15 Moduri De A Pierde In Greutate Rapid

În acest articol sunt cuprinse mărturii ale unor oameni care au reușit să-și piardă 5, 15, 25 kg cu dispozitive mici.

1. „Am fost folosit pentru a manca la un restaurant, de nouă ori pe săptămână. Mă limitez doar o dată pe săptămână și comanda o’salata de pui la gratar, in loc de o farfurie mare de paste, am reușit încă să-și piardă 10 kg într-o lună” – a spus Kerri Butler, Joplin (Missouri).

2. „Mi-am atins scopul atunci când am încetat de a cumpara snacks-uri de la supermarket”, a spus Heather Del Baso, Worcester (Massachusetts).

3. „De obicei, am sărit peste micul dejun, dar acum consumul este întotdeauna în jurul valorii de 300 de calorii, cu un amestec de proteine și cereale integrale. Acest lucru îmi permite să țină sub control foamea mea și gust mai puțin pe tot parcursul zilei. În puțin peste un an mi-am pierdut aproape 30 de kg”, a spus Bo Hale, Tulsa (Oklahoma).

4. „Încerc să fac o po’ exercițiu, cât mai curând posibil. De exemplu, eu fac abdomene in timpul reclamelor și dans în timp ce eu spăl vasele. Așa că șterge excesul de calorii nu ronțăi ceva în fața TELEVIZORULUI. Hainele tale se va potrivi mai bine pentru corpul meu si sunt mult mai tonifiat decât oricând”, a dezvăluit Megan Tiscareno de Hammond (Indiana).

5. „M-am lăsat de fumat și, în același timp, m-am înscris la o sală de gimnastică. Mi-am pierdut 16 kg în trei luni”, a declarat Leila Fathi, Memphis (Tennessee).

6. „Am curățat bine pentru cămară. Am înlocuit unele produse (cum ar fi inghetata) cu gustări și scăzut de calorii. Acum sunt mult mai slabă decât atunci când aveam doi copii mici, a declarat Lori Feldman de nucă de Cocos Creek, Florida).

Articol similar:  Femeile lobas și fluxul de energie noi

7. „După locul de muncă, de obicei, cenavo cu colegii, cu o bază de alimente prajite. Apoi ne-am schimbat obiceiurile. În loc de a trece de noapte, am început să merg afară, să alerge sau să meargă pe jos. Un an mai târziu mi-am pierdut 18 kg – Ellen Setzer, Cleveland (Ohio).

8. „M-am umplut de l’Ipod de melodii care mă fac să vreau să fug în sala de gimnastică. Melodii care insufla energia cu care ma antrenez mai mult. După două luni mi-am pierdut 5 lire sterline și a redus picioare”, a spus Kara Marshall de York (Maine).

9. „Prin adăugarea de legume la alimentele pe care-I iubesc, cum ar fi pizza cu rucola și ardei verde, am saturate atât de mult să nu aibă loc de cartofi prajiti si desert. I-am spus la revedere de la bine-4 dimensiuni!” – relevat Nicola Mondestin din New York.

10. „Când am vrut să mă întorc în blugi skinny, am început să alerg pentru 20 de minute, în timpul pauzei de prânz. În două luni am slăbit aproape 10 kg. Blugi? Acestea sunt prea mari acum! – spune Lauren Ricin, de Anniston (Alabama).

11. „Yoga mă ajută cu relația mea cu alimente și corpul meu. Am practica de mai multe ori pe săptămână, și acum mă pot opri din mâncat atunci când acestea sunt îndeplinite. În cele din urmă, celulita este plecat, a spus Jessica Nicklos Morgantown (Virginia de Vest).

12. „Când am intrat într-un fast-food, de obicei, ordinavo un meniu mare. Acum sunt multumit de comanda doar un singur produs: o porție mică de chipsuri sau un pachet de 6 nuggets de pui. În acest sens, am pierdut șapte kilograme în șapte săptămâni – spune Miranda Jarrell, Birmingham (Alabama).

Articol similar:  Vom juca romani. Calea în familie în Toledo

13. „A face gustări sănătoase cu morcovi sau piure, pot sa-mi ofer o bucată de ciocolată și o sticlă de vin în fiecare seară. Mi-am pierdut 10 kilograme în trei luni – spune-Elaine Higginbotham, Fort Worth, Texas.

14. „Acum două luni am fost la o clasa de Zumba de doua ori pe saptamana. Acestea sunt dansuri tonul muschii, mai ales cele de la picioare, și dell’abdomen. Cu 5 kg mai putin, am ajuns aproape de scopul meu”, spune Morgan Howe, din New York.

15. „Am de gând să du-te pentru o plimbare cu cainele meu in fiecare zi, chiar și la doar 10 minute de plimbare în jurul valorii de’clădire. Atunci când vremea este oribil, entuziasmul ei îi încurajează să iasă. Am pierdut aproximativ 22 kg l’, anul trecut – spune Jamie Altholz, Denver (Colorado).

Sursa: … 16 Moduri de a Pierde in Greutate Rapid …

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE