În Roșu: Un Ghid

în culoare roșie pe piele sunt o imperfecțiune, care este comună pentru un număr foarte mare de oameni peste tot în lume. Ele sunt de obicei mai inchisa decat pielea, de multe ori, de formă circulară, și pot apărea în diferite puncte de pe corpurile de mulți oameni. Mole este de obicei maro sau roșu și poate fi foarte similar cu un pistrui, doar că mai mare și mai întunecată. Chiar dacă comuniștii sunt de multe ori echivalente cu cele de maro, există cazuri în care poate indica o problemă cu pielea. În cazuri extreme, de exemplu, un neo rosu ar putea fi un semn al unei tumori. În articolul de mai jos vom ilustra principalele cauze care duc la apariția lor, încercând să distingă cazurile „inofensiv” de cele în care este recomandabil să contactați medicul.

cauzele și tipurile de roșii

există diferite tipuri.

– Hemangioame „cherry”
Ele sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de angioame senile, în practică, acesta este rezultatul de o creștere anormală a unor vase de sânge. Sunt de culoare roșie sau violet nuanță, variază în dimensiune și poate începe de la 1 până la 4 mm în dimensiune. De obicei, se dezvolta pe tocuri, axile, picioare, spate, piept, și organele genitale.

– Melanocite intradermici
Acestea sunt cel mai comun tip. Ei au pic de pigmentare și apar ușor ridicat de pe piele. Ele sunt de obicei de culoare roz sau roșu și păstrează în mod substanțial aceeași formă pe tot parcursul vieții persoanei.

– Granuloame piogenici
Acesta este tipul de neo că, la aspectul său, care îi determină pe oameni să fugi urgent la medic, dar, în realitate, este inofensiv. Au tendința de a sângera și mai moale în comparație cu alte tipuri de pete pe piele, pentru care există mulți oameni care aleg să scape de a le elimina chirurgical.

Articol similar:  Ghimbirul are proprietăți de pierdere în greutate

– rosu activat de melanom
Într-canceroase, care de multe ori au un suspect, ca de exemplu forma neregulată. Dacă aveți suspiciuni sau îndoieli, în acest caz, trebuie să contactați imediat medicul dumneavoastră.

– Alte cauze
Există mulți alți factori care pot provoca apariția unui neo-roșu, inclusiv l’moștenire, l’expunerea la soare, l’de îmbătrânire și de fluctuațiile de hormoni.

diagnostic

Dacă aveți suspiciuni sau îndoieli că un neo red fi indicator, sau de a fi cancerigene, este necesar să se consulte un medic cât mai curând posibil. Există mai mulți factori să ia în considerare pentru a evalua cu exactitate dacă este vorba doar de o „cârtiță” sau ceva mai serios. Pentru a determina dacă o situație este suspectat, este necesar să verificați următoarele caracteristici:

– Asimetrie. În asimmatrici sunt adesea canceroase. Dacă o parte din neo este diferit de restul, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a discuta problema.

– Marginile. marginile sunt neregulate sau zimțate, sunt adesea maligne. Această problemă este similară cu asimetria, dar ar putea apărea de-a lungul întregii circumferințe a neo. Cei „sănătoși” sunt în mare parte de o formă circulară.

– de Culoare. în care rămân de aceeași culoare în decursul timpului sunt de obicei inofensive. Dacă ați observat o întunecare ar putea fi o problemă pentru care, în acest caz, o mai bună înțelegere.

– Diametru. în non-canceroase și sunt de obicei de dimensiuni mici. Cele mai mari, sau cei care schimba dimensiunea lor de-a lungul timpului pot fi indicatori ai unei probleme. Este necesar să se acorde o atenție chiar și la mici creșteri în vrac și dimensiune, în general, modificările de orice alt tip.

– Elevație. sunt de multe ori ușor mai mare în derm, dar dacă înălțimea pare neobișnuit, modificări de-a lungul timpului sau în combinație cu caracteristici suspecte pe care le-am enumerate anterior, atunci acesta ar putea fi recomandabil să consulte un medic.

Articol similar:  Bărbații au același risc de depresie

Eliminarea non-maligne

după ce un neo este evaluate și considerate a fi periculoase, dacă doriți, puteți alege dacă și cum să-l eliminați. Medicul nu este de a recomanda anumite tratamente enumerate mai jos, dar este întotdeauna bine să-l consulte înainte de a acționa în vreun fel.

Remedii

Cu ulei de melaleuca (Ulei de Arbore de Ceai):
Se amestecă 1 lingura de ulei de masline cu 2 linguri de ulei de masline’ulei de măsline și masaj amestecul pe neo. Lăsați să se usuce apoi aplicați din nou de câte ori aveți nevoie de ea.

Cu ulei de eucalipt și ulei de jojoba:
Se amestecă ½ lingurita de ulei de eucalipt cu 4 lingurite de ulei de jojoba, după care masaj pe neo. Așteptați 30 de minute pentru ca amestecul să se usuce și clătiți cu apă curată. Dacă nu apar reacții negative sau alergice la uleiuri, este posibil să se repete acest tratament zilnic pentru o perioadă de maximum 30 de zile.

Cu miere si otet de mere:
Se amestecă 1 lingura de miere cu o jumătate de lingură de oțet de cidru de mere, apoi maseaza-un strat gros de amestec pe neo. Lăsați amestecul pe piele timp de 20 de minute și se clătește cu apă rece. Acest amestec poate fi folosit pe o baza de zi cu zi, mereu in lipsa de reacție este negativă, pentru o perioadă de maxim cinci zile.

Alte metode:
Alte aplicații care te ajută să „ușureze” în care se bazează pe produse naturale, cum ar fi ananas, lămâie și ulei de măsline, ulei de jojoba, sau bicarbonat de sodiu, suc de lămâie, banane, grapefruit, smochine, nucă de cocos și uleiul.

Articol similar:  Insuficiență cardiacă cronică afectează calitatea vieții și supraviețuirea pacienților, potrivit unui studiu

Tratament medical

Există mai multe tratamente medicale care sunt disponibile pentru a ușura sau elimina roșii din piele.

Acestea includ:

– La chirurgia cu laser

– L azot lichid

Unele dintre aceste metode sunt, de asemenea, folosit pentru negi și tag-uri pielii. Dacă ai fost indeciși pe care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită, este întotdeauna mai bine să vorbesc despre asta cu medicul dumneavoastră. Dacă medicul ar trebui să fie îngrijorat de o aluniță, el va recomanda eliminarea metoda cea mai adecvată. Eliminarea este de obicei rapidă și fără durere.

atunci Când devine necesar să se consulte un medic

Pentru mulți oameni în roșu nu poate fi considerat periculos, și, într-adevăr, eu sunt doar un fenomen normal al pielii. Cu toate acestea, dacă bănuiți că există ceva neobișnuit într-una, sau mai multe, cel mai bine este să se consulte medicul dumneavoastră. Dacă medicul dumneavoastră vă va recomanda eliminarea, tratament, sau pur și simplu o monitorizare constantă pentru a detecta orice modificări, atunci sigur va fi cazul să-i urmeze sfatul și să aibă grijă de problema în cel mai scurt timp posibil.

diagnosticul precoce este cel mai bun mod de a preveni și de a face un aspect de tumora este diagnosticată la timp, pentru că este tratabilă înainte de a fi prea târziu. Dacă un neo rosu trasudasse, sângera, sau implică durere, sau daca prezinta alte simptome neobișnuite, atunci este mai bine să se consulte imediat medicul dumneavoastră.

cancer de piele este de multe ori foarte agresiv și poate progresa într-un ritm foarte rapid. Înainte de a ne întoarce la medic, și cu atât mai bine sansele de succes de orice tratament, fără alte probleme.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE