13 Beneficii De Cafea

bea cel mai beat în lumea occidentală, cafea, în afară de a fi gustoase și răcoritoare acesta este, de fapt, de asemenea, foarte sănătos. Conține antioxidanți și substanțe nutritive benefice poate contribui efectiv la îmbunătățirea stării de sănătate. Diverse cercetări și studii au demonstrat că regulat de cafea consumatorii sunt expuși la riscuri mai mici de a contracta diverse boli, dintre care unele au fost chiar grave. Mai jos este o listă a principalelor 13 beneficii pe care consumul de cafea aduce, toate dovedite de date de diverse cercetări.

1. Este o sursă de energie și „stimuleaza” inteligenței. cafeaua ajută pentru a combate senzația de oboseală, inclusiv corpul și mintea de energie. Acest lucru este pentru că ingredientul principal, un stimulent este faimos peste tot în lume cu numele de cafeină, o substanță care este cu siguranta psihoactive. După ce au consumat o ceașcă de cafea, cofeina ruleaza rapid în fluxul sanguin și este absorbit, ajungând până la creier, care induce în organism sentimentele de mai sus. În special, în creier, în contrast cu un neurotransmitator, în special, de numele de adenozină, care este unul dintre principalii responsabili de enervant sentiment de somnolență. Atunci când ia o cafea sunt, de asemenea, stimulat altor neurotransmițători, cum ar fi noradrenalina și dopamina, iar efectul este ca în cazul în care acestea au fost un „turn on” neuroni. Din diferite studii clinice efectuate cu monitorizarea directă de probe de oameni arătat că cafea imbunatateste functionarea creierului, chiar și în diverse alte aspecte, cum ar fi, de exemplu, memoria, l’de spirit, vigilență, timpii de reacție și funcția cognitivă generală.

în Rezumat: cofeina a debloca diverse neurotransmițători în creier, ceea ce duce efecte diferite ca stimulente, creșterea energiei, l’starea de spirit și diverse alte aspecte legate de functionarea creierului.

2. Poți contribui și de a consuma grasimi. Puțini oameni știu că cofeina este un ingredient prezent în marea majoritate de produse alimentare, produse de slabit de pe piață. Există, desigur, un motiv bun pentru asta: s-a dovedit științific că cofeina este una dintre puținele substanțe naturale care ajută organismul să scape de grăsime. Există numeroase studii care au arătat că cofeina poate crește metabolismul în procente variind de la 3 până la 11% mai mult decât norma. În plus, ea are, de asemenea, s-a arătat cum consumul de cofeina poate crește, în special, de „ardere” a grasimilor procent de aproximativ 10% în ceea ce privește persoanele cu probleme de obezitate, până când veți obține chiar și la 29% pentru cei din dreapta greutate. Cu toate acestea, de multe ori aceste efecte se diminueaza progresiv în mari băutori de cafea, ca metabolice, sistemul va „obisnui” a substanței.

în Rezumat: Este dovedit științific că cofeina poate contribui la procesul de ardere de grăsime, în plus față de promovarea procesului de metabolism.

3. Poate ajuta în mod semnificativ pentru a sustine efortul fizic. Cum sa menționat deja, cofeina este un stimulent excelent de întregul sistem nervos, ajutând celulele în activitatea laborioasă de o reducere de grasime corporala, și nu se termină aici: cofeina, de fapt, este, de asemenea, crește nivelul de adrenalină (universal cunoscut sub numele de adrenalină) în sânge, ceea ce este clasic hormon pentru “zbor sau lupta”, esențială pentru a face corpul uman sprijin receptiv la o dată efort fizic. Cofeina merge pentru a indeparta celulele de grăsime și reținute de către organism și le eliberează în fluxul de sânge sub formă de acizi grași liberi, ceea ce le face disponibile pentru a fi arse. Având în vedere aceste date, nu este de mirare, atunci, pentru a găsi că cofeina ajută pentru a îmbunătăți în mod semnificativ performanța fizică. Deci, să presupunem, de exemplu, o ceașcă de cafea tare, aproximativ o jumătate de’de oră înainte de un antrenament, ajută la stimularea organismului de dragul de performanță și pentru cei care au nevoie pentru a pierde in greutate.

Articol similar:  Eliberarea artritice

în Rezumat: cofeina contribuie la creșterea procentelor de adrenalină și capacitatea metabolismului de a transforma grasimea in acizi grasi pentru a fi folosit ca „carburant” al organismului, de asemenea, ceea ce duce la îmbunătățiri semnificative atunci când este sub stres fizic.

4. Conține substanțe nutritive esențiale. Cafeaua este mult mai mult decât apă de culoare neagră. Sunt foarte multe substanțe nutritive conținute în mod natural în plante de cafea, băuturi care sunt obținute pot fi definite ca fiind optimă. Este suficient să spunem că o singură ceașcă de cafea conține până la (procentele sunt în raport cu doza zilnică recomandată):

– Riboflavina (vitamina B2), la o rată de 11%.
– Acid pantotenic (vitamina B5), 6%.
– Mangan și Potasiu, 3%.
– Magneziu și Niacina (vitamina B3), 2%.

deși în vestul diete nu lipsa de aportul de aceste substanțe nutritive esențiale, fapt este că marea majoritate a oamenilor din lumea occidentală consuma mai mult de o doză pe zi de cafea. De exemplu, dacă vei consuma 3-4, cantitățile recomandate sunt rapid consolidate.

în Rezumat: cafea aduce la corpul uman mai multe ingrediente nutritive importante, în special riboflavina, acid pantotenic, magneziu, potasiu, magneziu, si niacina.

5. Poate ajuta la reducerea riscului de a contracta boli cum ar fi diabetul de tip 2. Diabet, mai ales cele clasificate ca „tip 2” este o problemă de sănătate este foarte larg răspândită, care afectează în prezent aproximativ 300 de milioane de oameni din întreaga lume. Problema este destul de simplu: cantități excesive de zahăr care circulă în fluxul sanguin, ele rezista natural producția de insulină în corpul uman, un element important pentru buna funcționare a acesteia. S-ar părea, prin urmare, că bautorii de cafea poate vedea, în scădere în mod semnificativ riscul de a contracta diabet zaharat de tip 2. Din diferite cercetări se înțelege că persoanele care beau mai multă cafea sunt la un risc mai scăzut în procente variind de la 23 la 50% de a rula în această problemă gravă. Potrivit ansamblul de rezultatele a 18 studii diferite, făcute pe un număr mare de oameni, (chiar mai mult de 45o.000), pentru fiecare ceasca de cafea consumate zilnic corespunde o reducere a riscului de până la 7% de a contracta diabet zaharat de tip 2.

în Rezumat: mai Multe studii observaționale arată că băutorii de cafea poate avea un procent de risc mult mai mic de a dezvolta diabet de tip 2, unul dintre cele mai răspândite boli în absolut printre oamenii din întreaga lume occidentală.

6. Poate ajuta la prevenirea unor boli cum ar fi boala Alzheimer și demență. Boala cunoscută ca „boala Alzheimer” este principala problemă a neurodegenerativo cea mai răspândită în lume. De obicei, afectează în principal persoanele de peste 65 de ani, și, din păcate, până în prezent nu există nici un tratament cunoscut și eficient. Cu toate acestea, este posibil să se ia diverse măsuri pentru a preveni dezvoltarea bolii. Toate acestea, desigur, include de obicei obiceiuri bune de un stil de viață sănătos, cum de a adopta o dieta sanatoasa si exercitii fizice in mod regulat, dar, de asemenea, ia cafeaua poate fi incredibil de ajutor. Mai multe studii, într-adevăr, demonstrează că un consum regulat de cafea reduce semnificativ riscul de a contracta aceasta boala urât.

Articol similar:  Reteta formula cu fulgi de ovăz

în Rezumat: consumul regulat de cafea reduce riscul de a contracta problemă teribilă, până astăzi, fără un tratament eficient, care este Alzheimer, una dintre cele mai importante boli care duce la demență.

7. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a preveni boala Parkinson. Starea patologică frecvent cunoscut sub numele de „boala Parkinson”, după faptul, boala Alzheimer, cea de-a doua boală neurodegenerativă cele mai răspândite în lume. Aceasta se dezvoltă ca o consecință a unui masacru mare de neuroni dopaminergici în mod normal prezentă în creier. Pentru ca problema pe care am discutat mai devreme, din păcate, până în prezent nu există nici un tratament cunoscut și eficient, și devine chiar mai important să fie foarte atent pentru a preveni. Numeroase studii au fost și sunt în permanență a făcut să confirme că bautorii de cafea rula un risc mai mic de a dezvolta boala Parkinson. În cazul specific, se pare că ambele cofeina pentru a avea aceste efecte benefice: de exemplu, aceleași studii evidențiază faptul că persoanele care beau cafea decofeinizata nu cresc un risc redus de a se îmbolnăvi decât cei care nu consumă propria lor.

în Rezumat: consumul regulat de cafea garantează un risc mai mic de a contracta boala Parkinson, care este răspândit pe locul al doilea în cel groaznic lista de boli neurodegenerative .

8. se Pare că „fuge” în „salvare” a ficatului. Ficatul este un organ important și funcționalitatea acestuia este surprinzător, pentru că joacă pe o bază de zi cu zi o mulțime de activități importante de conducere ale corpului. Există multe boli care de obicei afectează în primul rând ficatul, inclusiv diferite forme de hepatită, steatoză hepatică, și altele. Multe dintre aceste boli, dacă nu este tratată corespunzător, poate duce la o situație cronică, și cu nici o întoarcere, numită ciroză, pentru același ficat a fost pe larg infestate cu tesut cicatricial, și apoi diversele sale funcții sunt rupte. Recent s-a descoperit că cofeina poate ajuta organismul să se protejeze împotriva ciroza. Potrivit unor statistici, persoanele care iau cu regularitate în fiecare zi, ei rula un risc mai mic de a deveni bolnav în ficat.

în Rezumat: bautorii de cafea sunt la un risc mult mai mic de a dezvolta temut ciroza, care este consecința ultimă a ficatului boala nu este tratată în mod adecvat.

9. Poate fi util în lupta împotriva depresiei. Depresia este o tulburare a recunoscut doar de câteva zeci de ani, care poate fi, de asemenea, grave și du-te pentru a complica în mod semnificativ viața de zi cu zi de cei care suferă de ea. Mai ales în ultimii ani este un rau incredibil de comune și din ce în ce extinde, probabil din cauza la stilul de viata occidental: mai multe și mai multe persoane care sosesc în nevoie de tratament medical pentru a o combate. Cu toate acestea, cercetarile medicale au descoperit faptul ca persoanele care beau 4 sau mai multe de cafea pe zi au un factor de risc, care este semnificativ mai mică decât a dezvolta depresii. Un alt studiu, care a monitorizat chiar mai mult de 200.000 de oameni, a stabilit că consumatorii obișnuiți sunt, de asemenea, mult mai puțin probabil pentru a ajunge la gesturi extreme legate de depresie, cum ar fi încercările de a lua propria viață.

în Rezumat: consumul de cafea poate ajuta în mod semnificativ pentru a reduce riscul de a dezvolta depresie, reducând drastic, prin urmare, de asemenea, riscul de tentative de sinucidere.

Articol similar:  Importanța informațiilor pentru pierderea in greutate dezactivat dezactivat

10. consumatorii obisnuiti, ei rula mai puține riscuri de a suporta anumite tipuri de cancer. Boli tumorale sunt cu siguranță una dintre principalele cauze de deces în lume. Ceea ce caracterizează acest tip de problemă este o creștere anormală și necontrolată a celulelor organismelor în organism. Se pare că de cafea are efecte protectoare în special împotriva a două tipuri de probleme tumorale: ficat și colon-rect. În clasamentul de tumori, ficatul este cel de-al treilea partid de deces în lume, urmat curând după aceea de colon-rect. Cercetările științifice arată că băutorii de cafea au reduceri semnificative la riscul de a dezvolta aceste două tipuri de cancer.

în Rezumat: cancerul hepatic și de colon-rectal cancer sunt printre principalele cauze de deces din boală în întreaga lume. Bautorii de cafea rula un risc mai mic de a se îmbolnăvi.

11. Nu implică probleme de boli de inima si poate ajuta la prevenirea de accident vascular cerebral. Este bine cunoscut faptul că cafeina poate ajuta la creșterea nivelului tensiunii arteriale, dar este la fel de adevărat că nu în procente foarte mici, care dispar, de obicei, dacă bei cafea în mod regulat, o dată metabolismul se obișnuiește cu ea. Cu toate acestea, l’efectul poate persista în unele cazuri, dacă tensiunea arterială tinde să fie mare trebuie să fie luate în considerare. Mai mult decât atât, studiile și cercetările medicale nu acceptă mitul că consumul de cafea crește probabilitatea de a suferi boli de inima. O singură mică variație a factorilor de risc legate de boli de inima, deși foarte redusă, și pentru femei. Aceleași studii arată, de asemenea, ca bautorii de cafea au un risc mai mic de a suferi un accident vascular cerebral.

în Rezumat: consumul de cafea poate fi responsabilă de creșterea ușoară a tensiunii arteriale, un efect care tinde să scadă în timp. Cafeaua nu va crește riscul de a suferi boli de inima, și chiar vă ajută să conțină a suferit un accident vascular cerebral.

12. Poate fi un ajutor valabil pentru a prelungi durata de viață. Este foarte simplu: având în vedere că, așa cum am explicat mai sus, bautorii de cafea rula un risc mai mic de a contracta mai multe boli, nu se poate spune cu siguranță că cofeina ajută pentru a prelungi durata de viață. În realitate, au fost efectuate mai multe studii observaționale au demonstrat faptul ca bautorii de cafea rula, în general, minore riscul de deces prematur, comparativ cu cei care nu consuma deloc. Într-o căutare de durată chiar și 20 de ani, s-a arătat cum acest efect benefic pare a fi deosebit de importante pentru care suferă de diabet de tip 2.

pentru a Rezuma: mai Multe studii au confirmat faptul că un consum regulat de cafea poate ajuta să ai așteptări de la viață mai lungă decât cei care nu presupune.

13. Este cea mai evidentă sursă de antioxidanți naturali. Pentru toți cei care adopta diete clasice de vest, în unele cazuri, cafeaua poate fi chiar l’alimentele cele mai sănătoase din întreaga putere în sine, pur și simplu, deoarece are o cantitate mare de antioxidanti. În fapt, studii în acest sens arată că, cafeaua contine mai multi antioxidanti decat fructele si legumele puse împreună.

În concluzie: cafeaua este unul din alimentele naturale sunt mai sanatoase existența.

Sursa: …top-13-bazate pe dovezi de sănătate-beneficii-de-cafea …

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE