Sarcina și Migrene

Potrivit experților, femeile gravide pot petrece mai puține zile cu l’migrenă.

„cercetările au arătat că între 50% și l’80% dintre femei au observat o reducere a atacurilor de migrenă, în special în al doilea și în al treilea trimestru. Acest lucru poate fi cauzat de o creștere în nivelul de estrogen”, spune Dodick, un profesor de Medicina la Clinica Mayo Școala de Medicină de’Arizona.

autorii unui studiu au arătat de asemenea că ele sunt mult mai probabil pentru a observa schimbarea sunt acele femei a căror migrena a fost asociat cu menstruatia.

profesorul Dodick a subliniat, totuși, că l’migrena poate apărea pentru prima dată în timpul sarcinii la femeile care au avut de suferit vreodată înainte; în timp ce cei care au suferit deja, nu este aruncată că în unele momente pot fi afectate de atacuri destul de intensa si de complicatii. De exemplu, un studiu a aratat ca femeile cu migrene au fost mai susceptibile de a avea probleme vasculare, tulburări de somn, și o creștere exagerată în greutate în timpul l’așteptări.

dr. Sheena Aurora este un profesor asociat de Neurologie clinică și neurologică Științe de la Universitatea Stanford School of Medicine din California. El a spus că femeile ar trebui să ia în considerare diverse aspecte legate de starea lor interesante pe care ar putea afecta l’migrenă. În acest sens, ar trebui să vorbesc cu un medic, pentru a evalua dacă acesta este cazul de a recurge la’utilizarea de medicamente specifice în această perioadă delicată.

Potrivit medicului, este important ca femeile să ia sub control a tensiunii arteriale și a colesterolului și a renunta la fumat inainte de a ramane insarcinata. El a adăugat, de asemenea, că pacienții trebuie să învețe să recunoască situațiile stresante și să învețe să facă față cu ei, cu tehnici de relaxare sau de meditație.

Articol similar:  Publicitatea de junk food domină pânze de copil

Sunt esențiale în cele din urmă, l’putere, l’exercițiu, și calitatea somnului.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE