Feci Verde Scuro

În cursul vieții, se poate întâmpla să rețineți modificările în consistență și în culoarea de fecale: în acest articol, vom trata în special în cazurile în care acestea devin de culoare verde inchis.

care sunt cauzele de schimbare?

fecale de culoare verde închis poate fi o condiție cu caracter temporar sau permanent. Dacă acest fenomen are loc pentru o perioadă lungă de timp, sau reapar, poate fi necesar să se solicite asistență medicală.

fecale de culoare verde închis, apar mai ales atunci când organismul a venit in contact cu o substanță care are un efect semnificativ asupra sistemului digestiv. În unele ocazii este o reacție care este complet inofensiv, ca urmare a unui nutrient sau chimice luate cu alimente, dar ar putea fi, de asemenea, un semnal de „avertizare”, de care organismul are o reacție negativă decât ceva care a fost ingerat. Atunci când acestea apar fecale verde, în același timp, este important să se acorde o atenție la alte simptome care ar putea fi prezente, pentru a determina dacă ar trebui să fie necesar pentru îngrijiri medicale. De exemplu, dacă aveți frecvente fecale verde, se consulte cu medicul dumneavoastră, este important să vă asigurați că aveți o’infecție bacteriană în curs.

Ce poate provoca scaun de culoare verde

consumul excesiv de legume cu frunze, din fier sau alimente care conțin coloranți.

-O cantitate excesivă de legume cu frunze verzi in dieta poate provoca transformarea scaun în culoare verde: spanac, salata verde, broccoli sau chiar mazăre printre principalele „responsabile”. Aceasta nu este o condiție periculoasă, dar este un semnal că organismul trimite să „comunice” pe care le iau mai multe substante nutritive decat cele care se pot folosi de fapt.

Articol similar:  → 8 Principalele Simptome de Gaze 【ACTUALIZAT】

-Un consum mare de suplimente de fier poate avea un efect similar asupra organismului. S-ar putea transforma culoarea de scaun în verde, dar, de asemenea, în foarte inchisa la culoare.

-Puternic, coloranți alimentari sau alimente imbogatite poate determina organismul să emită scaun de culoare este de culoare verde închis. Unele persoane sunt mai sensibile la acești coloranți, ceea ce le face mai susceptibile de a dezvolta scaun de culoare atunci când se consumă alimentele preambalate care conțin aceste ingrediente.

-Medicamente: unele medicamente, cum ar fi laxative sau antibiotice poate provoca schimbarea. Unele laxative, de exemplu, munca la digestia alimentelor să se deplaseze prin sistemul mai rapid, cu efect de scădere a absorbției de substanțe nutritive. Antibioticele pot ucide, de asemenea, unele dintre bacteriile care cresc in mod natural in sistemul digestiv, care pot fi cauza de modificare a culorii de scaune. Aceste efecte secundare ar trebui să fie limitată, și încă termine odată ce corpul se obisnuieste cu droguri, sau când se va opri folosind-o.

sugari care au această condiție de scaun poate fi suferă de o lipsă de bacteriile intestinale. Dacă un copil este alimentat doar de san poate nu s-au dezvoltat anumite bacterii din sistemul digestiv care in mod normal ajuta la digestia alimentelor. Cu toate acestea, dacă copilul a primit doar l’de alimentare cu produse artificiale, s-ar putea veni la lipsa de conținut ridicat de grăsimi, care de obicei are laptele matern. Artificiale produse ajuta la digestia laptelui matern, iar absența lor ar putea duce la scaun de culoare este de culoare verde închis. Copii la care trebuie sa urmeze o dieta cu lichide clare poate dezvolta, de asemenea, verde fecale sau în vrac, în funcție de cât de corpul lor reacționează la lipsa de alimente solide.

Articol similar:  Granturi Dizabilități disponibil la un viitor mai bun contribuție publică

Diarrea mormânt

Care suferă de diaree severă pot dezvolta în scaune de culoare verde inchis. Acest lucru este pentru că mâncarea nu este rupt în jos în mod corespunzător, pentru că de dificultate în digestia, provoacă sindrom de malabsorbție de nutrienți care au fost luate. Dizenterie pot fi, de asemenea, cauzata de o infectie bacteriana care afecteaza tractul digestiv, care poate fi pur și simplu o cantitate excesivă de colonii bacteriene în sistemul natural, dar, de asemenea, chiar și o infecție cu bacterii periculoase precum salmonella.

Sindromul dell’sindromul de colon iritabil (IBS)

sindromul de’de colon iritabil pot provoca schimbarea culorii în timpul unui atac. Chiar colita ulcerativa poate provoca o reacție similară. O digestie dificilă, mai ales după consumul de anumite alimente, cum ar fi alimentele condimentate sau mare conținut de gluten, poate fi simptome suplimentare care confirmă că vă sunt suferă de oricare dintre aceste condiții. În cazul în care, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră, astfel încât să puteți fi prescrie tratamentul necesar pentru a minimiza riscul de rănire.

Diagnosticul și Tratamentul de fecale, de un întuneric de culoare verde

În cele mai multe cazuri, nu este necesar să se solicite asistență medicală pentru fecale decolorate. Cu toate acestea, dacă condiția a fost să persiste timp de mai multe zile, mai ales în cazul în care scaunul par să fi mucus, sau dacă erau urme de sânge, sau chiar dacă acestea ar trebui să fie foarte lichid, atunci ar putea fi necesar să se solicite asistență medicală. Cele mai grave condiții pot fi, de asemenea, însoțită de dureri rectale, atacuri de constipație, meteorism, febra, indigestie sau pierderea poftei de mâncare. Devine, prin urmare, esențial să se acorde o atenție la toate simptomele și să le descrie cu atenție de medicul dumneavoastră pentru a ajuta la stabilirea unui diagnostic cât mai în dreapta.
În cazul în care nu a fost nevoie de a recurge la interventii chirurgicale pentru a fecale de culoare verde închis, medicul va prescrie o serie de teste pentru a determina cauza problemei, în timp cere o proba de scaun pentru a verifica prezența de bacterii sau contaminanți care pot afecta sistemul digestiv. De asemenea, analizele de sânge pot fi, de asemenea, util pentru a determina dacă sunt suferă de’infecție. Dacă simptomele pot fi severe, se poate recurge la mai multe examene în profunzime, cum ar fi un x-ray sau o colonoscopie, pentru a vă ajuta să determina dacă sunteți care suferă de o boală cronică, cum ar fi, de exemplu, de la OI.

Articol similar:  Pentru a afla mai multe despre beneficiile comparativ cu grijă de copii în Chicago

atunci Când sunteți care suferă de orice tip de colorație în fecale este, totuși, important să rămână hidratat: acest lucru va ajuta organismul pentru a reveni la obiceiurile intestinale normale în cel mai rapid mod, ajutând pentru a se asigura că nu veți deveni deshidratat în timpul unei boli. Dacă simptomele sunt în curs de desfășurare, medicul poate recomanda schimbari in dieta pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului. Există, de asemenea, medicamente care pot fi, de asemenea, necesar, dacă sunteți care suferă de o infecție bacteriană sau tulburări digestive.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE