Tigari Electronice: Ajuta Chiar Te-Ai Lăsat De Fumat?

„vapers, care este, cei care folosesc tigari electronice, ei văd crescut speranța lor de a renunta la fumat tutun și de îngrijire mai puțin de l’afectează că toxinele pot avea pe ele și pe cei care îi înconjoară”, spune Sebastien Couraud, autor al unui studiu și de un medic de medicina respiratorii, toracice și oncologie, la l’s Universitatea Institutul de Cancer din Lyon, Franța.

tigari electronice emit un aerosol cu nicotina, aroma și substanțele chimice care pot fi toxice pentru cei care inhaleaza.

dr. Couraud explică faptul că pentru studiul său, el a intervievat aproape 1500 de persoane rezidente în Franța. Aproximativ 69% dintre persoanele care folosesc aceste dispozitive cred că vor fi în măsură să renunțe la fumat tutun și de îngrijire mai puțin să moară de cancer pulmonar decât cei care fumează țigări tradiționale, așa cum cred ei că țigările electronice sunt mai puțin dăunătoare.

Potrivit Jyoti Patel, un profesor de hematologie și oncologie de la l’Universitatea din Chicago, tigarile electronice nu lucrez cu cineva care este dependent de nicotina. Pentru ei este doar un instrument care vă permite să rămână angajați, chiar și în locuri unde fumatul nu este permis.

dr. Couraud adaugă că țigările electronice crește dependența de nicotină., dar care sunt cele mai puțin toxice din țigări tradiționale.

Potrivit FDA, tigarile electronice nu au fost încă studiate cu atenție, apoi persoana care o folosește nu știu care sunt riscurile care pot cauza pentru sănătatea lor și a altora, și, în același mod, nu stiu daca este o alternativă mai puțin toxică, deoarece acestea nu sunt specificate sumele de nicotină și substanțe chimice care sunt inhalate.

Articol similar:  Remedio Natural para la celulitis

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE