta grav rinichii

studii confirmă această constatare. Un studiu cu privire la studiile din 2011, a examinat relația dintre l’ activitatea fizică și masa de grasime la copii, și a descoperit că a fi activ nu este probabil să fie factorul care determină dacă un copil are o greutate sanatoasa sau nu. În populația adultă, studii fi dificil să dovedească faptul că o persoană este activă fizic este mai puțin probabil să devină supraponderali, comparativ cu o persoană sedentară. În plus, multe studii de echilibrul energetic arată că consumul de energie și nivelul de activitate fizică în țările în curs de dezvoltare și țările industrializate sunt similare, acest lucru face mai puțin probabil că l’’exercițiu sunt cauza unor rate diferite de obezitate.

în Plus, l’exercițiu crește l’pofta de mancare. După toate, atunci când te arde calorii cu l’activitate fizică, organismul indică l’necesitatea de a înlocui. Acest lucru este confirmat de cercetare științifică. Un studiu realizat în 2012, care a examinat modul în care oamenii respectă fizică programe de exercitii fizice, a arătat că, în cursul timpului, oamenii consumă mai puțină energie decât era de așteptat, cu l’exercițiu și, de fapt, și, de asemenea, a crescut aportul de calorii.

Alte modificări metabolice poate nega beneficiile de pierdere în greutate, care le-ar aștepta de la’exercițiu, pe termen lung. Atunci când pierde în greutate, metabolismul tău încetinește adesea în jos. Mulți oameni cred că l’exercitiile fizice pot preveni sau chiar inversa această tendință. Cercetare, cu toate acestea, arată că rata metabolică în repaus în toți oamenii în dieta incetineste dramatic, indiferent dacă acestea nu exercita sau nu. Acesta este motivul pentru care pierderea in greutate, care ar putea părea ușor atunci când începe, ea devine mai greu cu trecerea timpului.

Articol similar:  Tapioca Este Rău Pentru Gastrita?

Aceasta, desigur, nu înseamnă că l’exercițiu fizic nu are nici o importanță. Există multe studii care să demonstreze că l’adăugarea de exerciții fizice în dietele pot fi utile. Revizuirea din 1999 a identificat principalele trei meta-analize, și alte studii clinice controlate au găsit o semnificativă, dar în general mică creștere în greutate cu l’exercițiu.

O meta-analiză publicată anul trecut a constatat că, pe termen lung, comportamentale programelor de management de greutate, care combină l’exercitarea cu dieta poate duce la pierderea in greutate mai susținută (1 -2 kg), comparativ cu un an-doar dieta. Într-o perioadă de șase luni, cu toate acestea, l’adăugarea de exercițiu fizic nu a produs nici o diferență. O’ alte revizuire sistematică toamna trecută a fost găsit rezultate similare, cu dieta de mai multe exercitii care au produs rezultate mai bune decât o dietă, dar fără diferențe în termeni absoluți.

Toate aceste intervenții au inclus schimbări în dieta, și avantajul de a pierderea in greutate din cauza’s activități a fost de un nivel minim. Prea mulți oameni, cu toate acestea, reușesc să găsească o’de timp sau mai mult în viața lor de zi a conduce tot drumul de la sala de sport, face exerciții fizice și apoi se spală – dar se plâng că nu’este timp pentru a găti sau de a pregăti o masă sănătoasă fierte la domiciliu. Daca-l să-și petreacă doar jumătate din timpul pe care îl petrec de formare, încercând să facă o diferență în bucătărie, ar fi mult mai probabil pentru a vedea rezultate mai bune.

Mulți oameni cred că de o dieta ca o schimbare drastică și rigid, cu un risc ridicat de a recâștiga înapoi kilogramele pierdute. Ceea ce, în schimb, are mai multe șanse de succes este treptată schimbare produsă într-un mod mai sustenabil. Nu vreau să par ca și cum pierderea in greutate cu dieta pentru a fi ușor și că l’exercițiu fizic este mult mai greu. Ele sunt atât de dificil. Provocarea de un metabolism lent, și dorința de a mânca mai apar în ambele cazuri, chiar dacă schimbarea de dieta funcționează cel mai bine a’exercițiu.

Articol similar:  Cu femei frumoase, barbati cred irațional

Dar niciodată nu voi înceta să repete: l’exercițiul fizic are o mare importanță pentru sănătate dincolo de o eventuală pierdere de greutate. Multe studii și evaluări descrie cum l’activitatea fizică poate îmbunătăți rezultatele în afecțiuni ale aparatului locomotor, boli cardiovasculare, diabet, boli pulmonare, boli neurologice și depresie. L’ Academy of Medical Royal Colleges l’, a declarat recent un “leac miraculos” , și în timp ce eu sunt, de obicei, reticente în a folosi acest termen pentru orice lucru in medicina, există teste destul de evident că l’exercitarea imbunatateste rezultatele în multe privințe.

Dar acest avantaj imens, care nu par să se aplice în mod necesar la pierderea in greutate. Date pur și simplu nu acceptă această teorie. Din păcate, l’de exercitii fizice se pare că pentru a încălzi lucrurile mult mai mult decât mănâncă mai puțin. După toate, ca un prieten mi-a spus recent, “Provocare tot’ultimul kilogram” ar fi foarte plictisitor dacă acesta a fost împușcat, pariu după ce pariu, cu concurenții, care sunt limitate pentru a nu manca prea mult.

© REPRODUCERE REZERVATE