Abuzul De Suplimente De Culturisti

femei care se străduiesc să aibă un corp perfect s-au luptat ani de zile cu tulburari de alimentatie, dar unele cercetări arată că unele tulburari de alimentatie sunt care afectează oamenii.

iubitorii de fitness, culturism entuziaști și biceps sculptat abdominal “turtle” au tendința de a face utilizarea de suplimente, deci excesive, atât de mult încât această practică ar putea fi considerată ca o nouă tulburare de alimentatie, potrivit oamenilor de știință.

de cercetare a constatat că mai mult de 40% din acești oameni folosesc suplimente, cum ar fi proteine din lapte, batoane energizante, creatina, glutamina, și aportul lor crește de-a lungul timpului, a spus savantul Richard Achiro, un psiholog în Los Angeles.

Nu numai că, unul din cinci bărbați au declarat că folosesc suplimente alimentare ca un substitut pentru mese regulate.
La un nivel chiar mai extreme, l’8% dintre bărbați au spus că medicul lor le-a comandat pentru a reduce sau a opri l’de a lua suplimente pentru a daunelor potențiale pentru sănătatea lor, și de 3% a fost internat în spital pentru afecțiuni ale rinichilor sau a ficatului cauzată de aceste suplimente.

cercetatorii au prezentat studiul lor la reuniunea anuală a’ American Psychological Association a avut loc joi la Toronto.
O astfel de cercetare este considerat preliminare în vederea unei viitoare publicare în reviste destinate publicului larg.

“Sunt foarte putini oameni care folosesc aceste suplimente, astfel încât acestea pot avea efecte nocive asupra corpului”, a spus Achiro. “Dar este alarmant faptul că 30% dintre ei au pretins a fi îngrijorat de l’aportul de astfel de suplimente,”.

răspunsurile unui chestionar pe tulburari de alimentatie au arătat că acești oameni sunt folosind suplimente pentru aceleași motive pentru care femeile ajung să sufere de anorexie sau bulimie, a declarat Achiro.

Articol similar:  Prospectul medicamentului Sulfiram

standardul de frumusete de sex masculin oferă o mare mușchii și de a construi masa musculara, atunci este clar că bărbații obsedați de acest model ar avea tendința să se bazeze pe suplimente și toate’exercițiu, mai degrabă decât în tulburări de alimentație, care ar duce la deteriorarea fizică, a declarat Achiro.

“În practică, oamenii au standarde de frumusete ca organism diferit decât femeile, astfel încât este posibil ca o tulburare de alimentatie pot exprima în mod diferit la bărbați”, a spus el.

cu toate acestea, nu pare a fi prezentă, de asemenea, alte probleme psihologice. Lipsa de stima de sine și dorința de a urma canoanele de masculinitate dictate de compania a contribuit toate’abuz de suplimente, a declarat Achiro.

“Cu aceasta, putem dovedi că organismul este o componentă importantă, dar l’utilizarea de suplimente alimentare este derivat din motive mult mai mult decât atât .”

Pentru această cercetare, Achiro și asistentul său, Petru Teodor a recrutat 195 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani care au primit suplimente alimentare în ultimele 30 de zile. Participanții au avut, de asemenea, raportat activități fizice sau exerciții pentru îmbunătățirea corpul fizic de cel puțin două ori pe săptămână.

oamenii au fost rugați să completeze un chestionar care a inclus o varietate de subiecte, inclusiv l’utilizarea de suplimente alimentare, pe l’stima de sine, l’imaginea corpului, obiceiurile alimentare și de conflicte de genul.

Chiar dacă aceste suplimente sunt legale și a vândut peste tot în Țară, să abuzeze de ea, sau să o înlocuiască o masă obișnuită poate provoca probleme grave de sănătate.

oamenii pot suferi de deshidratare, diaree și probleme cu rinichii, care au fost cauzate de’excesul de proteine conținute în baruri de energie sau în ser de lapte, sau din prea multa creatina, un acid organic care oferă energie pentru muschi, a declarat Jim White, un instructor de fitness și nutriționist activat în Virginia Beach, VA.

Articol similar:  Îndulcitori, atenția ar face să vă grăsime

“Cred că multe dintre aceste suplimente pot fi utilizate în condiții de siguranță, dar, ca în toate lucrurile, unii oameni le place să exagereze”, a spus White, care este purtătorul de cuvânt al’Academia de Nutriție și Dietetică.

Alb sfătuiește clienții săi pentru a consuma cinci mese mici pe zi, și de a folosi suplimente, cum ar fi zer sau baruri de energie pentru a înlocui doar unul sau două dintre aceste mese.

“Pentru cea mai mare parte, vă recomandăm să ia toate substantele nutritive necesare prin mâncare adevărată”, a spus el. ” persoanele care fac abuz de suplimente nu iau nutrientii necesari prin alimente.”

oamenii în cauză’de a lua suplimente ar trebui să facă unele’ de auto-analiză, a declarat Stephen Franzoi, profesor de psihologie, specializat în probleme de stima de sine a corpului la Universitatea Marquette.
Oamenii au devenit mai conștienți de corpul lor atunci când femeile au ajuns la l’s independența financiară și a început să judec oamenii după aspectul lor fizic, doar ca oamenii au întotdeauna judecat femei, a declarat Franzoi.

“mulți oameni își dau seama că, pentru a fi judecat potrivit lor estetic, cu atât mai mult ei tind să își consideră corpul ca un obiect”, a spus el. “Acest tip de oameni este cel mai probabil să folosească suplimente alimentare.”

“ei au Nevoie să înțeleagă de ce acest lucru este atât de important pentru ei”, a adăugat el Franzoi. “de Ce se identifice cu un canon de frumusete de sex masculin atât de ireal? Este o bătălie pierdută. L’s aspectul fizic modificări în baza de toate’de vârstă. Este necesar de a avea o conștiință de sine mai larg, care merge dincolo de simpla aspectul fizic.”

Articol similar:  Ochi cu doi elevi: Duplex pupula

© REPRODUCERE REZERVATE