Eu nu Pot Pierde in Greutate Din Cauza Tiroidei

există numeroase cazuri de pacienți în grijă pentru a reglementa funcția glandei tiroide, în ciuda aspectul de îngrijire este de operare, nu pierde din greutatea corpului, probabil, chiar a câștigat datorită unui dezechilibru al glandei tiroide. În special, acesta poate fi foarte dificil să piardă în greutate, atunci când glanda tiroidă funcționează un pic, atunci când este hipotiroidie, dar nu imposibil. Mai jos, vom enumera și exemplifica unele importante primii pași.

Optimizarea pasă cine ești următoarele

din Păcate, mulți pacienți-dar chiar și unii medici – sunt convins că, dacă pacientul în cauză este de a lua în greutate sau nu pentru a pierde în greutate în ciuda tratamentului, soluția este pur și simplu pentru a crește dozele de medicamente pe care le luați deja. Această problemă afectează, din păcate, de asemenea, pacienții, „bun”, care este, cei care se asociază pentru a grija de un stil de viață adecvat, care include o dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate. Se întâmplă de multe ori că ei, de asemenea, va continua să crească în greutate, sau de a nu pierde în greutate în ciuda eforturilor lor în sala de gimnastică. Pe bună dreptate, multi medici cred că pentru pacienții care doresc să piardă în greutate, primul pas este de a optimiza și nu pentru a crește dozele luate de tratament hormonal. Dar ce este, care este considerat “optim?” faptul este că acesta nu este suficient pentru a crește doza de hormon TSH, mai degrabă, este în schimb, asigurați-vă că aveți dreptul de suma de hormoni ca T4 și T3 liber, dar, de asemenea, RT3 (Reverse T3, feritina, leptina, și altele. Au fost multe studii și cercetări din ultimii ani, care este de ce este important să discutați cu specialiști, mai degrabă decât de medicii generaliști. Acest lucru este cu siguranta o abordare corectă a căuta să echilibreze alte elemente importante, care, ca un rezultat (dar nu numai) pentru probleme cu glanda tiroida, poate fi pe valori.

Articol similar:  Dieta: 15 Alimente Bogate In Vitamina C

Evalua o posibilă rezistență a organismului la tratamente de hormon

Mulți specialiști cred că problemele de rezistență hormon pe care organismul ar putea exercita la tratamente, inclusiv rezistenta la leptina, dar, de asemenea, de exemplu, insulina, în plus față de rezistența la fel tiroide tratamente, contribuie la dificultățile pe care unii pacienți întâlni în a pierde în greutate. Aceasta este o altă condiție care ar trebui să fie luate în considerare la „centru” doze și tipuri de tratamente.

Crește metabolismul

Pentru că una dintre consecințele de o tiroida „lenesa” este de a reduce rata metabolismului, una dintre cele mai importante lucruri care le puteți face este să urmeze o dietă sănătoasă și practică exerciții fizice menite să stimuleze același metabolismul.

Schimba dieta ta

Face chiar modificări la dieta, dacă este posibil, întotdeauna după sfatul unui specialist, este un alt pas important pentru a pierde in greutate. De exemplu, este esențial pentru a evita să ia toate acele alimente care sunt „anti-tiroidiene”, cum ar fi anumite legume. Desigur, cel mai bine este să evitați carbohidrati si zaharuri sunt preferând alimente fără gluten.

de Odihnă în mod regulat

Un factor important care poate afecta în mod semnificativ greutatea corporală este să se odihnească în mod regulat. Un recent studiu a fost efectuat de monitorizare pentru o perioadă lungă de timp, pe un eșantion de femei, a arătat că cei care dorm cinci ore pe noapte au cu până la 32% mai multe șanse să crească până la greutate (o creștere care poate ajunge până la 33 de lire sterline sau mai mult) și cu 15% mai multe sanse de a deveni obezi, comparativ cu cele care dorm șapte ore pe noapte. Unii specialiști susțin că este mai bine să sari peste un antrenament de dimineață în loc de a folosi acest timp pentru a dormi!

Articol similar:  7 food Additives terrible avoid

Suplimente alimentare

În piață există diferite cantități și tipuri de suplimente alimentare și alimente dietetice, dar sunt într-adevăr foarte puțini dintre cei care s-au dovedit a fi eficiente. Cu toate acestea, unele dintre ele pot fi de ajutor și de a contribui la reducerea senzatia de pofta de mancare, pentru a reduce nivelul de zahăr în sânge, arde de grăsime și de a crește metabolismul. Diverse studii au demonstrat că un anumit element de conținut în unele suplimente pot fi eficiente, și este l’acid linoleic conjugat. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți ca acestea să nu conțină prea mult iod.

Practică dreptul de exercitii fizice

Multi experti recomanda ca un exercitii fizice regulate pentru toți pacienții care au grijă de probleme cu glanda tiroida care doresc să piardă în greutate, dar, de asemenea, în acest caz, este necesar de a alege intensitatea și tipuri de exerciții cele mai potrivite. Cu probleme cu glanda tiroida unul fizic excesiv tulpina poate provoca o mare epuizare, pentru mai multe zile. Ideal ar fi să se antreneze cu ajutorul de o bandă de alergare, dar, de asemenea, real jogging cu siguranta este eficient. Adevărata provocare este de a face exercitii, nu ce! 8.

te informezi

în Concluzie, pentru a reveni cât mai curând posibil, în greutate, cel mai important lucru dintre toate este de a încerca să se intereseze și să știm exact de legături care pot exista între boli tiroidiene, creștere în greutate, dieta, și hormoni.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE