Un Medicament Poate Facilita L’expulzarea De pietre la Rinichi

Potrivit unui studiu, tamsulosin este deosebit de eficient în calcule, în timp ce copiii mai mici ar putea merge singur.

pietre la rinichi poate provoca de multe ori o durere extremă, iar pacientul’obiectivul principal este de a l’expulzarea calculelor.

O noua cercetare a constatat că tamsulosin (Flomax) pot facilita trecerea de calculi biliari de mari, dar nu cele mici.

“pietre mici, de obicei trec de la sine, acolo’este, prin urmare, nu e de mirare dacă cercetarea farmacologică nu a produs rezultate la acest nivel”, a spus dr. Warren Bromberg, șeful secției de urologie de la Northern Westchester Spital în Mt. Kisco, N. Y.

D’de altă parte, “totul, care ajută la trecerea de o mare de calcul, ceea ce ar provoca durere și, probabil, chirurgie, este pozitiv.”, a spus Bromberg, care nu a fost implicat în cercetare.

studiul A fost realizat de Jeremy Furyk din Townsville Spital din Queensland, Australia.
Echipa sa, 28 de zile mai târziu a vizitat un departament de urgență pentru pietre la rinichi de orice dimensiune, el a descoperit că, în’87% dintre pacienții tratați cu tamsulosin și aproape l’82% dintre cei tratați cu placebo, calculele s-au trecut.

Pentru oamenii de știință, această diferență nu a fost considerată semnificativă.

cu toate Acestea, printre pacienții cu pietre la rinichi mari – între 5 și 10 mm –’83% din pacienții care au luat tamsulosin calculele au trecut, în comparație cu 61% dintre cei care au primit placebo.

studiul A fost publicat online 17 iulie, în Analele de Medicina de Urgenta.

“pietre la rinichi aduce mai mult de un milion de Americani de toate’un an la camera de urgență pentru că durerea este chinuitoare”, a spus Furyk, într-o conferință de presă oficială.
“Nu știri este deosebit de pozitiv pentru pietre mici, dar tamsulosin pare a fi eficace pentru cei care au calculele mare.”

Articol similar:  Informare rapida Asupra durerilor de Spate: Ce să Facă și Semnale, D’Alarma

“Pentru pacienții cu pietre la rinichi mici, timpul pare a fi cel mai bun tratament,”, a spus Furyk. “cu toate Acestea, pentru pacientii cu pietre la rinichi mari, medicii de la camera de urgență ar trebui să ia în considerare l’utilizarea de tamsulosin”, a adăugat el.

Bromberg a declarat că l’introducerea de medicamente pentru tratamentul de pietre la rinichi a crescut rata de exmatriculare și scăderea durere.
Potrivit Bromberg, precum și alte medicamente de același tip de tamsulosin, cum ar fi terazosin și doxazosin, par să aibă același valabil efect.
Dr. David Hoenig este un specialist în tratamentul de pietre la rinichi și șeful secției de urologie de la North Shore-LIJ’s Arthur Smith Institutul de Urologie, în New Hyde Park, new york
El a spus că, atunci când calculul devine blocat în’uretra – canal intre rinichi si vezica urinara – dureri extreme de multe ori duce pacientul la camera de urgență.

“de Multe calcule sunt scoase la numai – cu condiția ca durerea este controlată și nu există nici o febra, este rezonabil ca pacientul ar trebui să se supună de observare până la pas nu a fost finalizată. Cu toate acestea, este esențial să țineți pacientul sub control, chiar și atunci, pentru că de blocare a extins de la rinichi, dacă nu este tratată, poate duce la deteriorarea rinichilor în sine.”, a concluzionat el Hoenig.

© REPRODUCERE REZERVATE