Pna Poate Crește Productivitatea Lucrătorilor

Potrivit unei cercetări, să ia un pui de somn în timpul o pauză de la muncă ar putea ajuta lucrătorii să fie mai productivi.

Un studiu de’la Universitatea din Michigan a descoperit ca pna și pauze prelungite în timpul l’de-a lungul zilei poate scuti de frustrare, l’agresivitate și de a ajuta pentru a crea o viață mai liniștită și sigură.

“în Funcție de rezultate, somnul ar putea fi foarte util pentru persoanele care au să rămână treaz pentru perioade lungi de timp, ajutându-l’atenție și l’eficiență.”, a declarat Jennifer Goldschmied, un student în cadrul departamentului de psihologie, într-un comunicat de presă emis de’s universitate.

cercetatorii au remarcat faptul că mulți oameni sunt în imposibilitatea de a avea o noapte de somn odihnitor, care are un impact negativ asupra nivelului de energie, atenție și memorie.

Pentru a investiga modul în care un pui de somn poate afecta reacțiile emoționale ale oamenilor au fost examinate în 40 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, și a fost dat un program de somn strict.
Voluntarii au urmărit acest program pentru trei nopți, au avut pentru a rula teste pe computer și să răspundă la întrebări pe somnolență, stare de d’starea de spirit și nivelul de impulsivitate.

cercetatorii apoi repartizat aleatoriu un pui de somn pe durata de o’acum la unele dintre voluntari.
Restul participanților au avut pentru a viziona un documentar, în care el a fost interzis să ațipesc. În final, toate au fost testate din nou.

Cei care au fost în măsură să se odihnească, au fost mai răbdători, petrec mai mult timp pentru a încerca să rezolve o problemă, decât cei care nu au avut l’timp pentru a dormi. Studiul, publicat în 29 iunie în revista on-line de Personalitate și de Diferențele Individuale , de asemenea, ea a descoperit că cei care au odihnit fost, de asemenea, mai puțin agresiv și impulsiv.

Articol similar:  Râsul este Un medicament extrem de important pentru diabetici

cercetatorii au declarat ca aceste descoperiri confirma rezultatele anterioare, care este, privarea de somn face mai dificil de a controla emoțiile negative.

© REPRODUCERE REZERVATE