De Ce Trebuie Greață După Ce Mănâncă?

senzatia de greata este o condiție care este cu siguranță foarte enervant, dar ar putea fi indicator, un simptom de „alarma” pentru multe boli.
În mod special, senzația de greață după ce mănâncă poate fi din cauza unui număr de motive: pentru a identifica cauzele pot fi cu siguranta de ajutor pentru a vindeca
cel care a declanșat-o.
Cele mai frecvente de greață sentimentul este cu siguranta cea a crizei de respingerea de alimente, vărsături, dar acest lucru nu este l’s singurul simptom care se poate potrivi: de exemplu, în combinație cu greață posibil să apară o productie excesiva de saliva, dureri în gură și/sau de stomac, amețeli.

pentru a Înțelege mai exact cauzele care conduc de a suferi de aceste condiții, după o masă este benefic pentru oricine, deoarece este un eveniment comun pentru mulți oameni.

Cauze de greață după ce mănâncă

Pot exista mai multe cauze care declanșează senzația de greață după ce mănâncă. Mai jos vom arunca o privire mai atentă la unele dintre aceste cauze, cele mai frecvente.

alergice

alergii alimentare sunt cele mai frecvente cauze care pot provoca greață după ce mănâncă. Există o felie mare de populație care pot fi alergice la mai multe alimente ingrediente care sunt conservanți și aditivi prezent practic în toate alimentele care sunt ambalate și/sau procesate sau mâncarea în sine. Unele alergii, de asemenea, poate provoca unele probleme de digestie. Există perioade în care nu’alergie în faza acută, la care s-ar putea simți greață chiar și după fiecare masă. Greață în aceste cazuri, poate fi, de asemenea, însoțită de alte simptome de alergie, cum ar fi urticarie sau erupții cutanate.

Articol similar:  Ce te aduce să bea un pahar de vin pe zi

Stres, psihologic

uneori, greață după ce mănâncă, de asemenea, pot apărea din cauza unor factori psihologici. De exemplu, după ce anterior a suferit de o’alergie sau o’intoleranta poate provoca senzația de greață, doar pentru că sunteți îngrijorat sau frica de a fi bolnav. Persoanele care sufera de bulimie pot experimenta greață după ce mănâncă, și în acest caz este un răspuns normal al organismului la starea de care suferă. L’anxietatea este un alt clasic, motiv pentru declanșarea greață care apare după consumul de alimente.

Gravidanza

La femeile gravide, în special în primul și ultimul trimestru de sarcină, pot avea simptome de greață, după mese. Cauzele reale care duce la greață în timpul sarcinii nu sunt cunoscute; cu toate acestea, este logic să se atribuie responsabilitatea pentru combinațiile de modificările fizice și hormonale, care apar în timpul lunilor de sarcină.

Indigestione

O perturbare sau o defecțiune în procesul digestiv poate provoca simptome care includ balonare, eructații și greață. Cea mai frecventa cauza dell’ indigestie este boala de reflux gastroesofagian (GERD) afectiune care apare din cauza o’producția excesivă de acid gastric.

Influența gastric

Această condiție este, de asemenea, cunoscut sub numele de gripa stomac, sau gastroenterita. Poate fi cauzată de o infecție virală și simptomele cauzează sunt febră, frisoane, durere localizată, și, desigur, sentimente de greață după ce mănâncă.

trattare la greață

diferitele tratamente pe care le puteți lua pentru a contracara greață după ce mănâncă depinde, desigur, din diverse cauze care le provoacă.
Chiar și în cazul în care greață persistă poate fi util dacă nu aveți nevoie pentru a cere un aviz medical.

Articol similar:  Încredere și apartenență - am Fără Frontiere

cu toate Acestea, înainte de a fi nevoie să se recurgă la’ajutor de la un specialist, puteți încerca unele contramăsuri:

• greață din cauza la o’alergii alimentare pot fi eliminate prin identificarea cauza de alergie și de a evita consumul de alimente care produc. Greață este cauzată de factori psihologici, cu toate acestea, necesită consultarea și l’asistență din partea unui terapeut comportamental. Din păcate, greață indusă de sarcină nu pot fi evitate, cu toate acestea, putem gestiona și de a limita consumul de mese mici, și mănâncă doar atunci când te simți. Simptomele de GERD după mese poate fi limitată prin consumul de mese mici, în afară, desigur, de a lua regulat medicamente
care au fost prescrise pentru boala.

• Există mai multe metode naturale care poate fi încercat pentru a diminua senzatia de greata dupa mese. Primul pas este de a mânca alimente care sunt sănătoase și adecvate, și pentru a evita aceste picant și prea gras. Celălalt lucru nu este să bea băuturi reci sau clar în timpul zilei. Atunci este cu siguranță util pentru cauza, pentru a evita situatii de stres, nu urcă în mașină și o călătorie, nu sunt expuse la temperaturi ridicate imediat după mese.

• puteți lua în considerare, în cele din urmă, un tratament farmacologic, ca
greață după o masă poate fi un eveniment aleator din cauza unuia dintre motivele de mai sus, dar, mai ales dacă starea persistă în mod regulat după mese, poate fi necesar tratamentul medical. În cele din urmă, orice senzație de greață după masă, care durează mai mult de o săptămână ar trebui să fie luate în cont în mod special, fără să mai aștepte să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Articol similar:  → Reteta de salata de Colorat cu Piept de Pui 【ACTUALIZAT】

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE