Influența De Vară: O Rară Și Greu De Recunoscut

pe L’s influență afectează, de asemenea, d’vara și face acest lucru într-un mod subtil.
Cele mai vulnerabile sunt, ca întotdeauna, copiii și persoanele în vârstă.
Așa cum am menționat, febra de vara este cel mai dificil de recunoscut, pentru că „modificările de temperatură sunt de multe ori mai puțin evident și acest lucru le face dificil de a localiza” – Renato Cutrera, director de’complexe de operare Unitate de Broncopneumologia dell’Spitalul „Bambino Gesu” din Roma.

Dar cum ne-am lua l’influența’imobiliare?

nu’e un răspuns precis, dar sigur unii factori pot crește riscul de a se îmbolnăvi. Printre acestea, l’utilizarea incorectă a’de aer condiționat, precum l’expunerea la fumat pasiv, și o’hidratare insuficientă.

Cum să recunoască l’influența în vara?

Cutrera explică faptul că „ceea ce distinge sindroame de gripă, în vara, fie ele bacteriene sau virale, sunt pierderea poftei de mâncare, oboseală, tuse uscată,”.

Și ceea ce a clasic dureri de gat si raceli?

Acestea nu sunt prezente și nu este lipsa lor de a face febra de vara mai dificil de a diagnostica – „cu toate Acestea, aceste sindroame poate, totuși, avea complicatii grave, și degenerat în așa-numita ‘pneumonie punțile’, sau cu simptome atenuate”.

puteți reduce riscurile

Pentru a reduce riscul de a se îmbolnăvi puteți începe cu l’de a utiliza corect aparatele de aer conditionat de dell’setare aer temperatura este de 4-5 grade mai puțin decât aerul exterior.
Acesta ar trebui să evite, de asemenea, fumatul pasiv, pentru că ar slăbi sistemul imunitar, generale și locale. Și în cele din urmă o mulțime de apă: consumul de o mulțime nu poate fi de folos, mai ales vara, când vă veți pierde cantități mari de lichide, chiar nu transpirație.

Articol similar:  Ceai Moringa pierde in greutate? Pentru Că Servește, Beneficii, și Cum să Facă

Autor | Viola Dante

© REPRODUCERE REZERVATE