Mari Fluctuații Ale Tensiunii Arteriale Pot Indica Probleme Cu Inima

variații mari a tensiunii arteriale poate fi un indiciu de deteriorare a arterelor, probleme cu inima sau insuficienta cardiaca, potrivit unui larg de cercetare la pacienții care utilizează presiune medicamente.
Aproximativ 1 american în 3 a tensiunii arteriale, care poate fi un indiciu al aceleași condiții, dar, în principiu, tensiunea arterială ar trebui să mențină o valoare stabilă de-a lungul timpului.
Oamenii de știință implicați în studiu, publicat în Annals of Internal Medicine, au analizat datele de la Antihipertensiv și Lipid-Lowering treatment to prevent Heart Attack Trial, sau ALLHAT, o colectie mare de pacienți în tratament cu medicamente pentru tensiunea arterială.

25.814 participante la cercetare a fost măsurată prin tensiunea arterială în timpul 7 vizite în’gama, de 28 de luni, iar la sfârșitul studiului, pacienții au fost monitorizați pentru a vedea dacă acestea au dezvoltat boli cardiovasculare sau a murit.

După ce a studiat 1.948 de decese, 606 atacuri de cord, 921 de cazuri de insuficiență cardiacă, și 1.194 cazurile de boală coronariană boli de inima fatal sau nonfatal sau infarct miocardic în studiul ALLHAT, cercetătorii au descoperit că pacienții a căror tensiune arterială a variat mai mult de la vizita la vizita au fost mai mult la riscul de probleme cardiace de diferite natură.
Nu numai că, cea mai mare a fost variația presiunii sângelui, cel mai crescut risc de a suferi de probleme cardiace.
“pacienții trebuie să fie verificați în mod regulat tensiunea arterială”, a spus Paul Muntner, professiore de epidemiologie de la Universitatea din Alabama Școala de Sănătate Publică în Birmingham, al web site-ul HealthDay. “ei Trebuie să fie conștienți de orice modificări ale tensiunii arteriale, și dacă există multe schimbări, ar trebui să se consulte cu medicul lor de a înțelege motivul.”

Articol similar:  Las tarjetas de las flores de Bach

© REPRODUCERE REZERVATE