5 Substante Nutritive La Creier De Origine Animală

creierul uman este, probabil, l’mai complexe organe care există, și deține, de asemenea, un alt record: în raport cu greutatea sa este l’de organul de care are nevoie și consumă mai multă energie decât toate celelalte, este suficient să spunem că, într-o persoană sănătoasă, care cântărește în medie 2% din greutatea totală a corpului, în comparație cu o cerință de 20% din totalul de energie care fizicul produce în scopul de a funcționa. Acest incredibil încă parțial necunoscut componentă a corpului uman a evoluat treptat, de-a lungul a mii de ani. Toți anii în care oamenii au fost întotdeauna omnivori, mananca carne și plante. Ca și pentru restul corpului, sunt mai multe alimente care nu sunt corecte pentru a asigura buna funcționare și menținerea stării de sănătate a acestui sistem, pe cât este de complex, deci este la fel de delicat. De exemplu, pentru a adopta un sistem de hrănire vegetarian (dieta, care interzice orice aliment care este de origine animală, astfel încât nu numai carne, ci, de asemenea, brânză, lapte, ouă, etc…), dacă nu luați suplimente corespunzătoare, poate duce la un deficit de anumite substanțe, care sunt foarte importante, și tot ce merge cu ea.

mai jos este o listă de 5 principalele elemente nutritive, care sunt foarte importante pentru creier, și care pot fi obținute doar prin luarea de alimente de origine animală.

1. vitamina B12. În întreaga istorie a rasei umane, nu este o populație care a adoptat voluntar la așa-numita dietă vegetariană. Cel ce este în curând, a declarat: fără a beneficia de diverse suplimente care studiile și tehnologiei s-au creat doar în ultimii ani, o schimbare similară la putere ar progresiv duce la probleme care ar fi agravat până la punctul din care rezultă din moartea, și toate acestea într-un interval de timp nu prea lung. Vitamina cele mai rețineți, că organismul nostru nu poate produce, și care poate fi obținută numai din alimente care provin de la animale, și este vitamina B12.
Este o vitamina solubila in apa, care este implicat în funcții de fiecare celulă a corpului și, fiind o componentă activă în formarea de sânge, astfel încât este vital pentru funcționarea creierului. Un deficit de vitamina B12, în cazul în care devine cronica, aceasta poate duce la anemie, care, în consecință, ar putea sfârși prin a provoca simptome de tulburări psihice, afectează funcțiile creierului și chiar din același creier. Există studii care au demonstrat corelații între deficit de vitamina B12 cu boala Alzheimer, care este, întâmplător, cea mai frecventa cauza de dementa în țările occidentale. Asta a spus, este bine cunoscut faptul că singurul valabil surse de vitamina B12 sunt produsele alimentare de origine animală, cum ar fi carne, pește și ouă. Desigur, printre vegani și vegetarieni există un larg răspândită deficiență a acestui element. Mai multe studii au constatat că peste 90% dintre vegani și un pic mai puțin de 50% din vegetarieni „lacto-ovo” (dieta pe care respinge orice alimente obținute prin uciderea animalelor, pește, moluște și crustacee) monitorizate au deficit de vitamina B12. După cum sa menționat mai devreme, niveluri insuficiente de vitamina B12 poate provoca daune este, de asemenea, ireversibile la nivelul creierului. Este suficient să spunem că, dacă suma a fost să fie, de asemenea, doar puțin mai mic decât norma, nu ar fi mai puțin frecvente de a avea simptome, cum ar fi memorie slabă, depresie și oboseală. Deci, chiar dacă nu observați simptome clinice din cauza unui deficit de vitamina B12, pot apărea complicații neplăcute în viața de zi cu zi. Dacă alegeți pentru a evita toate alimentele de origine animală, ar trebui să asigurați-vă că pentru a suplimenta dieta vegetariana cu vitamina B12 și/sau de a lua alimente care s-au îmbogățit. O potențială sursă, legume, vitamina B12 este din alge, dar încă mai există anumite dovezi că este de natură să facă pentru lipsa de „clasice” în oameni.

Articol similar:  Permisiunea de asistență pentru persoanele cu dizabilități: verificarea stării de sănătate

în Rezumat: vitamina B12 este prezentă în principal în alimentele de origine animală, este esențial pentru buna funcționare a sistemului nervos și a creierului. Un deficit de aceasta poate duce la o întreagă serie de efecte adverse.

2. Creatina. Fiecare atlet, culturist, sau pasionat și de sport știu creatina, deoarece este cel mai popular supliment pentru construirea musculare. Toate diferitele teste științifice efectuate în acest sens au demonstrat că creatina are puterea de a crește masa musculara si forta. Funcția de creatina este de a facilita rapid sinteza de ATP (în practică, energia pe care o obținem din alimente și/sau de depozite de grăsime în celule. În timpul efortului fizic în cazul în care vă consumă o mulțime de energie într-un interval scurt de timp, creatina vă oferă mai multă putere și ajută să reziste mai mult. În fapt, creatina luate cu alimente nu este un nutrient esențial, deoarece ficatul este capabil de a sintetiza din alți aminoacizi. Cu toate acestea, acest proces de conversie pare a fi ineficiente. Aproximativ 95% din creatina se află în mușchii scheletici, dar există o mică parte a creierului. Acest lucru este pentru ca muschii au nevoie de energie pentru a lucra, astfel încât chiar și creierul are nevoie pentru activitățile sale… ca de exemplu crezut. Unele teste au detectat ca un eșantion de vegetarieni în revizuire, care au luat suplimente de creatina în sondaje, au avut îmbunătățiri în performanțele cognitive, mai ales în sarcini mai complexe, în timp ce la persoanele cu non-vegetarienii nu a fost detectată nici o diferență. Acest lucru înseamnă că vegetarienii au un fapt lipsa de creatina, o condiție care nu este propice pentru funcțiile creierului. Evident, vegetarienii au o cantitate mai mică de creatina în mușchii scheletici. Suplimente prezente pe piață sunt destul de eficiente.
Dacă adopți o dietă fără carne, este bine să prefere suplimente „Creatina Monohidrat”, deoarece acestea acționează atât pe nevoile de energie ale corpului și a creierului.

în Rezumat: creatina este un element foarte important pentru muschi si creier, deoarece ajută pentru a oferi energie rapid. Studiile arata ca vegetarienii sunt deficitare, iar acest lucru duce la efecte negative asupra funcției musculare și a creierului.

3. Vitamina D3. În multe, mai ales în ultimii ani, va fi auzit despre diella vitamina D, deoarece a primit o mare atenție. Acesta este produs de colesterol, atunci când pielea este expusă la razele ultraviolete ale soarelui. În prezent, o mare parte a lumii occidentale este deficitar din acest nutrient important, care funcționează în organism ca un hormon steroid. Există atât de mulți oameni care trăiesc în locuri unde contactul direct cu lumina soarelui este practic absent pentru cele mai multe dintre’an. Dar chiar și în țările în care zilele însorite sunt numeroase, de la modul de viață occidental este că trăim și lucrăm în interior, usarndo atunci filtre și produsele de protecție solară atunci când sunt în afara. În alimentarea cu energie electrică există două forme majore de vitamina D: vitamina D2 (ergocalciferol) și vitamina D3 (colecalciferol). D2 vine de la plante, în timp ce D3 de la animale. Există multe studii care au arătat cum D3 este mult mai eficientă decât D2. O dieta adecvata si echilibrata deja conține o serie de furnizori de vitamina D3: ulei de ficat de cod este cea mai buna sursa. Peștele este, de asemenea, așa-numitele „fat” l conține, dar provocarea este de a mânca cantități uriașe pentru a satisface nevoile organismului. La deficit de vitamina D este un factor comun în aproape toate tipurile de boli, inclusiv bolile cardiovasculare și cancerul. Niveluri scăzute în sânge au fost asociate cu diverse tulburari ale creierului, inclusiv boala autoimuna numita scleroza multipla, depresie, tulburări cognitive. În cele din urmă, dacă stilul de viață nu permite o expunere suficientă la razele soarelui, l’singura modalitate de a obține vitamina D3 din produsele alimentare este de a lua l’pește-uleiuri din ficat de cod, sau, alternativ, mânca o mulțime de pește gras. Din fericire, pe piață există, de asemenea, suplimente de D3, care sunt recomandate mai ales pentru persoanele care sunt deficitare.

Articol similar:  Detectarea cancerului de colon

în Rezumat: o Mulțime de oameni nu pot lua vitamina D3 vine de la soare: o alternativă este de găsit numai în anumite tipuri de pește sau de veniturile lor. Deficitul de această critică de nutrienti este asociat cu depresie și diverse alte boli.

4. Carnozina. Acesta este un nutrient foarte important, dar așa este puțin cunoscut. Prefixul Carno este termenul Latin pentru a defini carne sau carne, ca de exemplu cuvântul Carne-locul de muncă (de carne). Găsește în mod natural în țesuturile animale, în sensul că vegani și vegetarieni sunt candidați pentru a fi deficitare în ea. Carnozina este creat de doi aminoacizi, și se găsește în principal în mușchii și în creier. Această substanță funcționează la încetinirea proceselor degenerative din organism: este un puternic antioxidant, inhibă glicare (una din cauzele de imbatranire a pielii) provocate de valori ridicate ale zahărului din sânge și poate preveni cross-link-uri de proteine. Pentru toate aceste motive, carnozina a devenit foarte popular ca un adevărat supliment anti-imbatranire.

În confirmarea toate acestea, având în vedere că el vede, la pacienții cu diverse patologii cerebrale, inclusiv Parkinson și Alzheimer, niveluri scăzute de carnozina, mulți cercetători au speculat că alimentele de origine animală, prin urmare, poate ajuta la protejarea creierului și a corpului împotriva îmbătrânirii, deoarece de valoarea lor mare de carnozina.

în Rezumat: carnozina este găsit în principal în țesuturile animale. Asta important, dar puțin cunoscut nutrient poate reduce daunele cauzate de nivelurile ridicate de glucoză în sânge, în plus față de puternic efectele anti-îmbătrânire.

5. L’ Acid docosahexaenoic (DHA), Toți cei care au grijă de dieta lor știu că acizii grași Omega-3 sunt o componentă foarte importantă. Organismul uman nu poate sintetiza, și, prin urmare, trebuie să fie obținute de la sursa de alimentare. Acesta este motivul de ce Omega-3 (și Omega-6s) sunt numite acizi grași “esențial” pentru a sprijini care, dacă nu sunt luate în cantități suficiente, riscul de diverse probleme. Cele două metabolice principale derivate de Omega-3 în organism sunt doi acizi numite EPA și DHA.
DHA este cel care conține cele mai Omega-3 în creier, și, prin urmare, este esențial pentru dezvoltarea normală. Un aport scăzut de DHA poate afecta corespunzătoare funcției cognitive și a sănătății mintale, în special la copii.
Este de asemenea esențial pentru femeile care intenționează să aibă copii, pentru că un dezechilibru al nivelului de Omega-3 ar putea avea un impact asupra puilor.
Sunt multi vegetarieni care să completeze lipsa cu ulei de semințe de in, care este o mare sursă de acizi grași numit ALA, care este de fapt o formă de legume Omega-3.
Cu toate acestea, ALA trebuie să fie convertite la DHA, deoarece acestea sunt funcționale. Din păcate, numeroase studii arată că acest proces de conversie este de notorietate ineficiente în om. Este pentru acest motiv, vegani și vegetarieni au tendința de a fi subiect să fie deficitare în acest acid gras, care este foarte important. Cel mai bun „furnizor” de DHA este pește gras. Alte surse bune sunt iarbă-hrănite animalele de pe pășune. În plus, există, de asemenea, unele alge, care pot produce cantități de acizi EPA si DHA.

Articol similar:  Descopera 5 trucuri pentru a ascunde zgârieturile de pe lemn

în Rezumat: L’acizi grași Omega-3 este crucial pentru a asigura buna funcționare a creierului. Se gaseste in principal in alimente de origine animală, cum ar fi pește gras. Diferite studii au arătat că vegani și vegetarieni sunt sensibile la deficiențele de acest element important.

concluzie:
Oamenii au evoluat consumul de plante si animale. Sunt foarte putini cei care au fost în măsură să „lucreze”, a renunța la ele. Inuiții, de exemplu, au supraviețuit, mai ales, fără plante, dar au trebuit să compenseze prin consumul de cantitati mari de organe.
În secolul 21, este posibil pentru a supraviețui și într-un fel asigura o buna functionare a corpului fără alimente de origine animală, dar numai dacă ai grijă să aibă dreptul de doze de suplimente si substante nutritive necesare care ne-ar fi dor.
Înainte de a dell’a fost de suplimente scăpa de complet și dintr-o dată alimente provenite de la animale din dieta lor ar fi dus la o moarte lentă și dureroasă, în principal din cauza lipsei de vitamina B12.
Cu toate acestea, chiar dacă operațiunea fără plante sau animale este posibil, acesta este cu siguranta optima.
Dacă, de exemplu, o dietă pe bază de carne devine mai sănătos asociate și, de asemenea, la o varietate de plante, de asemenea, o dieta bazata pe plante de legume este mai sănătos, dacă integrate cu unele alimente provenite de la animale.
Placa pe care doriți să dea la toți cei care aleg să evite carne din motive etice, de asemenea, că există motive medicale întemeiate, este de a includoere cel puțin ouă și pește gras.
În schimb, cei care decid pentru a exclude din dieta toate alimentele de origine animală, vă recomandăm să acorde o mare importanță și atenție la suplimentele cum am explicat mai sus, pentru a nu crea leziuni ale creierului.

Sursa: …5-creier-nutrienti-in-carne-pește-oua …

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE