Bea Apă Înainte De Mese Pentru A Pierde In Greutate?

Potrivit unui nou studiu, bea aproximativ un litru și jumătate de apă cu 30 de minute înainte de mese ar putea ajuta adulti obezi să piardă în greutate.
Cercetatorii de la dell’Universitatea din Birmingham, în Marea Britanie spun, totuși, că acest mic studiu ar trebui să fie confirmată cu date pe o scară mai largă.

echipa De cercetare a recrutat 84 de voluntari adulți obezi și medicii lor.
Fiecare dintre ei au primit sfaturi despre cum să gestioneze greutatea lor prin schimbări în stilul de viață, cele mai bune alegeri alimentare și mai mult activitatea fizica.

cercetatorii apoi au împărțit participanții în două grupuri. Au rugat un grup de 41 de voluntari pentru a bea aproximativ 500 ml (jumătate de litru) de apă de cel puțin o jumătate de’de oră înainte de mese. Nu a fost nici o apă minerală, băuturi carbogazoase sau dulci.
Alte 43 de voluntari au invitat pur și simplu să-mi imaginez să fie umplut deja la momentul de a începe să mănânce.

După ce a fost sub observație timp de 12 săptămâni, cu o consultare de telefon după 2 săptămâni, grupul “apă-înainte de-a-mese” a pierdut o medie de 1,3 kg mai mult decât cei care au avut doar imaginat sa fie saturate.

participanții care au băut apă înainte de cele trei mese principale pe zi pierdut o medie de 4,3 kg. Fac doar o singură dată pe zi sau pentru nimic, pierdere medie în greutate a fost de 0,8 kg.

rezultatele cercetării au fost publicate în jurnalul Obezitate.

“Cel mai bun dintre aceste rezultate se află în simplitatea lor. Bea aproximativ o jumatate de litru de apa de trei ori pe zi , înainte de mesele principale, vă poate ajuta să piardă în greutate”, a spus dr. ssa Helen Parretti, unul dintre autorii cercetării. “prin Combinarea acest lucru cu unele mici instrucțiunile de pe cum de a crește de l’activitatea fizică și de a face o dieta sanatoasa, aceasta poate duce la o pierdere de greutate in plus & #8211; dar, cu toate acestea, moderat și sănătos. Este ceva care necesită un efort deosebit și nu interferează cu viața de zi cu zi”.

Articol similar:  Rajoy va aproba un plan pentru a consolida drepturile de vârstă

echipa De cercetare intenționează să continue acest studiu cu un eșantion de voluntari mai extinse.

© REPRODUCERE REZERVATE