Ce Să Facă În Caz De Vezică Urinară Hiperactivă

atunci Când aveți probleme cu controlul vezicii urinare, nu știu când nevoia este de necontrolat de a merge gol, și tu a alerga riscul de planul toată viața în jurul valorii de disponibilitatea de o baie. Teama de scurgeri în timpul unei zi de shopping sau o iesire cu prietenii poate duce la jena teribil, astfel încât să forțeze persoana care suferă să stea acasă.

aceasta Este o tulburare în care oamenii sunt rușine să vorbesc despre, uneori chiar și cu medicii. Încă vorbesc cu un medic vă poate ajuta să găsiți o soluție și să aibă o relație fără jenă cu lumea de afară.

de obicei primul tratament pe care medicii recomanda pentru vezicii urinare hiperactive este un tip de terapie comportamentala care vă ajută să recâștige controlul asupra urinare. Cu aceste exerciții este învățat treptat cum să-și păstreze l’urina pentru perioade lungi de timp, pentru a preveni situații de urgență și scurgerilor.

Pentru cei care sunt potrivite exercitii pentru vezica?

exerciții pentru controlul vezicii urinare sunt de obicei folosite pentru a trata l’incontinență urinară (de exemplu, pierdere involuntară de’urină). L’incontinenta este mai frecventa la femei, mai ales dupa nastere sau menopauza. Există diferite tipuri de incontinență urinară, inclusiv:

• incontinenta: presiunea bruscă la nivelul de’abdomen (cauzate de o tuse, un strănut sau un râs) este de a pierde accidental urina;

• incontinență: te simți o bruscă, puternică nevoie pentru a merge la baie, ai contracții ale vezicii urinare, chiar dacă nu este complet plin și să nu-l facă în timp pentru a ajunge la serviciu;

• incontinenta mixta: o combinație între cele două tipuri anterioare de incontinenta.

Articol similar:  Cancerul nu asteapta. De ce ar trebui să am?

• incontinență excesivă: o problemă în golirea completă a vezicii urinare cauzează scurgeri de urină.

exerciții pentru vezica urinara poate fi de asemenea utilizat la copiii care uda patul.

care sunt tehnicile pentru a controla vezica ta?

•, Probabil, medicul vă va cere să țină un jurnal, înainte de a începe tratamentul, astfel încât să puteți scrie în jos de fiecare dată când simți nevoia de a merge la baie sau aveți o pierdere de urină. În jurnal, puteți scrie, de asemenea, cum te duci în baie, și așa va fi capabil de a programa frecvență. Vizita la baie cu o frecvență precisă, chiar dacă nu simți nevoia, și de a crește treptat l’intervalul de timp între o vizită și l’.

Întârziere urinare: atunci când vă simțiți nevoia de a urina, trattieniti pentru cel puțin 5 minute și de a crește treptat cantitatea de timp, până când sunt în măsură să meargă la baie la fiecare 3 – 4 ore. Dacă l’este nevoie de puternică, încearcă să-ți distragă atenția de numărare, de exemplu, până la 100, sau de a practica tehnici de relaxare, cum ar fi respirație profundă.

Exercitiile Kegel: aceste tehnici pot fi utilizate pentru a consolida muschii, cum este subiectul pentru a decide când să înceapă și când să se oprească fluxul de urină. Cercetarea constată că combinarea exercitii de podea pelvine cu alte tehnici de control al vezicii urinare este foarte eficient pentru tratamentul de’incontinenta la femei. Pentru exercitiile Kegel aveți nevoie pentru a contracta muschii care în mod normal sunt folosite în timpul fluxului de urină. Menține contracția timp de 5 secunde și apoi relaxați-vă-le pentru inca 5. Crește treptat faze de contracție și relaxare timp de 10 secunde. Repetați l’exercitarea de către trei serii de 10 în fiecare zi.

Articol similar:  Suplimente de Zinc poate reduce cu până la 18% riscul de mortalitate infantilă în zonele cu malarie

Alte sugestii pentru a îmbunătăți succesul de tratament pentru vezica urinara hiperactiva sunt:

– pentru a restricționa, l’utilizarea de băuturi, care crește urinare, inclusiv cele care conțin cafeină, cum ar fi bauturile carbogazoase, cafea, ceai;

– bea mai puțin, înainte de a merge la culcare;

– du-te în baie, chiar înainte de a merge la culcare și dimineața când te trezești.

în Plus pentru a ține un jurnal, amintiți-vă pentru a vedea medicul dumneavoastră în mod regulat pentru a vă asigura că sunt pe drumul cel bun.

exerciții pentru controlul vezicii urinare este cu adevărat de folos?

După tratament, pentru a fi în măsură să controleze vezica ar trebui să fie capabil să:

• du-te la baie cu o frecvență mai redusă;

• du-te la baie, atunci când vezica este plină;

• pentru a avea un control mai mare pe nevoia de a urina.

rezultatele nu se vor vedea imediat, dar pot fi necesare de la 6 la 12 săptămâni pentru a fi în măsură să controleze vezica urinara hiperactiva.

Dacă acest tip de tratament nu a funcționat după mai multe săptămâni, consultați medicul. Ar fi si alte metode, cum ar fi utilizarea altor tehnici sau exerciții, l’utilizarea de medicamente sau de a recurge la intervenții chirurgicale.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE