Cancerul De San: Prevenirea Și Controale Periodice De Fapt Poate Salva Viata Ta

Noi de cercetare și statisticile confirmă faptul că, pentru un număr mare de femei, prevenirea se face cu inspecțiile anuale pot fi cu siguranta de ajutor pentru a diagnostica o posibilă tumoare, și să fie capabil să se ocupe în primele sale etape. În plus, aceleași statistici arată că această abordare se aplică la toate vârstele. Ceea ce pare a fi un truism, de fapt, nu toate de ea, pentru că, în ultimii ani, au fost ridicate unele îndoieli cu privire la faptul că inspecțiile anuale ar putea servi, ca unele studii părea să arate că ratele de mortalitate nu au înregistrat reduceri importante. Faptul este că, așa cum se întâmplă de multe ori atunci când vine vorba de complexe probleme de sănătate, cazuistica este variat și încă a fi studiate, dar de un lucru poți fi sigur de acest lucru: să argumenteze că mamografiile nu sunt salvarea de vieți este înșelătoare.

Pentru a șterge toate îndoielile, un studiu recent al’Organizația Mondială a Sănătății, care a fost realizat de o echipă de 29 de cercetători cu experiență „independent”, chiar provenind din 16 state diferite, a examinat 40 de diferite analize efectuate pe un număr semnificativ de femei. Studiul în cauză ar fi fost, de asemenea posibilitatea de a compara mai multe de cercetare, dar este de preferat să fie strict apoi prin aruncarea de date care erau conforme cu cele mai înalte standarde. Studiul a fost destinat, în alte cuvinte, dacă mamografia salvează vieți, iar rezultatele, pentru mai multe categorii de femei, sunt foarte pozitive. Se uită la cifrele globale, femeile au fost încurajate să facă o mamografie putem aștepta la o reducere de 23 % a riscului de deces de cancer de san, comparativ cu femeile de aceeași vârstă care nu au făcut-o. Este cu siguranță o reducere semnificativă a riscului, care, cu toate acestea, după cum spun cercetatorii, „echilibrul” într-un fel de factor de risc că o expunere regulată la mamografii, de fapt, poate provoca.
În plus, același studiu a arătat mamografii poate fi util pentru femeile de vârstă înaintată, în multe cazuri subestimat, cu date care arată o reducere semnificativă a riscului, semnificativ mai mare decât chiar și riscul de expunere la radiații. Cum era de așteptat de majoritatea celor 29 de cercetători, categoria de femei care atrag cele mai multe beneficii datorită mamografii de rutina este cea care merge de la 50 la 69 de ani: în acest caz procentul de risc sunt mai mici cu aproximativ 40% decât omologii lor nu a fost testat.
Studiul constată că femeile care au făcut examina sanii lor în mod regulat de către medicii lor, ei au văzut o reducere semnificativă a riscului de deces, cu diagnosticul constatări în primul rând față de ceilalți.
Cu toate acestea, pentru a nu subestima toate preocupările anterioare, studiul în cauză a constatat că există puține dovezi pentru a susține mamografii de rutina pentru femeile din grupa de vârstă de la 40 la 49 de ani, sau un pic mai jos, se pare că nu poate da fie o ușoară reducere a riscurilor, dar, pentru o parte dintre cercetători, care este neglijabilă, în timp ce riscurile din cauza unui diagnostic incorect și, în unele cazuri, toate’expunerea la radiații rămâne date sensibile.
Raportul subliniază că, deoarece pot exista unele zone in care mamografii poate ajuta de fapt, pentru a provoca probleme. De exemplu, acesta este evidențiat problema cu privire la așa-numita supra-diagnostic: de exemplu, în cazul unui pacient cu o „creștere” benigne care ar fi fost negativ, dar după ce a detectat, în consecință, forțele acelasi să îndure tratamente că, probabil, nu au fost necesare, uneori chiar rezultată în mastectomie, chiar dacă în cazuri rare. În plus, unele femei ar putea avea nevoie să se supună testelor suplimentare, cu tot stresul emotional care posibilitatea de a fi bolnav se pune, pentru a primi apoi „deloc clar”.
De asemenea, raportul constată că există modalități de planificare a mamografia de screening ar putea fi îmbunătățită prin a face alte verificări în primul rând, ca de exemplu testarea genetică. Pentru multe categorii de femei nu pot fi multe beneficii, cum la fel poate fi susceptibile de a rămâne liniștit de screening mai puțin frecvent.
În cele din urmă, experții par să fie încrezători în a spune că da, mamografii sunt un instrument util pentru a lupta împotriva cancerului de sân, și că beneficiile depășesc riscurile.

Articol similar:  Higiene Oral: consejos para una correcta higiene bucal

Unul dintre cele 29 de cercetători, dr. Stephen Duffy, a declarat următoarele:
“Această cercetare a fost foarte important, deoarece va liniști femei peste tot în lume că screening mamar cu mamografia este utilă în scopul de a salva vieți. A fost dovedit în probe de screening mamar este un instrument esențial pentru realizarea unui diagnostic precoce, și apoi să fie capabil de a reduce numărul de rată a mortalității. Cu toate acestea, noi încă mai trebuie să fac mai departe și mai în profunzime de cercetare privind metodele alternative de screening, cum ar fi, de exemplu, ct digitale de sân, o nouă formă de monitorizare bazat pe imagini 3D, care ar putea îmbunătăți mamografie îngustarea câmpului de acțiune a radiației de la soare, cel mai „dens” de sân. ”

Femeile mai tinere de 60 de ani: de ce fac mamografii in mod regulat?

Există mai multe motive pentru care medicii pot recomanda screening-ul anual sau în orice mod a ajusta, dar de obicei, toate au de-a face cu probabilitatea statistică de a dezvolta cancer de san. Prezența unor gene sau a unor mutații de același lucru poate crește riscul de dezvoltare a tumorii, chiar dacă familia pacientului să fie examinate nu au o istorie de precedent, real cancerul de sân, și dacă acest fapt devine evident, medicul poate decide pentru programul de screening-ul de rutină, chiar dacă pacientul în cauză este mult mai tânăr decât vârsta medie, care este, în general, mai expuse la riscuri. Dacă ai genele de „suspect” este într-adevăr esențial să se mențină d’la ochi, tesutului mamar, de asemenea, cu mașină de palpare, astfel încât în curând să puteți experimenta toate semnele ce ar putea fi chiar un cancer agresiv, pentru a fi capabil de a primi tratament în timp.
Un important „distincție” se referă la diferite grupuri etnice și rasiale, care poate avea diferite riscuri în comparație cu populația vestică a femeilor (piele alba), pentru care orientările generale sunt adesea adaptate. Toate acest lucru este pentru că diferite grupuri etnice au rate diferite de predispoziție genetică.
De asemenea, dacă un membru al familiei a avut cancer, există posibilitatea ca rata de risc este mai mare. În același mod, cei care au avut sau încă mai are o tumoare care nu este legată la sân, puteți avea în continuare o probabilitate mai mare de a dezvolta anumite tipuri de cancer de sân, pentru care screening-ul a devenit fundamentală.
Alți factori care pot induce medicul să prescrie o mamografie sunt l’utilizarea de tratamente hormonale (mai ales dacă este combinată cu o predispozitie genetica la cancer), l’obezitate, consum mare de alcool.

Articol similar:  Mediu: 8 Alimente Care Sunt Dăunătoare Pentru Planeta

în cele din urmă, mamografiile pot fi utile pentru a economisi bani și mai presus de toate, timp prețios pentru tratament, cu condiția ca acestea să fie programat în mod corespunzător și de a „calibra” funcția de gestionare a factorilor de risc, în baza toate’vârstele și predispoziții, în plus față de istoricul de sanatate al familiei. Desigur, mamografiile nu sunt un instrument infailibil, dar această cercetare confirmă faptul că acestea au o valoare clinică real și tangibil.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE