Tehnica Miracol Pentru Pierderea In Greutate? Îngheață Grăsimea Și Aruncă-L Într-Un Mod Natural

pierderea in greutate este un sensibil și aspect important pentru cei care încearcă pentru a șterge enervant kilogramele in plus. Există mai multe soluții “miraculoase”, care nu este atât de eficient, și există multe metode pentru a efectua corect. Acorde o atenție la ceea ce mananci si exercitii fizice va ajuta cu siguranță, chiar dacă ai nevoie de disciplină și de timp pentru a vedea rezultatele. Cu toate acestea, persoanele care doresc rezultate imediate ar trebui să știe că c’este o nouă procedură medicală care permite medicilor pentru a elimina unele’ grăsime de congelare.

acest lucru este Făcut, grăsimea va fi eliminat prin urină și excremente, rapoarte Gizmodo .

Dar veți obține doar mici îmbunătățiri. Cu această procedură, în fapt, aceasta nu este posibil pentru a elimina mai multe kilograme de grăsime la un moment dat. Fiecare sesiune CoolSculpting elimină doar o medie de 40 de centimetri cubi de grăsime. 500 gr de grăsime, echivalentul a aproximativ 450 cmc.

Fiecare sesiune este, de asemenea, destul de scump, cu un preț care variază de la 400 dolari la $ 1.800 de dolari. Acest lucru înseamnă că eliminarea unui kilogram de grăsime va costa mii de dolari. Cu toate acestea, un lucru bun despre această tehnică este faptul că este nevoie de doar aproximativ o’acum, și apoi poti sa te duci despre ziua ta ca de obicei.

Într-o sesiune de CoolSculpting, medicii situat l’zona desemnată între două plăci de răcire, după ce ați uns pielea de gel protector. Temperatura este apoi redus treptat la -7 ° C, punct de la care celulele de grasime begin congelare. Termoelectrice de răcire este setat pentru a ucide grăsime, dar să nu înghețe de pacient.

Articol similar:  Queilite - cauze si simptome

după ce grăsimea este înghețat, corpul uman face restul. Celulele albe din sange ataca celulele de grasime, care au fost înghețate și le transformă în trigliceride, care sunt metabolizate de către ficat și se elimină în urină și în fecale în săptămânile care urmează. Masaj, de asemenea, zona în care pare să ajute.

mai jos este un video care explică CoolScuplting , cu l’articol extrem de detaliate Gizmodo disponibil la link-ul.

© REPRODUCERE REZERVATE