Arsuri La Stomac, Depinde De Ce?

sentimentul clasic de ardea stomacul, de multe ori, sau în mod regulat, aceasta afectează un număr imens de oameni, ar putea fi un semn de probleme digestive precum gastrita, reflux gastroesofagian, alergii alimentare sau intoleranta alimentara, sau chiar stres emoțional. Acest articol discută despre diverse cauze, diagnostic și tratamente pentru a trata această problemă este atât de răspândită.

Cum funcționează stomac

stomacul este un organ muscular în formă de „J „, situat în cavitatea abdominală între l’s esofag și intestinul subțire. Două dintre principalele funcții ale stomacului sunt cele de a primi alimente de la sfincterului esofagian, și apoi extinde pentru a păstra alimentele. Stomacul secreta, de asemenea, enzime și acizi care ajuta in procesul de digestie. pepsina este o enzimă care stomacul secreta, care servește pentru a digera proteine, în timp ce pentruacid clorhidric este o secreție a stomacului, care ajută la eliminarea bacteriilor dăunătoare și pentru a menține buna echilibrul PH-ului.
În stomac, alimentele se amestecă cu apă și sucuri digestive, în scopul de a reduce același în particule mai mici numite chimoterapie. Dupa acest proces, totul se va muta în intestinul subțire prin sfincterului pylori, situat la’sfârșitul stomac, și apoi spre l’în intestinul subțire.

Cauzele senzație de arsură în stomac

există multe condiții care pot contribui la o senzație de arsură în stomac: o istorie și un sondaj de simptome sunt elemente importante care medicii folosesc pentru a determina ceea ce este cauza acest simptom dureros. Aici sunt unele dintre cele mai frecvente motive care pot provoca senzație de arsură în stomac.

Gastrite

atunci Când o’zona iritate, afectate sau inflamate ale mucoasei stomacului este expus la sucuri gastrice, se poate dezvolta gastrita. Durerea din gastrita variază de la persoană la persoană, dar simptomele cele mai frecvente sunt următoarele:

Articol similar:  Identifica noi variante genetice care cresc riscul de a dezvolta boala Alzheimer

O senzație de arsură în stomac după mese sau atunci când culcat.
Greață
Umflarea
Indigestie
Dureri abdominale
Sughiț
Pierderea poftei de mâncare

de Asemenea, infecția cu bacterii Helicobacter pylori poate provoca o formă de gastrită, care își amintește de arsuri la stomac.
Gastrita poate fi favorizat sau chiar cauzate de probleme, cum ar fi anemia pernicioasa, intoleranțe alimentare sau alergii alimentare, boala Crohn, boala celiaca, dar, de asemenea, de vicii cum ar fi fumatul și l’utilizarea grele de alcool. Alte probleme de bază de îngrijire a sănătății pot contribui la cauza gastrita.
Pentru a diagnostica gastrita, medicul dumneavoastră vă poate prescrie o examinare în profunzime a sunat endoscopie. Pentru o’endoscopie superioară, medicul introduce un tub subțire, flexibil, care conține un mic aparat de fotografiat prin gură sau nas a pacientului pentru a obține până în stomacul pacientului. L’endoscopia permite medicului pentru a inspecta mucoasa’esofag și stomac pentru a verifica dacă există inflamație sau alte probleme, și, de asemenea, pentru a obține o mostră de țesut, dacă este necesar.

Malattia da reflusso gastro esofageo (GERD )

reflux gastroesofagian apare atunci cand sfincterul esofagian inferior se deschide în mod necorespunzător, sau nu se închide complet. Atunci când vă confruntați cu reflux acid, digestiv acizi creștere în’esofag, provocând sentimentul comun cunoscut sub numele de arsuri la stomac.

toate cunoscute factori care contribuie la dezvoltarea de GERD sunt următoarele:

Obezitate
Sarcina
Fum
Consumul mare de alimente condimentate, citrice, și pe bază de roșii,

Pentru a exclude GERD, un medic poate considera că este necesar să se efectueze teste suplimentare asupra pacienților care au raportat simptome de arsuri la stomac , în special cele care se agraveaza pe timp de noapte sau atunci când culcat. Un test de PH, un examen cu raze X și l’endoscopie superioară sunt teste care sunt de obicei prescrise și utilizate pentru diagnosticul de BRGE. Diagnosticul este confirmat atunci când medicamentele luate de pacient pentru a suprima producția de acid gastric reduce simptomele.

Articol similar:  Cane corso

L’alergie sau intoleranță alimentară

senzație de arsură în piept și în’partea superioară a abdomenului, care apar după alimentație poate duce la alergii sau intoleranțe alimentare. Atunci când o persoană se plânge de senzații de arsură în stomac, care apar de însoțire vărsături și/sau diaree, medicul poate dispune o serie de teste cutanate pentru a exclude alergii alimentare.

Farmaci o droghe

abuzul de medicamente, cum ar fi l’aspirina si Tylenol, consumul excesiv de alcool și obiceiul de a fuma poate crește dureri de stomac și iritare. În plus, anumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene cum ar fi ibuprofenul și Naproxen ar putea rupe în jos stratul protector al stomacului, și așa a pus’individ cu risc de gastrita.

Probleme di stres

Multe probleme digestive poate fi rezultatul de stres emoțional este prost gestionat. Stresul poate încetini digestia de alimente lăsând acizi în stomac, crescând posibilitatea de a întâlni reflux. Un medic poate diagnostica stres emoțional, cu o’interviu în profunzime sau de examinare de sănătate mintală, apoi pentru a determina în cazul în care stresul este cauza dureri sau arsuri de stomac de pacient.

Tratamente pentru a combate arsurile la stomac

alegerea de terapii pentru a trata o arsură în stomac se bazează pe clinică a pacientului istoricul și simptomele actuale. Teste de sange, endoscopii, radiografii ale tractului gastro-intestinal, și alte proceduri pentru a vă ajuta în timp pentru a exclude medicale grave boli. Un tratament rapid de simptome pot ajuta la prevenirea posibilelor complicatii medicale pe termen lung. Mai jos vom ilustra cele patru tipuri de tratament pentru senzație de arsură în stomac.

Farmaci antiacidi

Ei sunt prima linie de tratament medical pentru ajustarea cantității de acid în stomac. Dacă antiacidele nu sunt eficiente, atunci medicul poate prescrie medicamente de tip H2 ca Tagament, Zantac, și Pepcid. Aceste medicamente au sarcina de a reduce producerea de acid gastric. Dacă gastrita este considerat a fi rezultatul unei infecții de Helicobacter pylori, medicul dumneavoastră vă poate prescrie un curs de antibiotice pentru a trata l’infecție bacteriană.

Articol similar:  De ce nu avem linii în palma de mâinile?

Dieta

Evitati alimentele care irita stomacul, cum ar fi alimentele condimentate, pe bază de tomate, citrice, ciocolata, cafea, menta, usturoi si ceapa pot ajuta la reducerea simptomelor de arsuri la stomac. Face gustări de alimente bland, cum ar fi biscuiti, porumb și orez poate ajuta la reducerea refluxului.

emoție Regulament

să Învețe să gestioneze stresul cu tehnici cum ar fi yoga, respirație profundă, rugăciune și meditație poate ajuta persoana să se relaxeze mintea și, prin urmare, corpul, astfel diminuându-se l’acumularea de acid în stomac.

Schimbare de stil de viață

pentru a Pierde in greutate fi foarte util în oameni care sunt supraponderali sau obezi, deoarece acest lucru reduce presiunea asupra sfincterului esofagian. Face exerciții în mod regulat, probabil, eliminarea fumatului și reducerea l’consumul de alcool, va contribui cu siguranță la îmbunătățirea stării de sănătate a dell’s sistem digestiv.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE