Alimente și Sfaturi Pentru dureri de Stomac

stomac este o tulburare teribil de enervant, și să-l țină departe, ar trebui să încercați mai întâi pentru a identifica alimente și situații care ne fac să suferi apoi; de exemplu, pentru a evita:

• mese copioase;

• mâncărurile prea condimentate;

• alcool;

• bevande gassate;

• alimente prajite sau cu un conținut ridicat de grăsimi;

• se mănâncă în grabă;

• inghiti prea mult aer, împreună cu masa (se întâmplă dacă mănânci repede);

• stres

Dacă are tulburare, încercați soluțiile de mai jos:

1. Bicarbonat de sodiu: este eficient împotriva l’aciditatea din stomac. Doar amestecat o linguriță la o cană de apă călduță.

2. Mere sau suc de mere: fibra de mere facilitează trecerea alimentelor în tractul digestiv. Coaja este bogat în nutrienți pentru plante, numite polifenoli, care ajuta la protejarea mucoasei stomacului (sau mucoasei gastrice). Acest strat poate fi deteriorat de medicamente anti-inflamatorii sau de o bacterie, cum ar fi H. Pylori.

3. Frunzele de anghinare: această legumă conține substanțe nutritive pentru plante utile pentru dispepsie (indigestie) și gastrita. Potrivit cercetării, anghinare, de asemenea, reduce spasticitatea, care merge mână în mână cu sindrom de’intestinului irritale (SII).

4. Ghimbir: de peste 2000 de ani, este folosit în China pentru a trata stomac și greață. Potrivit unui studiu, doar miros a reduce greață după o’anestezie.

5. Papaya: este bogat în enzime care stimulează digestia, cum ar fi papaină și chymopapain. În plus, în formă de fructe proaspete, enzimele de papaina poate fi luat prin l’utilizarea unui supliment, de asemenea, o mare pentru decompensare și ocazional burta. O’ alte caracteristici de papaya sunt proprietățile sale anti-inflamatorii. Într-un studiu randomizat, prin l’utilizarea de fermentat papaya timp de 14 săptămâni, au arătat că acest fruct exotic este foarte eficient în reducerea proteinei C – reactive și l’acid uric (care sunt indicatori de inflamație).

Articol similar:  95% dintre medici nu urmați grevă mâine și vineri, potrivit CESM

6. Ceai sau bomboane de menta: o’de plante medicinale folosite de mii de ani în scopuri medicinale; încurajează mișcările lente ale mușchilor stomacului, ceea ce poate duce la greață sau vărsături. Dacă aveți o senzație de greață, puteți alege între diferite forme de mentă proaspătă, praf, ulei, ceai, sau bomboane. Este recomandat ceaiul de bomboane, având în vedere că acestea pot crește senzația de greață. Un ceai fara cofeina poate calma durerea în stomac, fără calorii. Peppermint este de mare ajutor pentru a l’întreg tractul digestiv, fapt confirmat și de cercetare.

7. alb de Orez sau grâu integral: l’alimente, cel mai important de BRAT (de la’limba engleză: banane, orez, mere/suc de mere, ceai și pâine prăjită) dieta un prieten de-al mamelor, în caz de greață și diaree. Un studiu a analizat care sunt cele mai bune alimente pentru a trata tulburări digestive și orez este o sursa ideala de carbohidrati, datorită digestibilitate ușor și pielea-proprietăți calmante.

pentru a experimenta cu aceste acasă căi de atac, dar, dacă probleme de stomac persistă sau crește în intensitate, consultați un medic.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE