11 Mituri Care Te Fac Sa Pierzi In Greutate

în lume variată de pierdere in greutate diete si planuri de alimentare, este de multe ori plin de mituri și percepții greșite: de multe ori, ceea ce se crede a fi adevărat este de multe ori l’s exact opusul.
În articolul de mai jos vom arunca o privire la 11 alimente “dieta”, care, în schimb, face chiar ai pus pe greutate.

1. Cereale pentru micul dejun

La mult discutata cereale, care umple întregul benzi în supermarket-uri, sunt chiar printre cele mai rele alimente cu prima masa a zilei, care, amintesc, este, de asemenea, cele mai importante.
Faptul este că, aceste alimente gustoase, acestea sunt aproape toate adaos de zahăr și carbohidrați rafinați, autentic combinație este mortal pentru grăsime.
Începe ziua cu un mic dejun de cereale are efectul de a ridica nivelul de vârf de zahăr și insulină care circulă în organism: apoi, atunci când, câteva ore mai târziu, valorile se va stabiliza din nou, neplăcut efect va fi că sistemul metabolic, concepute pentru a arde carbohidrati, se va produce clasic senzatia de foame va fi potolit doar cu aportul de alti carbohidrati. Este un eșec, care are efecte foarte negative, mai ales pentru oamenii care doresc sau au nevoie de a pierde in greutate.
Principalul sfat este să întotdeauna citiți cu atenție etichetele de pe ambalaj: veți găsi că cele mai multe cereale, chiar și cele promovate ca “low-fat” sau “integrantă” pe ambalaj, de obicei, au adaos de zahăr și/sau îndulcitori. În dimineața, după trezire, este perfect logic și normal să aibă un apetit bun, pentru care este necesar un mic dejun bun, dar este necesar de a alege produsele alimentare, care este mai puțin prelucrate sau tratate pot fi, și care conțin proteine, cum ar fi, de exemplu, ouă și legume. Dacă nu să consume cereale, cel puțin este mai bine să alegeți produse care au procentul de zahăr cât mai scăzut posibil.
În rezumat: majoritatea cutie de cereale aduce „o zestre” o cantitate considerabilă de zahăr și carbohidrați rafinați, care duce inevitabil la creșterea în greutate.

2 . Sirop de Agave

așa-numit „nectar de agave” (sau sirop) este comercializat ca o alternativă naturală la zahăr și siropuri de fructoză. Faptul este, totuși, că acest lucru nu este un aliment atât de sănătos: în unele moduri poate fi chiar mai dăunătoare zahăr. Unul dintre principalele motive pentru care zaharuri albe sunt atât de nesănătos este faptul că, așa cum deja a specificat anterior, intra rapid în circulație în organism și conțin cantități excesive de fructoză. Pentru care, întrucât zahăr conține, în medie, un procent de 50% fructoză, sirop de agave poate ajunge să conțină până la 70-90%. Desigur, cantități moderate de fructoză-conține fructe este bine, dar este clar că medicamentul procentele sunt excesiv poate avea efecte foarte negative asupra sănătății, atât pe termen scurt și pe termen lung. De exemplu, să ia în mod regulat cantități mari de fructoză poate determina organismul să facă o adevărată „rezistență” la insulină, mai ales în prezența unor procente de cronic ridicat rezervele de grasime. Consumul excesiv de această substanță ar putea cauza creșterea nivelului de trigliceride, cantități mari de zahăr în sânge, efecte nocive asupra colesterolului, obezitatea în zona abdominală, și atât de multe alte complicatii la nivelul metabolismului. Dacă se utilizează sirop de agave in loc de zahar, sunt convinși să facă un lucru bun pentru echilibrul organismului, acesta este doar cazul cu mine. Alternativa este întotdeauna să citiți cu atenție etichetele de pe produse, să prefere îndulcitori naturali și care au cel mai mic procent de fructoză poate, de exemplu, cele derivate din stevia.
Să recapitulăm: siropul de agave conține chiar și mai multă fructoză decât zahărul rafinat cu sirop de fructoză. O consumul excesiv de fructoză este în mod clar responsabil pentru diferite probleme legate de greutatea corporală, cum ar fi obezitatea și diverse tipuri de boli metabolice.

Articol similar:  Iepure marinat la cuptor. Reteta pentru femeile gravide

3. Panoul integrale

produsele din grâu integral sunt adesea menționată ca o alternativă sănătoasă la graminacei bine. În realitate, este parțial corect, deoarece integrală de grâu este, de fapt, “mai puțin rea” decat celalalt. Cu toate acestea, una dintre principalele probleme care implică majoritatea dintre alimentele așa-numita integral, este că ei nu sunt într-adevăr făcute de cereale integrale: ea este un truc de marketing. Faptul este că, în aproape fiecare produs de pe piață, cu excepția a foarte puține alternative, boabele au fost zdrobite pentru a forma o făină fină, care, dacă o parte este mai ușor de digerat, alte transmite vârfuri înalte de zahăr în sânge aproape la fel de cereale rafinate. în fapt, analiza arată cât de paine integrala are un indice glicemic (unitatea de măsură a vitezei la ce alimente provoca piroane de zahar in sange) este mare, aproape ca pâine albă normală. De pâine integrală de grâu ar putea conține un pic de ‘mai multe fibre și, în unele produse, chiar mai multe substante nutritive, dar nu c’e într-adevăr nu atât de mult diferența la nivelul metabolismului. De asemenea, grâu (integrale sau rafinate), nu conțin nici un element nutritiv special pe care le puteți lua, chiar și în cantități mai mari, consuma alte alimente. Cu siguranță există câteva soiuri de cereale care pot contribui la menținerea stare bună de sănătate, intoleranțe alimentare, dar, în general, nu este așa. Multe cercetări medicale arată că consumul de grâu ar putea aduce chiar și probleme de sănătate, în special în ceea ce privește persoanele cu alergii alimentare.
În rezumat: așa-numita pâine integrală de grâu este aproape niciodată realizate cu cereale integrale reale. Deoarece concentrația de vârf de zahăr din sânge la fel de repede ca pâinea albă, și poate contribui la diferite probleme de sănătate.

4. Musli

Dacă musli este pregătit cu ingrediente reale, desigur, este un aliment sănătos, care contribuie la o sănătate bună, dar, în aproape totalitatea de ambalaje, există aceeași problemă care este găsit în cele mai multe alte așa-numitele „produse alimentare de sănătate”. Problemele încep în momentul în care producătorii care pregătesc și pachetul de mâncare, face producția de masă, deoarece alimentele sunt modificate pentru a reduce drastic proprietățile benefice care conțin în mod natural. Musli contine unele ingrediente sănătoase, cum ar fi ovăz și fructe uscate, dar, citind eticheta de pe ambalaj, veți descoperi că acesta conține zahăr și semințe oleaginoase, alune și migdale, o combinație care induce un consum excesiv. Este evident, prin urmare, că acest lucru nu este un aliment este cu adevărat „sănătos”.
Să recapitulăm: granola este de multe ori extrem de procesate, conține zahăr și ulei de adăugat. Este foarte energic și poate cauza un consum excesiv.

5. Gli yogurt “magri”

iaurt este aproape unanim considerată ca fiind un aliment sănătos, și într-adevăr ar fi. Cu toate acestea, problema care apare este faptul că cele mai multe dintre iaurt vândute în implementări mari este da, iaurt scăzut de grăsimi, dar este de multe ori foarte procesate, cu piese care nu sunt sanatoase. Atunci când producătorii de produse alimentare elimina de grăsime din alimente, aproape toate au un gust groaznic. Este pentru că sunt aproape forțat să adăugați o varietate de alte substanțe pentru a compensa această problemă. În cazul specific de iaurt, citind lista de ingrediente de pe ambalaj, se pare că conțin zahăr, sirop de fructoză sau cu un alt tip de îndulcitori artificiali. În plus, studii recente arată că grăsimile saturate, desigur, ar fi, în realitate, inofensiv… În concluzie, pregătirea de iaurt implică o privare substanțe care nu m-a durut, doar pentru a fi înlocuit cu ceva care este mult, mult mai rău. Se crede de asemenea că conținutul de grăsime în latticin contribuie la’obezitate. Regretabil faptul că un studiu a arătat cum un eșantion de persoane sunt monitorizate, care au mâncat în mod regulat a produs mai multe lactate, nu au devenit obezi într-un procent mai mare pentru cei care nu au consumat.
Pentru a rezuma: Este mai bine să mănânce iaurt, „real”, care cu grăsime naturală, încercând să evite acele subtiri, cum sunt aproape toate privată, în timpul diferitelor procese de fabricație, de elemente care în realitate nu sunt atât de nesănătoase ca este mereu a crezut în toți acești ani, pentru a fi apoi adăugat la substanțe care sunt poate chiar mai rău pentru sănătate.

Articol similar:  Studiile științifice arată că Rivotril ucide mai mulți oameni decât Heroina și Cocaina

6. Salata de pansamente, comerciale

legume sunt universal recunoscut ca un aliment este foarte sănătos. Conține concentrații mari de elemente nutritive, antioxidanti, fibre solubile si multe alte elemente: pentru toate aceste motive, salatele sunt de obicei foarte sănătos mese. Cu toate acestea, mulți oameni nu le place, sau nu „suficient”, aroma dulce de diferite legume, și așa mai adaugă o serie de condimente la fel. Problema este mereu aceeași: de multe ori cele mai multe dintre condimentele de afaceri este, de asemenea, realizate cu ingrediente care se nesănătoase, cum ar fi, de exemplu, l’ulei de soia si sirop de fructoză. Prin urmare, este recomandat să prefere condimente naturale și sănătoase, ca de exemplu uleiul de măsline extra virgin, otet si alte condimente nu se schimba. Am adăuga, de asemenea, faptul că diverse sosuri pentru salate sunt de obicei bogate in calorii, și este ușor care ar putea abundă în uz, și răul a fost făcut.
În rezumat: de cele mai multe sosuri pentru salate pe care le găsiți în supermarketuri contin ingrediente nesanatoase ca în sirop de fructoză și ulei de soia: mult mai bine să utilizați ingrediente simple, naturale, ca simplu ulei de măsline extra virgin.

7. Suc de fructe

suc de fructe este considerat sănătos și hrănitoare. Restul este extras din fructe, nu? De fapt, nu întotdeauna. De multe ori, citind mese de ingrediente aplicat pe ambalaj, “suc” este de fapt doar aroma de fructe cu apă cu zahăr. Chiar, ar putea fi aproape numai produse chimice care pot recrea aroma de fructe, cantități mari de apă cu zahăr. Chiar dacă ar fi posibil să aibă un suc de fructe, „real”, are 100% într-un mod natural, nu ar fi problema de gust. Cum pentru iaurturi, de multe ori de substanțe nutritive sunt eliminate în favoarea corectori și aditivi. Întregul fruct conține o cantitate variabilă de la specie la specie , de zahăr, dar este „păstrat” toate’în interiorul pereților celulari și fibroase, cu rezultatul că, odată consumate fructe, încetinirea eliberarea în sânge. Dar suc de fructe este diferit: acolo’este nici fibre, nici o rezistență care implică mestecat și că nimic nu împiedică atunci când el presupune eliberarea unor cantități uriașe de zahăr într-un pumn de secunde. O ceașcă de suc de d’portocaliu conține procentul de zahăr egală, dacă nu superioară, la două portocale întreg. Conținutul de zahăr din suc de fructe, în realitate, este apropiată de cea a mult-vituperate-bauturi indulcite, cum ar fi Coca-Cola. Soluția? este foarte simplu: mănâncă o mulțime de fructe și pentru a evita sucuri de fructe, dacă sunteți încercarea de a pierde in greutate.
Rezumat: sucul De fructe conține cantități mari de zaharuri, dar nu mai are fibre de fructe din care (poate) este de a veni.

8. Bibite dietetiche

Unul dintre lucrurile mai simplu și imediat că cele mai multe dintre persoanele care se luptă cu o dieta pierdere în greutate nu este că ei înlocuiți băuturile carbogazoase și dulci cu alte definit „dietetice”: în fapt, acesta este un mod rapid și eficient pentru a ajuta la reducerea de zahăr cantitatea de calorii luate în timpul zilei. Cu toate acestea, cercetările medicale nu au dovedit că toate acest lucru aduce, de fapt, pentru a pierde in greutate: diverse probe monitorizate de oamenii care au înlocuit băuturi carbogazoase și îndulcit cu cele dietetice nu ajuta de beneficii mari în comparație cu celelalte. Explicația poate consta în faptul că îndulcitorii artificiali au tendința de a stimula pofta de mancare, la unele persoane, chiar dacă acestea nu conțin calorii, poate duce la consumul de cantități mari de alte alimente care nu conțin. Asta a spus, mulți oameni pot pierde in greutate prin consumul de sucuri dietetice în loc de cele obișnuite, dar, probabil, un lucru apare mai ales pentru că te schimba, de asemenea, toate celelalte obiceiuri alimentare greșite. Pentru restul, acest lucru depinde de’individuale. În și de la sine, doar trecerea la băuturi dieta nu afectează cu privire la efectele de pierdere in greutate diete și chiar, în anumite cazuri, se poate chiar face lucrurile mai rău.
Pentru a rezuma: băuturi îndulcite artificial, nu conțin zahăr și calorii, dar unele studii arată că poate stimula foamea.

Articol similar:  Fimmg pe convenție, nu este un motiv pentru a lovi

9. Alimente „eco-friendly” prelucrate

La diverse alimente numite „organice” și cereale integrale sunt excelente, dar, transformat, cu siguranță, nu poate fi descris ca fiind „organice”. Citirea cu atenție a etichetelor de ingrediente, de exemplu, multe dintre aceste baruri, de asemenea, numit „de înlocuire masă”, dar, de asemenea, aceleași biscuiti, diverse gustări, etc, puteți vedea imediat că, în realitate, nu sunt foarte diferite de toate celelalte alimente procesate. Sigur, conțin, de exemplu, substanțe care sunt mai sanatos ca de trestie de zahăr în loc de zahar normal, dar problema este că ficatul nu se observa diferenta. În cele din urmă, biologice zahăr produce în metabolismul în aceleași efecte de cel normal. Apoi, e bine să mănânce alimente integrale, dar cele cu un singur ingredient (chiar mai bine organice, dacă vă puteți permite), evitând prelucrate alimente organice.
În rezumat: deși toată alimente organice, acestea sunt sanatoase, pentru cea mai mare parte dintre ele se transformă cu ingrediente nesănătoase și zahăr.

10. Cutiile de fructe și semințe uscate

de Obicei, pachetele sunt în vânzare în supermarket-uri conțin fructe uscate, nuci sau alune, uneori împreună cu ciocolată și cereale. Acest lucru este, fără îndoială, o gustare, foarte energic: fructe uscate conține o mulțime de zahăr concentrat, în plus față de menținerea toate grasimile din fructe. Pentru acest motiv, fructe uscate este mare atunci când există o nevoie de o „reîncărcare” instant de energie, ca de exemplu atunci când sunteți drumetii. Faptul este că cei mai mulți oameni, mai ales cei care trăiesc în lumea occidentală, toată această energie, deci nu am nevoie de absolut. În plus, amestecuri de fructe uscate sunt bogate in carbohidrati si grasimi, în același timp, care, după cum deja s-a explicat anterior, este o combinație dăunătoare dacă sunteți încercarea de a pierde in greutate. Asta a spus, fructe uscate este ok daca nu exagerezi cu consumul.

în Rezumat: fructe uscate este foarte energic si cu siguranta este o gustare mare pentru toți oamenii care au nevoie de ea. Cu toate acestea, în cazul în care au fost sub un regim alimentar pentru a pierde in greutate, combinate conținutul de glucide și lipide împreună este rău pentru succesul pe plan alimentar.

11. „Junk” alimente, chiar dacă fără gluten

în Conformitate cu multe studii și cercetări sunt multe și tot mai mare de oameni care sunt în mod activ încercarea de a reduce cantitatea de gluten din dieta lor. Desigur, marii producători de alimente au dat seama că într-o grabă, și au început să umple rafturile din supermarket-uri cu ce mai largi game de produse, „înlocuire” de alimentele contin gluten. Problema este că substanțele care sunt folosite pentru a prepara diverse alimente, care ar trebui să înlocuiască gluten, sunt de obicei de carbohidrati, extrem de rafinat, și/sau zahăr, și, de asemenea, o gamă întreagă de diferite produse chimice. Dacă aveți intenția de a elimina glutenul din dieta, ar trebui să selectați produsele care sunt libere, desigur (cum ar fi plantele și animalele) și alimente cu gluten prelucrate. Mâncarea „junk”, în ciuda cuvântul “gluten” pe eticheta, este întotdeauna mâncare, „junk”.

Riferimento tradotto: …11-dieta-alimente-care-face-te-fat …

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE