Alimente Pentru A Învinge Poftele Alimentare

Un studiu publicat în revista Poftei de mâncare a arătat că un răsunător 97% dintre femei și 67% dintre bărbați lupta împotriva dorinta de alimente. Următoarele sunt câteva idei sănătoase-ciocolata, sarate, dulci, sau crocante.

– Banane acoperite cu ciocolata: ciocolata este l’s prima alimentare, după cum doriți, dar dacă nu vrei degetele lipicioase, cookie-uri, bomboane, puteți încerca acest desert simplu. În acest fel, puteți mânca ciocolată și bucurați-vă de beneficiile nutriționale de o banana. Acest fruct este o’sursa excelenta de vitamina C, vitamina B6, fibre și potasiu. Toate în mai puțin de 180 de calorii!

– Inimi de anghinare: se scurge conținutul de staniu, se condimentează cu ulei de măsline extra virgin d’ulei de masline, suc de la o lamaie proaspat, câteva capere și un vârf de cuțit de sare. Anghinare sunt o sursa buna de acid folic, fibre și satiating, vitaminele C si K si antioxidanti.

– Fistic: ele sunt bogate în proteine, fibre și grăsimi sănătoase, sunt foarte bune pentru gustări. Potrivit unui studiu, cochilii goale ajuta să îți dai seama cât de mult au mâncat, și apoi provoca-l să se oprească.

– Măsline: acestea sunt de neînlocuit, dacă doriți pentru a pune capăt dorința de alimente într-un mod simplu și rapid. Contrar credintei populare, măsline nu sunt bogate in calorii (4 masline negre contin doar 25 de ani!). Vă puteți bucura de soare sau ca un adaos la supe și salate.

– Fructe proaspete: bogat in zaharuri naturale, vitamine, minerale si antioxidanti. Mandarine și clementine sunt usor de coaja, și, desigur, portabil. Două clementine au 80 de calorii și un impresionant 290% de vitamina C.

Articol similar:  Serie de definición : ¿cuántas series para aumentar la masa

– Fructe uscate: prune uscate sunt excelente pentru a stăvili pofta de mâncare și puteți cumpăra, de asemenea, ambalate individual, astfel încât să aducă o gustare sanatoasa in geanta, chiar și atunci când sunteți în deplasare. O porțiune de 4 prune uscate au doar 100 de calorii si 3 grame de satiating fibre.

– Floricele de porumb preparate cu aer cald: 3 cesti de popcorn preparat în acest mod contine doar 90 de calorii si 3,5 grame de fibre. Pentru a le face mai gustoase, puteți pudra cu 2 – 3 lingurite de parmezan.

– Rodie: conține antioxidanți și foarte puține calorii. Puteți mânca singur sau să le adăugați la cereale, iaurt si salate.

– Legume cu un sos gustos: printre legumele alege din morcovi, broccoli, telina; sosuri pot fi substanțe nutritive și proteine, cum ar fi cele bazate pe pui-de mazăre (de exemplu, l’hummus sau fasole neagră.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE