L’Exercițiu Pentru Prevenirea Cancerului

noi cercetări medicale, vizate și multe alte pentru a contribui la lupta împotriva cancerului, s-a axat pe teoria pentru care anumite exercitii fizice pot ajuta femeile pentru a preveni anumite tipuri, în special cancerul de sân și pulmonar.
Puteți evita obtinerea bolnav cu un set de greutăți și exerciții cardio?
Exercitarea în mod regulat, în sala de gimnastică la fel de bine ca acasă, cu greutăți poate fi mai util pentru corpul nostru, precum și de a ajuta pentru a îmbunătăți tonusul muscular. În timp ce toate tipurile de exercitii ajuta la reducerea riscului de cancer de sân, la plămâni, potrivit a două noi studii prezentate în această săptămână, la reuniunea anuală a Societatea Americană de Oncologie Clinică, să se concentreze pe greutate de formare și de pe cardio ar aduce beneficii cuantificabile în aproximativ 30% mai mult decât alte tipuri de antrenamente. Desigur, nu vom obosi niciodată să repet că ceea ce pare de la sine înțeles, dar beneficiile devin semnificativ mai consistent în cazul în care antrenament este combinat cu un stil de viață sănătos, ceea ce înseamnă un regim alimentar adecvat pentru a menține gustul de greutatea corpului și eliminarea obiceiul de fumat.

cu toate Acestea, odată ce a determinat efecte, cercetătorii încearcă să răspundă la o întrebare fundamentală: de ce și în ce fel de exercitii pot ajuta la prevenirea anumitor forme de cancer, și cât de mult greutate de formare și cardio ar trebui să fac pentru a obține aceste beneficii?
Primul potențial de răspuns, în raport cu cancer de san, vine din logica, după cum se menționează în dr. Jyoti Patel, purtătorul de cuvânt pentru Societatea Americană de Oncologie Clinică: „fac exercitii fizice regulate reduc numeric celulele adipoase produc estrogen (un hormon care, dacă sunt prezente în cantități excesive în organism, acesta este prezentat ca „mâncare” în formarea de tumori de san), și se pare că instrui în mod regulat cu instrumente pentru biceps si piept pot fi deosebit de utile cauzei.” Cercetarea medicală pentru anul 2012 a constatat că exercițiile pentru întărirea musculaturii induce l’s organismului de a produce un hormon numit irisina (de asemenea, cunoscut sub numele de „hormonul de sport”), care apoi circulă prin corp și se duce să-și modifice celulele de grăsime și de a accelera metabolismul, plus arde mai multe calorii.
„În ceea ce privește problemele de cancer la plămâni”, a spus Ange Wang, un cercetător medical de o altă echipă care și-a făcut studiile despre asta, „explicația ar putea fi un pic mai simplu. Mai întâi de toate, l’activitatea fizică pot ajuta în special la plămâni pentru a îmbunătăți funcția lor, limitând în același timp depunerile în profunzime a anumitor substanțe poluante și agenți utilizate pentru inhalare, care sunt toxice și de formare funcționale de diverse probleme”. În plus, de asemenea, în acest caz, aveți nevoie pentru a adăuga o evidență: l’exercițiu stimulează sistemul imunitar și ajută pe cei care o practică de a pierde in greutate lucruri care în mod natural ajuta organismul să rămână sănătos, și, de asemenea, să fie mai „puternic” în prevenirea anumitor probleme.

Articol similar:  60% din tumori sunt legate de nutriție și de expunerea la fumul de tutun, potrivit experților

Ce ambele grupuri de cercetare au găsit, însă, este faptul că te antrenezi mai mult și mai mult, puteți avea beneficii în prevenirea acestor forme de cancer prin reducerea factorilor de risc, indiferent de tipul de formare. Subiectele monitorizate în timpul studiilor gazdele au o medie de 4-7 ore pe săptămână. „Orice nivel de intensitate poate ajuta”, a continuat Wang, „cercetarea este liniștitor în acest sens: nu ai nevoie de sfinirsi în sala de gimnastică, și nu este nevoie să trudească în mod nejustificat, doar să fie constantă și regulată,” Acest lucru este valabil și pentru sesiuni de instruire care te fac sa transpiri mai mult, cum ar fi cele menționate la cardio.
În cele din urmă, dacă doriți să aveți un corp puternic, sănătos și echilibrat, nu numai în ceea ce privește aspectul exterior, dar, de asemenea, și mai ales pentru organele interne, de a practica în mod regulat exerciții fizice poate fi un panaceu reală. Consolidarea muschii cu activitate fizică sigur va ajuta organismul sa fie mai puternic împotriva bolii.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE