Psoriazisul Este Legat De Un Risc Mai Mare De Depresie

persoanele cu psoriazis poate fi de două ori mai susceptibile de a suferi de depresie decât persoanele cu o stare normală a pielii, in functie de cercetare noi.

“psoriazis este de obicei o boala destul de vizibil”, a spus dr. Roger Ho, profesor asistent de dermatologie la New York University School of Medicine din New York.
“La pacienții afectați de psoriazis sunt frica de a fi stigmatizat de către oameni, și sunt îngrijorat de modul în care oamenii care nu sunt familiarizați cu această boală sunt în măsură să reacționeze împotriva lor.”

factori genetici sau factori biologici pot avea un rol important în legătura dintre depresie și psoriazis, și este necesar să se studieze în continuare, a adăugat el. Cu toate acestea, rezultatele arată că toți cei care suferă de psoriazis pot beneficia de screening pentru depresie, am spus eu, și chiar și prietenii lor și membrii de familie ar trebui să fie conștienți de această legătură.

rezultatele vor fi expuse joi, la o reuniune a Academiei Americane de Dermatologie din New York City. Nu au fost încă publicate în reviste și sunt considerate rezultate preliminare.

Cele mai multe dintre persoanele cu psoriazis are pete roșii și a ridicat pe piele, acoperit de solzi, alb-argintiu. Aceste pete apar de obicei pe scalp, coate, genunchi, spate, mâini și picioare.

cercetătorii au analizat răspunsurile a aproximativ 12.000 de adulți din Statele Unite ale americii în studiu în perioada 2009-2012, realizat de U. S. Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.

în Total, aproape 3% dintre respondenți au raportat că au psoriazis, și despre l’8% au suferit de depresie severă pe baza răspunsurilor lor la un screening de evaluare. Printre cei care suferă de psoriazis, de 16,5% au avut simptome suficiente pentru un diagnostic de depresie majoră.

Articol similar:  Dieta de verano simple

Cei care au avut grad de psoriazis au fost de două ori mai susceptibile de a suferi de depresie, chiar și ținând cont de sex, vârstă, rasă, greutate, nivel de activitate fizica, istorie de atac de cord, diabet zaharat, fumatul, consumul de alcool.

depresia este o preocupare majoră pentru cei care suferă de psoriazis, a declarat Delphine Lee, un dermatolog de la John Wayne Institutul de Cancer la Providence Saint John’s Health Center din Santa Monica, California.

“pacienții cu psoriazis ar trebui să știe că există multe alte probleme de sănătate legate de această condiție, cum ar fi cardiovasculare și boli metabolice, cum ar fi diabetul zaharat, tulburări psihologice sau psihiatrice”, a spus el. “așa Că s-ar putea crede la starea generală de sănătate, dincolo de piele, este important de a maximiza calitatea vieții persoanei.”

“Multe aspecte de psoriazis poate duce la depresie”, a spus Doris Day, un dermatolog de la Spitalul Lenox Hill din New York.

Ce contează mai mult, severitatea , și zona de’inflamație. Unii pacienți nu pot purta pantaloni scurti dacă au pete pe picioare, pentru că te simți jenat, a spus el.

“În plus, având în vedere că este o boală cronică, poate nu știu dacă va fi mai rău, sau dacă va exista o perioadă de odihnă,”, spune Day. “Utilizarea de tratamente locale la toate l’de an, și, de îndată ce vă opriți, totul vine înapoi ca și mai înainte. Este foarte deprimant, și poate afecta stima de sine și calitatea vieții. ”

îngrijorare cu privire la modul de tratament poate afecta sănătatea lor, în viitor, poate contribui la depresie, a explicat Zi.

Articol similar:  6 Gesturi Pentru Frumusetea Parului

“Este neplăcut, poate da senzație de mâncărime, oamenii sunt îngrijorați că ar putea extinde în alte zone ale corpului, ei se tem de efectele secundare ale medicamentelor, de’artrită psoriazică, sunt îngrijorați atunci când se iau de droguri, gravide și de a transmite boala copiilor lor.”

Zi este recomandat ca persoanele cu psoriazis să se bazeze pe un tratament psihologic pentru a studia la adâncimi de depresie.

“Este o legătură emoțională, pentru a afla cum această condiție afectează persoana”, a explicat Zi.

Nu te uita pentru a ajuta pot face lucrurile mai rău, a spus dr. Tien Nguyen, un dermatolog de la Orange Coasta Memorial Medical Center din Fountain Valley, California.

“psoriazis poate provoca un mare stres emoțional”, a spus el, menționând că unii pacienți cu boala pot avea gânduri de sinucidere. “stresul este o cauza de agravare a psoriazisului, atunci acesta are tendința de a declanșa un cerc vicios.”

Ziua a adăugat că este important de a face vizite regulate la dermatolog pentru a afla despre noi medicamente disponibile.

“Există unele tratamente surprinzător faptul că oferă o mare securitate și poate oferi rezultate de lungă durată” , a încheiat Ziua.

© REPRODUCERE REZERVATE