Respiratie urat mirositoare si Sanatatea Dentara

pe L’respiratia urat mirositoare (sau halitoza) poate fi cauzată de diverși factori: obiceiuri proaste a sănătății dentare, consumul de alimente sau alte obiceiuri un pic mai sănătos, dar, de asemenea, poate fi un semn al altor probleme de sănătate.

cum este mâncarea influențează l’respirația?

în principiu, toate produsele alimentare consumate începe să se fi rupt în gură. Alimentele sunt digerate, absorbite in sange si apoi transportat la plamani si apoi la respirație. Dacă alimentele pe care le consumam au un miros puternic (cum ar fi usturoiul sau ceapa, mirosul este acoperit doar temporar de o periuta de dinti, ata dentara si apa de gura. L’mirosul nu va merge departe până la alimente nu va fi trecut complet prin corp.

de Ce obiceiuri proaste de igienă orală cauza respiratia urat mirositoare?

Dacă nu-l utilizați de zi cu zi pentru a perie și ata dentara, particulele alimentare pot rămâne în gură, promovarea creșterii bacteriene dintre dinți, în jurul gingii si pe limba. Aceasta este cauza de’respiratia urat mirositoare. De asemenea, ape de gură antibacteriene sunt utile pentru a reduce bacteriile.

de Asemenea, bacteriile pot cauza respiratia urat mirositoare, chiar dacă proteza nu a fost curățat în profunzime.

Fumatul sau mestecatul tutunului poate afecta respirația, că petele de pe dinti, reduce capacitatea de a gusta alimente si irita gingiile.

care sunt problemele de sănătate asociate cu l’la respiratia urat mirositoare?

O respiratie urat mirositoare sau persistente gust rău în gură poate fi un semn de o afectiune a gingiilor. Guma boala este cauzata de acumularea de placa pe dinti. Bacteriile determina formarea de toxine care irita gingiile. Dacă nu este tratată, boala a gingiilor poate deteriora gingiilor și l’maxilar.

Articol similar:  Balonare Abdominala: 7 Remedii Pentru A Le Învinge

Alte cauze pot fi de l’utilizarea de aparate sau proteze dentare mal-funcționare, infecții drojdie în gură și carii dentare.

pe L’respiratia urat mirositoare poate fi, de asemenea, cauzată de o boală, xerostomie (gura uscata), care provoacă uscarea gurii. Saliva este necesar să se mențină umed gura, neutraliza acizii produși de placa bacteriană și spălare departe celulele moarte care se acumuleaza pe limba, pe gingii si pe interiorul obrajilor. Dacă nu eliminate, aceste celule se descompun și că l’halitoza. Gura uscata poate fi cauzata de efectele secundare care rezultă din’utilizarea de medicamente, probleme cu glandele salivare sau de respirație continuă prin gura.

Multe alte boli pot cauza l’halitoza. Aici sunt câteva exemple: infectii ale tractului respirator (cum ar fi pneumonia si bronsita), diabet zaharat, reflux acid, probleme cu ficatul sau rinichii.

Ce puteți face pentru a preveni l’la respiratia urat mirositoare?

pe L’respiratia urat mirositoare pot fi reduse sau prevenite dacă:

• practica buna igiena orala. Trebuie să se spele pe dinți de două ori pe zi cu pasta de dinti cu fluor pentru a elimina resturile alimentare si a placii. Nu uita pentru a utiliza apa de gura si ata dentara si înlocuiți periuța de dinți la fiecare două sau trei luni. Proteza ar trebui să fie eliminate noaptea și curățate temeinic înainte de a fi utilizate în dimineața următoare;

• du-te la dentist în mod regulat, cel puțin de două ori’an. Dentistul poate practica ca o curatare profesionala a dintilor, si de a detecta si trata problemele care cauzeaza respiratia urat mirositoare, cum ar fi boala de mestecat și gură uscată;

Articol similar:  La Malva contra el estreñimiento

• renunțe la fumat și guma de produse din tutun. Dacă nu te poți lăsa singur, cere ajutor de la un medic;

• bea o mulțime de apă. Acest lucru ajută pentru a ține gura umedă. Guma de mestecat (de preferat fara zahar) sau suge pe bomboane (de preferat fara zahar) stimuleaza producerea de saliva, care este util să se spele particulele de alimente și bacteriile.

Care au grija de l’halitoza?

În cele mai multe cazuri, medicul dentist este capabil să detecteze și să trateze cauzele’respiratia urat mirositoare. Dacă se stabilește că gura ta este sănătoasă și l’miros nu dentare poate recomanda să consultați medicul dumneavoastră sau un specialist pentru a determina l’sursa problemei și să înceapă un plan de tratament.

Ce produse pot fi folosite pentru a elimina l’la respiratia urat mirositoare?

puteți achiziționa apa de gura-the-counter pentru a elimina hassle, dar vă rugăm să păstrați în minte că multe dintre aceste produse, de obicei, oferă doar un ajutor temporar, care este, pur și simplu masca l’miros neplăcut. Cu toate acestea, există produse antiseptice pe piață, care nu pur și simplu masca l’miros, dar distruge germenii care cauzează l’la respiratia urat mirositoare. Este mai bine pentru a evita diy și cere un dentist.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE