Regula Cel Mai Faimos Pentru A Pierde În Greutate Și De’ Este Total Greșit

C’este o regulă destul de faimos privind pierderea in greutate, ați auzit, probabil, de: pentru fiecare 3.500 de calorii pe care le elimina din dieta ta, vei pierde 1/2 kg.
Dar numai pentru că toată lumea, inclusiv nutritionistii cu diplome de master și master, continuă să fie repetate, nu înseamnă că este adevărat.
În fapt, este o adevărată legendă .

“dieteticieni utilizați în fiecare zi, de a face recomandări bazate pe it”, spune Kevin Hall, un cercetător de la Institutul Național de Diabet și Boli Digestive și Rinichi. “din Păcate, este total greșit”.

piesa datează din anii ’50, atunci când cercetătorul Max Wishnofsky măsurat l’energia produsă de 1/2 de kilogram de tesut adipos, și a descoperit că ea a fost de 3.500 de calorii. Teoretic, el a avut de calculat cât de multe calorii necesare pentru a arde o persoană să-și piardă o 1/2 de kilogram de grăsime.
Dar Max Wishnofsky avut, de asemenea, a făcut o serie de ipoteze care sunt inexacte.
Mai întâi de toate, a avut la premisa că atunci când pierde în greutate, puteți pierde doar tesut gras. “Acest lucru nu este valabil”, spune Hall, “cea mai mică inexactitate, deoarece o mare parte din acesta este țesutul adipos, cu toate acestea, nu este corect.”
L’cea mai mare greșeală a Wishnofsky fost nu înțeleg pe deplin cum reactioneaza corpul nostru la pierderea in greutate.
De îndată ce începe să taie calorii din dieta, numărul de calorii pe care corpul nostru începe să se precipite. “este literalmente Începe din prima zi”, spune Hall, “și crește ca să piardă în greutate.”

motivul pentru Care Wishnofsky, și multe altele, cu el, au înțeles greșit acest fapt biologic, care merge oarecum împotriva naturale intuitivă logică.
Tendința este de a spune că cum să piardă în greutate, aceeași reducere de calorii ar trebui să fie chiar mai eficient atunci când este mai flexibil, și în teorie, atât au nevoie de mai puțină mâncare. Cel puțin, ar trebui să obțineți aceleași rezultate ca și când ai cântărit mai mult.
Apoi elimina 500 de calorii pe zi, pentru o săptămână, și veți pierde aproximativ o 1/2 de kilogram, dublu scădere, și veți pierde 1 kg; triplicala, și veți pierde 1,5.

Articol similar:  Ionic Curata nou mod de a curata corpul si detoxifierea

realitatea este de fapt mult mai complicat decât atât. În fapt, mai multe progrese în dieta, cu atât mai dificil devine.
“Cu trecerea timpului, cu atât pierzi mai mult in greutate, mai mult rata metabolica se duce în jos”, spune John Peters, un cercetător șef la Anschutz de Sănătate și Centrul de Wellness de la Universitatea din Colorado.
“să continue Să mențină rata de pierdere în greutate ca ai fost’la începutul dietei, va trebui să ia chiar mai puțin de calorii. După o lună, va trebui să taie o suplimentare de 100 de calorii; o lună mai târziu, trebuie să obțineți de pe alte 100.”
În multe feluri, Sala a condus mișcarea pentru a elimina regula nutritive 3.500 de calorii. În 2011, el a creat un model, numit Corp de Greutate Planificator, care a obiectat la celebra regula.
Acest instrument se bazează pe un vast rezervor de date, și se calculează aproximativ modificarea metabolice oameni care încearcă să piardă în greutate, și a demonstrat cât de regula de 3.500 de calorii pe scară largă este supraevaluat.

“Când am făcut comparația între statul de 3.500 de calorii, și să previziunile noastre, am constatat că statul face o predicție pe scară largă supraestimat pe cât de mult greutate, veți pierde”, a spus Hall. “având în Vedere doar schimbările în dieta, estimările sunt de două ori mai mare decât ceea ce se întâmplă de fapt.”
Realitatea tristă este că oamenii de pe o dieta față este că organismul nostru lucrează neobosit pentru a ne apăra în greutate, chiar dacă nu este cel ideal.
schimbare în metabolică este de fapt doar una dintre cele trei adaptări biologice care au loc ca urmare a reduceri drastice în calorii – există, de asemenea, modificări hormonale, neurologice, și toate coopereze pentru a face pierderea in greutate devine o’provocare.
În fapt, acesta poate fi aproape imposibil.
De aceea mulți cercetători spun că dietele nu sunt de fapt eficiente.
Hol prefer să spun că pierde în greutate este foarte dificil. Cele mai multe dintre persoanele care încearcă să piardă în greutate, de multe ori la punctul de plecare după un an.
El dă vina pe regulile cunoscute, dar înșelătoare, responsabil pentru eșecul de cele mai multe diete pe termen lung.
“oamenii nu au timp, sau l’s, de energie, sau cunoștințele necesare pentru a întreba pe deplin despre regula de 3.500 de calorii”, a explicat Hall “Apoi ne-am crede, crede și vor forma comportamentul lor.”
Este dificil de a explica realitatea faptelor în lumea de nutriție, în cazul în care tendințele populare este de multe ori dat o valoare mai mult decât știința. Dar devine imposibil atunci când aceste minciuni sunt imprimate pe aproape fiecare carte de nutriție.

Articol similar:  Noi studii confirma faptul că afine este bun pentru tratarea infecțiilor tractului urinar

© REPRODUCERE REZERVATE