Sarind Peste Micul Dejun: Prostul Obicei Pentru Diabetici De Tip 2

Ieși din casă fără micul dejun nu este o idee bună pentru oricine, dar unele studii recente sugerează că la persoanele cu diabet zaharat de tip 2, acest lucru ar avea un efect devastator asupra nivelului de zahăr din restul zilei.

cercetatorii au descoperit ca persoanele cu diabet zaharat care ar sări peste micul dejun, deoarece’masa de prânz timp, au avut un nivel de zahăr din sânge mai mare de 37% comparativ cu o zi de unde au luat micul dejun.
Și a nivelului de zahăr în sânge au fost, de asemenea, ridicate toate’cina în voluntari care au sărit peste micul dejun – 27% mai mare, potrivit studiului.

“Acest lucru este foarte relevant, dat fiind faptul că în ultimele decenii în Occident este mult mai comun pentru a sări peste micul dejun”, a spus dr. ssa Daniela Jakubowicz, profesor de medicina la Universitatea din Tel Aviv, în Israel.

în Plus, niveluri ridicate de zahăr în sânge după mese sunt asociate cu un declin al funcțiilor de celulele beta. Celulele beta se găsește în pancreas și de a produce insulina, un hormon necesar pentru a transforma carbohidratii in energie.

niveluri Ridicate de zahăr în sânge crește riscul de a dezvolta boli de inima, continuă Jakubowicz.

rezultatele’de revizuire au fost publicate in Ingrijirea Diabetului zaharat.

Jakubowicz și echipa sa au arătat în trecut că face o mare mic dejun și mănâncă o cină ușoară a adus multe beneficii.
Într-un studiu publicat în luna februarie, s-a demonstrat că persoanele cu diabet de tip 2 care au mancat mult la micul dejun și o cină ușoară, a nivelului de zahăr în sânge este de 20% mai mic decât cei care au mancat mici la micul dejun și a avut o cină copioasă.

Articol similar:  Campania de producătorii de căpșuni pentru cercetare împotriva cancerului

Într-un studiu recent, au fost examinate 22 de persoane cu diabet de tip 2 de vârstă medie de 57 de ani. Indicele de masa corporala a fost doar de mai sus 28.
L’indicele de masa corporala este o estimare aproximativă de grăsime prezente în organism, și 28 înseamnă excesul de greutate, dar nu obezi.

timp De două zile, participanții au mâncat aceeași mâncare – lapte, ton, pâine și un bar de ciocolata pentru mic dejun – a spus Jakubowicz.
O zi, am mancat 3 mese – mic dejun, prânz și cină. Pe cea de-a doua zi, la micul dejun, dar au făcut prânz și cină.
În ziua în care au pus trei mese, vârf de glucoză după masa de prânz a fost de 192 de miligrame pe decilitru (mg/dL).
După cină, ea a fost de 215 mg/dL.
Dar în ziua când ai sărit peste micul dejun, vârf de glucoză este sărit de la 268 mg/dL după masa de prânz și la 298 mg/dL după cină, potrivit cercetătorilor.
(Mediu normal nivelul de zahăr din sânge este mai mică de 126 mg/dL.)

Jakubowicz a spus că celulele beta pare să “pierdut” pentru că de post. “Astfel, celulele beta nevoie de mai mult timp pentru a recupera, și acest lucru poate provoca o insulină răspunsurile la scurt timp , urmată de o creștere excesivă în nivelul de zahăr din sânge în zilele fără mic dejun”.

Maudene Nelson, un diabetolog și nutriționist de la Universitatea Columbia din New York,
acesta a fost, de asemenea, remarcat faptul că sărind peste micul dejun duce la o producție crescută de glucagon, care crește cantitatea de zahar din sange.
“odată ce nivelul de zahăr este crescut, este dificil de a pune lucrurile la normal în ziua trece”, a spus Nelson, care nu au participat la studiu.

Articol similar:  La planta de Eneldo

“În trecut, nu atunci când oamenii mi-a spus mi-ar sări peste micul dejun sau să iau o ceașcă de cafea, în final, toți avem obiceiuri”, a spus Nelson, adăugând, însă, că noile descoperiri pentru a împinge pentru a le spune pacienților că sărind peste micul dejun nu este bun.

Jakubowicz a spus că de proteine este important pentru micul dejun. Ajuta la concentrare, și sentimentul de satietate.
Bune surse de proteine sunt ouale, iaurtul, branza de vaci, fasole și. De asemenea, tonul oferite în timpul de căutare, o sursa buna de proteine, și șuncă slabă, de preferință scăzut de sodiu, poate fi o opțiune valabilă acord.

Nelson este recomandat ca l’adaos de fructe și cereale la micul dejun. Dar cele mai multe dintre cereale are suficiente fibre pentru diabetici de tip 2.
Masa finală a Jakubowicz este simplu ” Nu sari peste micul dejun”.

încă Nu este clar dacă rezultatele ar fi aceleași la pacienții cu diabet zaharat de tip 1, și sunt de planificare studii pentru a examina rezultatele sărind peste micul dejun într-un diabet zaharat de tip 1. Acesta a fost, de asemenea, remarcat faptul că la femeile cu diabet in timpul sarcinii (diabet gestational), sărind peste mese nu este sănătos pentru făt, și ar putea duce la o creștere excesivă în greutate.

© REPRODUCERE REZERVATE