Anxietate: Vindecare Cu Yoga

Este definit ca una dintre cele mai moderne rele vorbim de anxietate. Sunt într-adevăr numeroase oameni peste tot în lume, cu un temperament anxios, care, printre altele, implică de multe ori o tendinta de a simti ca copleșit, dacă nu de fapt care suferă de real anxietate, depresie sau fățiș. Tratament pentru a atenua aceste probleme psihologice, care, cu toate acestea, anulează și face dificilă viața normală, au fost întotdeauna doar două: să ia anumite medicamente sau de a recurge la psihoterapie. Cu toate acestea, studiile medicale recente sugerează, de asemenea, alte tratamente “alternativ”, inclusiv yoga, care vă poate ajuta în gestionarea simptomelor legate de anxietate membre.

aviz favorabil vine, de asemenea, de mai mulți experți în domeniu, care se ocupă cu precizie depresie, anxietate sau stres, care a susținut că yoga poate fi o practică foarte util. În practică, pentru a observa, din punct de vedere științific, yoga, considerând-o ca o modalitate terapeutică, a evidențiat faptul că sănătatea mentală și fizică sunt nu numai strâns interconectate, dar sunt de fapt complementare una de alta, atunci când scopul este comun. În plus, practica yoga are grijă de trup și suflet, fără a crea riscuri sau contraindicații specifice, pe scurt, se pare că este într-adevăr benefic pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate.

Oricine care a participat la vreun curs de yoga știe că practicile sunt diverse și progresivă, de la eforturile de „dulce” și ritm lent, până ajungi la exercițiile cele mai provocator punct de vedere fizic. Numitorii comuni în toate diferite niveluri de practica yoga, cu toate acestea, sunt mereu aceleași: poza fizice (asana), respirație controlată practicat de asane și o scurtă perioadă de relaxare sau de meditație.

Articol similar:  Deci suntem cu toții pre-diabetic?

La scoala medicala de la universitatea Harvard a raportat recent că studiile medicale efectuate pentru a verifica dacă l’eficacitatea yoga ca un tratament pentru sănătate mintală cu toții de acord în faptul că yoga poate reduce într-adevăr exagerată sensibilitate la condiții de stres, și, prin urmare, să fie utile atât pentru a reduce l’anxietate și depresie.

se Pare că practica de yoga pentru a reduce, în special, percepțiile de stres (și, prin urmare, anxietate care derivă din ea) pe care corpul nostru și mintea noastră să adopte ca „reacție” la fel, reducând, în același timp, l’excitării fiziologice (cum ar fi, de exemplu, l’creșterea neplăcut ritmului cardiac sau respirație).

Cei mai mulți cercetători sunt de lucru pentru a înțelege mai bine cum să funcționeze practica yoga pentru a îmbunătăți starea’spirit.

Un studiu German publicat în 2005, a monitorizat și verificat ca un eșantion de femei care au practicat 90 de minute de yoga pe săptămână, au beneficiat de niveluri mai scăzute de stres perceput, de a merge în mod automat pentru a reduce depresia și anxietatea, în timp ce în același timp, mai multă energie și o mai mare bunăstarea generală decât femeile care nu au practicat yoga.

În concluzie: deși poate fi adevărat că beneficiile yoga pentru l’starea de spirit și de sănătate mintală poate fi destul de similar cu cel care oferi, de asemenea, alte tehnici de exercitii fizice si de relaxare, deoarece l’balanța de respirație și stretching, relaxare și efort fizic care practica yoga implică este un unic și autentic remediu pentru a oferi beneficii pentru minte, trup și suflet.

Articol similar:  Dezvolta o tehnica de a elimina componentele naturale de creveți care provoacă alergii

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE