La Pompele De Insulină Pentru A Reduce Riscul De Diabet Zaharat De Tip 2

în Conformitate cu o descoperire recentă, persoanele cu diabet zaharat de tip 2 și utilizează pompe de insulina par să aibă un risc mai mic de a muri de probleme cardiace decât cei care folosesc mai multe injecții zilnice de insulină.

“Conform acestui studiu,realizat în Suedia, l’utilizarea pompei de insulină reduce la jumătate riscul de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare.” și a spus’autor al studiului, dr. Isabelle Steineck, de la Spitalul Universitar Aarhus din Danemarca.

cercetatorii au descoperit un risc mai mic de 45% din moarte la probleme cu inima, cu l’utilizarea de pompe de insulina.

Și riscul de moarte prematură din cauza atac de cord sau accident vascular cerebral a fost de 42% mai mici pentru cei care au folosit pompe pentru insulină, în timp ce riscul de deces din alte cauze a fost de 27% mai mici pe parcursul întregii perioade de studiu, care a durat 7 ani.

Având în vedere că aceasta a fost doar un studiu observațional, autorii nu poate spune cu certitudine dacă pompele de insulină a redus riscul de deces, dar au găsit o legătură semnificativă între cei doi factori.
Studiul a fost publicat recent în BMJ. Nici un producător de pompe de insulina finantat studiul, a declarat Steineck.

diabet zaharat de tip 1 este o boală în care sistemul imunitar atacă din greșeală celule producătoare de insulină din pancreas. L’insulina este un hormon care ajută organismul transforma zaharurile în energie. Persoanele cu diabet zaharat de tip 1 trebuie să înlocuiască l’insulina pierdut în scopul de a supraviețui.

Există două modalități principale pentru a face acest lucru. Unul este de mai multe injecții zilnice de insulină. A doua opțiune este de la pompa de insulina, sau microinfusore. O pompă de insulină elibereaza insulina printr-un mic tub care se introduce sub piele. Pacientul cu diabet zaharat programul pompa pe când și cât de mult insulină pentru a elibera.

Articol similar:  Ojo perezoso qué hacer

pompe pentru insulină nu sunt complet automatizate; pacienții trebuie să introduceți o mulțime de informații pentru a le utiliza, explica autorii studiului.

diabet zaharat de tip 1 creste riscul de atacuri de inima si boli de inima. Riscul de a muri pentru probleme cardiace este dublu față de o persoană cu diabet zaharat de tip 1, comparativ cu restul populației în general, oamenii de stiinta spun.

studiul A implicat mai mult de 18.000 de persoane cu diabet zaharat de tip 1 extras din suedeză Național de Diabet Înregistrați.
Aproape 2.500 dintre ei a folosit o pompă de insulină.

pe L’vârsta medie a celor care au folosit pompa de insulină a fost de 38 de ani, pentru injecțiile de insulină a fost de 41.
În timpul studiului a durat aproximativ 7 ani, aproape 1.200 de pacienți au murit, în funcție de datele obținute din studiu.

Steineck remarcat faptul că pompele de insulină și accesoriile lor sunt pe deplin acoperite de’s de asigurare în Suedia, chiar dacă alegerea pompe de insulina este limitată.

Apoi, deoarece afectează pompă de insulină pentru a reduce riscul de moarte prematură? Este posibil ca acestea reduc riscul de episoade grave de hipoglicemie (nivel scăzut de zahăr din sânge), au sugerat experților. L’hipoglicemia a fost asociata cu un risc de boli de inima.

de asemenea, Este posibil că l’educație oferite pacienților, trecerea de la injectii la pompa de insulina pentru a le ajuta să își gestioneze mai bine nivelul de zahăr în sânge, a adăugat Steineck.

“Am evaluat pacienții care utilizează pompe de insulină și nu știm dacă l’efectul menționat se datorează eliberarea continuă de insulină, sau dacă unele dintre efecte sunt atribuite crescut de monitorizare a glucozei, un stimulent mai mare pentru a controla nivelul de glucoză în sânge, sau o mai bună înțelegere a bolii lor”, a explicat el.

Articol similar:  Salada mista, valoarea nutritivă

Unul dintre experți a spus că rezultatele sunt foarte interesante, dar nu definitiv.

“eliberarea continuă de insulină, de asemenea, cunoscut ca terapie de pompa de insulină este mai fiziologică și-a dovedit de timp și din nou efectele sale benefice”, a spus Vincent Crabtree, director de dezvoltare a afacerilor la JDRF (Juvenile Diabetes Research Association).
“Acest studiu este fascinant, dar va fi nevoie de alte cercetări pentru a trage concluzii definitive.”

Crabtree a explicat că mai puțin de jumătate din americani suferă de diabet zaharat de tip 1, folosind o pompă de insulină.

Steineck speră că studiul va ajuta pentru a crește acest număr. “cercetarea noastră este una dintre multele care demonstrează cele mai multe de securitate oferite de pompe de insulina”, a concluzionat el.

© REPRODUCERE REZERVATE