4 Alimente Care Dăunătoare, În Schimb, Ele Sunt Bune Pentru Sanatatea Ta

Pentru mai mulți ani, practic până foarte recent, în domeniul nutriției, atât cercetătorii și lucrătorii au dus o luptă acerbă împotriva „grăsime”.
Nu a fost întotdeauna l’idee, și majoritatea oamenilor este încă convins că de grăsime este numai dăunătoare pentru l’s organismului, dar în fapt nu au existat niciodată dovezi de acest lucru și, de fapt, cele mai recente cercetări științifice sunt, în unele cazuri dovedesc chiar contrariul.
Acest real preconceptie a fost întotdeauna axat, evident, pe alimente care contin grasimi, dar printre acestea există, de asemenea, alimente naturale (care nu au nimic de-a face cu ceea ce se numește junk food), care conține cele care sunt numite grasimi saturate.
În acest articol vom face unele considerații despre cele 4 alimente care au fost întotdeauna considerate printre principalii „inamici” de lupta de grăsime.

1: La carne

Sunt mulți oameni cred în mod serios că consumul de carne este nesănătos, dar
se poate spune acest lucru este un adevărat mit.
Gândiți-vă doar la faptul că l’ființa umană a evoluat de-a lungul a mii de ani prin consumul de carne și legume. Cărțile de istorie ne învață că practica de vânătoare a început cu cel puțin 2000 de ani în urmă.
Dacă pleci din probleme morale, sau de constiinta, cum ar fi cultura, vegetarian sau chiar vegan,, trebuie să pune-l’accent pe faptul că renunțarea la carne înseamnă a priva l’corp cu o serie de substante nutritive foarte importante pentru sănătate. L’singura problema „practică” pe care ar fi util să discutăm este faptul că carnea…nu mai este ce a fost odata. Din moment ce’s zorii de timp animalele au trăit întotdeauna în mod liber în mijlocul naturii, hrănit în mod corect și în conformitate cu normele de celebrul „lanțul alimentar”, pentru care, de exemplu, găinile și puii mănâncă insecte și semințe, în timp ce vacile pasc iarba.
Cu l’apariția de cultura’de reproducție, de la începutul anului’epoca industrială, animalele s-au închis în baterie, și hrănite cu produse pe bază de cereale, și, treptat, a adăugat, de asemenea, substanțe chimice, cum ar fi hormoni și antibiotice pentru a face să crească și ar putea reproduce mai repede.
Astăzi încă rezistă, cu toate acestea, o metodă alternativă de agricultură la care animalele sunt controlate, dar liberi să pască: inutil să spun, că aceste tipuri de carne sau lapte sau ouă sunt mult mai sănătoase decât toate celelalte.
Dacă, pentru a lua un exemplu simplu, vom analiza carne de la vaci, pășune crescute, puteți găsi care conține cantități mai mari de acizi grași Omega-3, care sunt importante pentru sănătatea’omul, și mai puțin Omega-6 (care, dacă în exces poate fi daunatoare), cel mai acid – linoleic conjugat (CIA), este util pentru a reduce acumularea de masa de grăsime în corpul uman, în plus procent mai mare de vitamina a si vitamina E, comparativ cu carnea de același fel, dar care provin de la animale crescute în baterii.
De asemenea, consumul de carne asigură un aport de cantități mari de proteine și grăsimi sănătoase, în plus față de multe alte elemente nutritive de care plantele, în schimb, nu conțin, cum ar fi vitaminele K2, D3, B12, creatina, carnozina și altele.
O serie de studii în care au fost monitorizate cantități mari de oameni nu au găsit nici o relație între bolile de inimă și/sau diabet si consumul de carne rosie.

Articol similar:  Un studiu spune că căsătoriți bucura de o sănătate mai bună decât necăsătoriți femei și bărbați, în special în țările mediteraneene

în Rezumat: Chiar dacă victima unei false credințe, carnea este un aliment perfect sănătos. Pentru a asigura cele mai bune nutritivă mai bine, cu toate acestea, pentru a alege, dacă este posibil, carne de la animale crescute pe pășune și hrănite în mod natural.

2: unt

unt a fost mereu acuzat de a fi responsabil de multe probleme, pornind de la simple probleme de excesul de greutate de până chiar la boli de inima.
Dar, chiar și în acest caz, adevărul este că untul este un aliment sanatos, ai nevoie doar de a alege dreptul de unul.
Ca pentru carne, asigurați-vă că untul este produs din lapte de vacă a crescut de la pășune, cu siguranță poate face diferența în ceea ce privește cantitatea de substanțe nutritive conținute în ea. Un element important care se găsește în cantități mai mari în produsele lactate de la animale hrănite în comparație cu altele este vitamina K2, care este foarte important pentru sanatatea oaselor si pentru inima. O altă contribuție importantă pe care untul oferă este de acizi grași pentru lanț scurt (sau acizi butirrici). În experimentele efectuate pe soareci, s-a arătat că butiric acizi precum și creșterea metabolismul si reduce senzatia de nevoie de a lua alimente, în timp ce la testul făcut direct pe oameni a determinat lor proprietăți anti-inflamatorii și de protecție a’s sistem digestiv.
Untul este, de asemenea, plin de acid linoleic conjugat (CIA), care este un acid gras care este, de fapt, ajută pentru a reduce grasime în creștere în loc de masa musculara. În ciuda de ani și ani de propagandă negativă, nu a fost niciodată dovedit științific că aceste produse lactate, deși bogate în grăsimi, determină sau este responsabil pentru orice fel de daune fizice. De fapt, multe studii au stabilit că consumul de unt nu este asociat cu orice boală metabolică, și asta chiar este legat de un risc mai mic de obezitate.

Articol similar:  Anxietate: L Depășească În Pași Mici

în Rezumat: untul este un aliment foarte sănătos, cu condiția ca acesta provine de la vaci crescute pe pășune. Este o mâncare adevărată „bază”, care conține substanțe nutritive foarte importante pentru sănătate.

3: ouă

ouă poate fi considerat ca unul dintre alimentele cele mai complete substanțe nutritive de pe planetă. Gândiți-vă doar la faptul că un singur ou este complet auto-suficiente și nu are nevoie de nimic pentru a forma, de la o singură celulă, l’ tot tipa.
În trecut, ouăle au fost considerate ca alimente pentru a fi consumate cu moderatie, deoarece acestea conțin cantități mari de colesterol.
De fapt, colesterolul din oua, nu contribuie în orice mod de a crește ceea ce numim „rău”, care este conținută în sânge uman și este responsabil pentru, dacă în exces, dell’obstrucție a vaselor de sânge.
Ouăle, în schimb, pentru a îmbunătăți profilul de lipide din sânge, ajutând pentru a ridica nivelul colesterolului HDL („bun”) și de a transforma particulele de colesterol LDL („rău”) în cele mai benigne subtipuri.
Există numeroase studii, chiar și pe cruce, că nu au găsit nici o asociere între consumul de ouă și boli de inima sau accident vascular cerebral. De asemenea, trebuie să păstrați în minte că cele mai multe substante nutritive sunt conținute în gălbenuș.
De exemplu, un ou mediu/mare, acesta poate conține doar 77 de calorii, 5 grame de grăsime compensată de 6 proteine de calitate. În plus, într-un ou există o mulțime de vitamine ca a, B12, B2 și B5, printre altele. Pentru a numi doar câteva, acest mic este o adevărată „comoară” conține multe minerale valoroase, cum ar fi fosfor, fier, seleniu. Ouăle conțin, de asemenea, cantități mari de colină, un nutrient care într-o mare majoritate de vest dieta este foarte prezent și este foarte important pentru funcționalitatea creierului.
Ouăle sunt, de asemenea, bogate in antioxidanti luteina si zeaxantina, care contribuie la păstrarea sănătății ochilor: diferite studii au arătat cum mananca doar un pic mai mult decât un gălbenuș de ou într-o zi să ridice în mod semnificativ nivelurile în organism. Consumul de ouă la micul dejun, care, amintiți-vă, ar trebui să fie masa principala a zilei, acesta poate fi d’ajutor pentru cei care au nevoie pentru a pierde in greutate.
Unele cercetări au arătat că persoanele monitorizate care au mancat oua la micul dejun au pierdut mai mult in greutate decat cei care au mancat covrigi, chiar dacă acestea au fost prescrise aceeași cantitate de calorii .
Pe scurt: ouăle sunt printre cele mai sănătoase alimente de pe planetă, și, de asemenea, în acest caz, este mai bine dacă alegeți cele produse de animale erbivore, deoarece acestea sunt mai bogate in omega-3. Dacă puteți consuma ¾ din zi fără teamă.

Articol similar:  Cum de a detecta salmonella nu iogurte?

în Rezumat: nu există contraindicații, dacă mănânci ouă. Acestea sunt incredibil de hrănitoare, și studii susțin acest lucru prin stabilirea, în plus, poate ajuta pentru a îmbunătăți starea de sănătate în mai multe moduri.

4: Ulei de cocos

pe L’ulei de cocos conține o specie unică de grăsime. În procente, aproximativ 90% grăsime așa-numitele saturate, cu acizi grași de o lungime medie. Te sun trigliceride cu lanț mediu (MCT). Aceste tipuri de grasimi sunt metabolizate în mod diferit decât lanț mai lung, deoarece acestea ajung direct la ficat, unde sunt folosite pentru a produce energie sau transformat în organisme cetonă. Deci, trigliceride MCT poate fi considerat motiv ca o sursă de energie „instantaneu”. De asemenea, o bună jumătate din acizii grași din uleiul de cocos este l’acid lauric C 12, care este foarte util pentru a lupta cu diferiți agenți patogeni, precum bacterii, virusuri și ciuperci. L’ulei de cocos poate fi, de asemenea, de ajutor pentru a nivelul de sănătate a inimii. Unele dintre cercetările efectuate pe femeile cu probleme de greutate arată că un consum regulat de ulei de cocos ajută la creșterea colesterolului HDL („bun”), în timp ce scăderea colesterolului LDL. De acizi grași cu lanț mediu conținute în ulei de cocos contribuie, de asemenea, pentru a ajuta oamenii care au nevoie pentru a pierde in greutate. Aceste grasimi sunt metabolizate diferit, deoarece acestea conduc la o creștere semnificativă a consumului de energie. Înlocuiți grăsimilor cu lanț lung cu MCTS poate îmbunătăți sentiment de sațietate, și, prin urmare, reduce nevoia de a lua alimente. În plus, din cauza sale de conținut ridicat de grăsimi saturate, uleiul de cocos este foarte rezistent la temperaturi ridicate, care este ideal pentru gatit. Singura problemă, asigurați-vă că pentru a alege doar ulei virgin și alte soiuri procesate și rafinate.

Sursa: …4-periculoase-alimente-care-sunt-bune-pentru-tine …

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE