Cancerul Esofagian În Oameni

medicale, cercetători și oameni de știință, în plus față de căutare și de a experimenta cu leacuri pentru problemele complexe de cancer, să ia în considerare diverse statistici în cursul anilor: o semnificativă statistic este că de tumori la nivelul esofagului în oameni.
Se pare că, în ultimii treizeci de ani, a existat o creștere semnificativă a cazurilor de cancer esofagian, cu o creștere care vine chiar de 50 %, începând de la începutul anilor 1980 până astăzi. În particular, a atras o mulțime de atenție la o statistică care vine din marea Britanie, unde o echipa de cercetatori a descoperit aproximativ 6.000 de cazuri noi de cancer esofagian, cu o creștere care a trecut de la aproape 2700-trei decenii în urmă, până la peste 5700 actualizate pentru 2012.
Pentru a calibra exact statisticilor, este necesar să se ia în considerare faptul că, în acest interval de timp luată în considerare, populația a crescut cu aproximativ 50%, pentru care veți obține pentru a atașa procentul actual de pe 15-23 cazuri la 100.000 persoane de sex masculin, în timp ce pentru femei procentul este mult mai mic, în valoare de aproximativ 9 la 100.000. În acest din urmă caz, rata de creștere a riscului este mult mai conținute. Dr. ssa Rebecca Fitzgerald, phd, profesor asociat de limba engleză și expert în esofagian cancer la l’Universitatea din Cambridge, a declarat: „rezultatele din studii recente arată o constantă și progresivă creștere de cazuri de cancer esofagian, în special la bărbați. Faptul este deosebit de alarmantă, deoarece problemele de cancer în acea parte a corpului uman sunt extrem de dificil de tratat. Vestea bună”, continuă dr. ssa Fitzgerald, ” e care cercetarea medicală este de a face pași mari înainte în ceea ce privește diagnosticarea precoce a acestei boli. Suntem în curs de dezvoltare o metodă mai simplă și directă, în scopul de a diagnostica predispozitie la boala pe un grup de persoane cunoscute a fi cu risc ridicat, cei care suferă de boala cunoscută sub numele de esofag Barrett. În practică, le cerem să înghită un burete pentru a „testa” boala. Dacă această metodă se dovedește eficient pentru un număr semnificativ de persoane ar putea însemna că te-ai putea opri iltumore chiar înainte de a se dezvolta. De asemenea, în acest caz, diagnosticul precoce este absolut critică pentru supraviețuire.”
Angajamentul de centrul de cercetare în limba engleză pe esofagiene este constantă, și este, de asemenea, implică celebra Universitate Oxford.
Cele mai recente date colectate de către cercetători, de asemenea, demonstrează, din păcate, că cancerul esofagian este a șasea cea mai frecventa cauza de deces prin cancer în Marea Britanie: au fost de aproximativ 5.200 de decese ale persoanelor de sex masculin din cauza bolii, numai în 2012. Simptomele de cancer esofagian includ tendință îngrijorătoare de a suferi de indigestie sau arsuri la stomac persistente, precum și dificultăți la înghițire, reflux de mâncare și pierdere în greutate inexplicabile. Șansele ca e cancer sunt inca mici, cu toate acestea, dacă aveți aceste simptome, este întotdeauna mai bine să contactați medicul pentru a investiga mai departe. Dr. ssa Claire Knight, care a fost, de asemenea, de lucru pentru centrul de cercetare a cancerului din marea Britanie, a declarat: „creșterea constantă de cazuri de oameni care au contract de cancer esofagian este un motiv de îngrijorare. Rețineți, totuși, că există multe lucruri pe care le puteți face pentru a preveni boala și diagnosticarea în timp util. Știm că aproape 90% din cazuri ar fi previzibil, și că o mare parte pot duce la un stil de viată mai sănătos, astfel încât sfaturi putem da, cât de banal este să renunțe la fumat, reduce consumul de alcool, practică un regim alimentar echilibrat și, prin urmare, menținerea greutății corporale corecte: toate de bază măsuri de precauție pentru a reduce riscul.”

Articol similar:  Rugăciune de Arhanghelul

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE